'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar bu ilişki gösteren tabloları nasl yapıosunuz ya sitede de bulamadm merak ettim bende yapmak istiyorum

günaydın kızlar bugün haftanın son günü gelin şöyle güzel bi kahvaltı yapalımmmm,,,

Son düzenleme:
günaydın canlarım nasılsınız ya görüşemedik dün kimseyle kendimi kötü hissettim nasılsınız??

pelinimm herşey olucagına varır lütfen üzülme daha fazla sabır sabır sabır!!!!

pelincim öyle üçüncü bir şahıs olduğunu düşünmüyorum canım gönlünü ferah tut erketir işte kapıyo telefonunu belki sen o ortamda kızıcan diye yapmıştır ama haklısın ne olursa olsun biryerden ulaşabilirdi

günaydın canlarım nasılsınız ya görüşemedik dün kimseyle kendimi kötü hissettim nasılsınız??

pelinimm herşey olucagına varır lütfen üzülme daha fazla sabır sabır sabır!!!!

Şuan yaptığım tek şey sabretmek inanki Yağmurum. Düşünmek, sevmek falan onlar arka planda, sadece sabretmek!

iyi geceler pelincim..

msjına bakarsak o da kırgın anlasılan...

her ikiniz içinde en guzelini ve en dogrusunu, en hayırlısını diliyorum..

umarım yarın buraya guzel haberlerle donersin..

O da kırgın çünkü arabamdan inmesi için çok ağır konuştum. Bana göre haketmişti, ama o son cümle düşününce bana da ağır geldi...

Günaydın gelinciklerim...

Pelincim üzüldüm ama aşılmayacak bir sorun değil gibi duruyor. Hayırlısı neyse o olsun canım

Günaydın kk hatunlarıııı nasılsınızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…