o da ne demek pelin? cnm noldu anlatsanaböle kendini de çok üzüosn ama
Hani benim o çok inandığım şey vardı ya Nilim, yalanmış...
Dün gece Evren Edirne'ye gitti. Rızam olmadığını kabul ederek. Vardığında haber verdi. Merak ettim bir süre sonra aramaya başladım, 2 kez aradım ilkinde açmadı, ikincisinde meşgule attı. Ardından mesaj: Bu ortam da konuşamam diye... Tekrar aradım, "aradığınız kişiye şuan da ulaşılamıyor" kaydı...
Canımın bu kadar yandığını hatırlamıyorum daha önce! Sabaha kadar aramadı beni, mesaj da aynı şekilde... Sabah geldiğinde mesaj atmış hiçbir şey olmamış gibi(!) "aşkım ben evdeyim, günaydın"
Sustum butun gun, belki 40 kere aradı cvp vermedim. Mesajlar ona keza... Akşam dışarı çıkmak için arabaya gidiyordum -ki... Orada durmuş beni bekliyor, görmezden geldim. Yanıma geldi kapıyı açtı. Yüzünü görmek istemiyorum dedim. Ve daha bunun gibi bir sürü cümle...
Şarzım bitti, içiyorduk, musait değildik, erkek erkeğeydik(!!!) bla bla bla...
Şuan pişman ve onu gördüğümde bitmiş vaziyetteydi belki çok ukalaca olucak ama bu halinden zevk bile aldım bana çektirdiği bir geceden sonra. Ve o gece hayatımın en uzun gecesiydi...
Nilcim, kurabiyem, Gizemim, Minnakçım ve diğer bütün canlar hepinize teşekkür ederim.
Minnağım beni asla aldatmayacağını söylerdi hep. Peki ya neden? Neden böyle olsun ki... Şuan ona inanmam için tek bir sebebim yok. Güvenimi, inancımı hepsini yerle bir etti. Ayaklar altına aldı.
Bu saatten sonra eğer biraz seviyorsa beni, yapacağı iki şey var. Ya susup bu kaybedişi kabullenecek, ya da beni aldatmadığına inandıracak. Ona da sadece yemin ederse inanabilirim.
Şüphe iğrenç bir duygu, içine düştü mü insanın kemirir durur kalbini...
kesinlikle haklısın canım şüphe oldumu sağlamlaşmıyo bişeyler, o yuzden eger aldatma yonunde degılse barıs dedim. Aldattıgını acıkcası dısardan bırı olarak düşünmüyorum sonucta yanındakı erkekler senınde tanıdıgın kişiler değil mi?
pelincim haklısın..
şüphe hakikaten duyguların en kemiricisi... ve malesef güven de bir ilişkinin temeli...
yalnız hemen aklına kötü seyler getirme, erkekler malesef bizim gibi degiller işte.. arkadasları, arkadas ortamları vs..
ole ortamlarda ellerinde yada kulaklarında telefon oldumu alay konusu bile olabiliyolar malesef... birde işe bu yonden bakmaya calıs sonucta suan ne oldugunu bilmiyoruz ve buda bir ihtimal
hep kotu seyleri dusunme getirme aklına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?