'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

pelincim umarım ferahlarsın canım benim üzme kendini ama bizleride bırakma hepimiz üzülücez güç alallım yaz buraya canını ne yakıyorsa dinleriz canım

o da ne demek pelin? cnm noldu anlatsana böle kendini de çok üzüosn ama

Hani benim o çok inandığım şey vardı ya Nilim, yalanmış...

Dün gece Evren Edirne'ye gitti. Rızam olmadığını kabul ederek. Vardığında haber verdi. Merak ettim bir süre sonra aramaya başladım, 2 kez aradım ilkinde açmadı, ikincisinde meşgule attı. Ardından mesaj: Bu ortam da konuşamam diye... Tekrar aradım, "aradığınız kişiye şuan da ulaşılamıyor" kaydı...
Canımın bu kadar yandığını hatırlamıyorum daha önce! Sabaha kadar aramadı beni, mesaj da aynı şekilde... Sabah geldiğinde mesaj atmış hiçbir şey olmamış gibi(!) "aşkım ben evdeyim, günaydın"
Sustum butun gun, belki 40 kere aradı cvp vermedim. Mesajlar ona keza... Akşam dışarı çıkmak için arabaya gidiyordum -ki... Orada durmuş beni bekliyor, görmezden geldim. Yanıma geldi kapıyı açtı. Yüzünü görmek istemiyorum dedim. Ve daha bunun gibi bir sürü cümle...

pelin neden bilmiorm ama birbirinizi yine de çok sevdiğinizi düşünüorm ben, canın eğer o kdr çok yandıysa var demekki bişiler sadece senden de deil üstelk, bazen bende en sevdiğimin canını acıtırım baze4n isteyerek bazen istemeden, bunları da yaşanması gereken seyler olarak görüp yaşamalı bence
şimdi ne kdr üzülsende bunu atlatıcanızı hissediorm seni tanımıorm evt ama bişiler hissediosam o kesinlkle çıkar çoğu zaman, yanılmıormdr umarm

erkekler neden bazen bu kdr çocuk yaaa, anneleri büyütelim die mi verio bize bunları anlamıorm!
sonrada hiç bişi olmamıs gibi bozuntuya vermeden kaldıkları yerden devam etmeleri yokmu, sanki biz bıraktıkları yerdeymişiz gibii...

pelincim cok uzuldum... gercekten...

ama nile katılmadan edemicem.. içimden bir his asılamıcak bir problem olmadıgını ve herseyin yoluna girecegini soyluyor...

ve ben evrenin seni cok sevdigini herseyin de bir acıklaması oldugunu dusunuyorum

seviyosan eger aşılmayacak şey yoktur emin ol.şuan çok duygusal düşünüyosun o seni olumsuz etkiliyo bir şeyi yıkmak çok kolay sn sürmez ama yapmak yıllarını veriosun kendini topladıgında olumlu düşündüğgün de herşeyi gözden geçirmelisin

bence ilişkiniz önemli bi süreçten geçio pelincm, 4.ayınızdasnız hatırladığım kadarıyla ve öenmli zamnlar bence bunlar,
evrenin bu davranışını da bazen bunalımda olan insanlarn kendinin de farkında olmadan aslında çok da yapmak istemedikleri seyleri yapmasına benzetiorm, eğer biraz bunun üzerinde düşünme zahmetinde bulunursa hatasını anlıcak eminim

Şarzım bitti, içiyorduk, musait değildik, erkek erkeğeydik(!!!) bla bla bla...

Şuan pişman ve onu gördüğümde bitmiş vaziyetteydi belki çok ukalaca olucak ama bu halinden zevk bile aldım bana çektirdiği bir geceden sonra. Ve o gece hayatımın en uzun gecesiydi...

aynı durum bazen bana da oluo cnm sana özgü bi durum deil onu çok sevmeme benden özr dilenicek seyler yapmasını istememe rağmen hatalı olduğunda karşımdaki halinden zevk aldığım oluo, daha uzun gecelerimizde olucak bu sadece yaşadkların içinde en uzunu, ya sonrası..
bunu kabul etmeye başladıktan sonra artk birbirimizi idare etmeyi ve olanla mutlu olmayı öğreniorz sanırm
benimde bi gün pembe gözlüklerim çıkıcak biliorm:103:

Son düzenleme:
şimdi çıkmam gerekio ama aklım sende kalıcak pelin, ne zaman istersende gir buraya ne sölemek istiosan yaz,
bu gecede hiç bişi düşünme evt düşünme sadece uyu, uyurken kimse seni üzemez o bile..
iyi geceler herkese..

aşılmıcak bi sorun gibi görmedim bende canım, tabi seni meraklandırması kötü bişi ama erkekler bizim kadar ince düşünmüyolar malesef.. bi zaman sonra alısıyosun bu duruma.. Hepimiz az cok benzerini yasamısızdır içindeki kuşku seni aldattıgı yonunde değilse karsılıklı cok uzulmeden barısın

Nilcim, kurabiyem, Gizemim, Minnakçım ve diğer bütün canlar hepinize teşekkür ederim.

Minnağım beni asla aldatmayacağını söylerdi hep. Peki ya neden? Neden böyle olsun ki... Şuan ona inanmam için tek bir sebebim yok. Güvenimi, inancımı hepsini yerle bir etti. Ayaklar altına aldı.

Bu saatten sonra eğer biraz seviyorsa beni, yapacağı iki şey var. Ya susup bu kaybedişi kabullenecek, ya da beni aldatmadığına inandıracak. Ona da sadece yemin ederse inanabilirim.
Şüphe iğrenç bir duygu, içine düştü mü insanın kemirir durur kalbini...

Son düzenleme:

kesinlikle haklısın canım şüphe oldumu sağlamlaşmıyo bişeyler, o yuzden eger aldatma yonunde degılse barıs dedim. Aldattıgını acıkcası dısardan bırı olarak düşünmüyorum sonucta yanındakı erkekler senınde tanıdıgın kişiler değil mi?

Hayır tanımıyorum ben. Sözde birisi kuzeniymiş. Edirne'de görev yaptığı sırada beraber kalmışlar ama onlar öğrenciymiş. Sanırım şuan son sınıftalar. Kısaca öğrenci evine gitti. Eve gittiyse tabii...

Son düzenleme:
pelincim haklısın..

şüphe hakikaten duyguların en kemiricisi... ve malesef güven de bir ilişkinin temeli...

yalnız hemen aklına kötü seyler getirme, erkekler malesef bizim gibi degiller işte.. arkadasları, arkadas ortamları vs..

ole ortamlarda ellerinde yada kulaklarında telefon oldumu alay konusu bile olabiliyolar malesef... birde işe bu yonden bakmaya calıs sonucta suan ne oldugunu bilmiyoruz ve buda bir ihtimal

hep kotu seyleri dusunme getirme aklına..

Düşünmeyeceğim artık kurabiyem. Hiç düşünmeyeceğim. Erteleyeceğim hayatı, düşünmeyi ve onu sevmeyi...

pelinim Cokiieem cok haklı bi ilişkinin asıl temeli sevgiyi bile geçtim karşılıklı güven.. O olmayınca sadece zamanı uzatırsın bugun barıssan 3 ay sona bıter yanı sonu yoktur bunun bigun bı yerde bıtıcektır. Sen bence once Evren'e guvenmeyı ogrenmelısın guvenılmıcek kadar yıprattıysa guvenını bıraz sende dınlenmeye al kendını duygularını zaman ıcınde karar ver. KEsin bişi bilmeden yargılama kanıt ıste fotoraf falan cekılmemişlermidir ortamı görürsün en azından merakın geçer.

"Şunu bil, ben seni her zaman çok sevdim ve ihanet etmedim sana. Sadık bir aşıktım, seni seven biriydim. Sen bunu görmedin malesef..."
Bu da attığı son mesaj.

Sanırım benimde artık uyumam gerek. Sabah 7'de kalkıcam Nasıl olacaksa(?)

Sabah görüşmek üzere. Akıl veren, destek olan, sıcaklığını yüreğimde hissettiren bütün gelincikler hepinize teşekkürler. İyi ki ben bu siteye üye olmuşum ve candan dostluklar edinmişim dedim kendi kendime.

Sağlıcakla kalın, iyi geceler...

iyi geceler pelincim..

msjına bakarsak o da kırgın anlasılan...

her ikiniz içinde en guzelini ve en dogrusunu, en hayırlısını diliyorum..

umarım yarın buraya guzel haberlerle donersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…