'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hahaha bizdeki keramet bunlar demekkii böle bi listeden haberim yoktuuu amaa biz aynılarını yapooruzz valla not bırakma işinide maille mmsle yapıyooruuzz sürekli gezmelere tozmalara gidiyoruz, durduk yere öperiz severiiizz, ben onun basarılarıyla o benım basarılarımla herzaman gurur duymusuzduuurr vs. vs.

Karşılıklı olarak sevgi saygı devam ettikçe ben bişilerin azalıcanı düşünmoorum pastamada bunu dedim.. Başkalarının aşk görüşüne bişi diyemem ama bence aşk karşındakini kırmamak inciltmemek üzmemektir. Tadı - tuzu denilen kavganın mantıgını çözemiyorum malesef (küçük tripleri es geçerek diyorum), sen anasından gir bacısından çık, karakterinden gir haysiyetinden çık sonra seni seviyorum sevgilim , bende seni de barış.. Ne eskisi gibi olabilir ki bu ilişkide? Çok şükür binlerce kere 4 buçuk yılı devirdik, hala her hafta sonu yanına gidicemde heycandan ölürüm , onun bana doğru yürüşünü gülüşünü gördüğüm an inanın bana abartmıyorum damarlarımdakii kan akışının hızlandığını bile hissediyorum.. Sürekli beraber olunca aşkınız azalır dediler üniversitede hergün beraberdik haftasonuda gorusurduk, ardından gozden uzak gonulden ırak olur dedıler askerde aşkımıza aşk kattık iş ciddiye binsin görürsün dediler ayaklarımı yerden 1 dk bile indirmiyor çok şükür. Bence tüm bu sozler ilişkiyi ilişki gibi yaşayamayan insanların kendilerince bahanesi Allah'ım nazarlardan saklasın bırbırının kıymetını bılen ınsanları

ayrıca ılıskıde sorunların en basında taktik savaşıda gelıyo, ilgi azalınca kıskandır, bugun gorusmedımı senle yarın sen onla gorusme gıbı ınat yarışıda etkılıyo ılıskıyı

Son düzenleme:

Cnm çok haklısın karşılıklı saygı çoook önemli, insan pişman olacağı, geri dönülmez şeyler söylememeli, bizim de en büyük kazancımız bu, eninde sonunda barışacağımız bildiğimiz için hiç bir zaman bu raddelere gelmedik, bir de her şeyi zamanında yaşamak önemli, her şeyi çok çabuk tüketince ilişkide çok çabuk bitiyor...

kızlar ne kadar güzel seyler paylastınız ne guzel dedim hep birbirinin degerini bilen asık kızceler toplanmıs buraya...

benim de acıklamalarım bu yonde olmustu o hanımefendiye... ama fikir danısmak herkesin bu konudaki dusuncelerini ogrenmek cok daha iyi oldu ne de olsa bir acaba ettiyorlar insanı..

pufum biz de aynen o sekilde... hergun beraberken de uzakken de değişen olmadı... hele su uzaklıklar resmen korukluyor askımızı oyle diyim... daha bir deli oluyoruz

gulcıncım hosgeldin canım siz de uzun ılıskısı olanlardansınız masallah diorum

yeni gelincigimiz sen de hosgeldin aramıza nisanın da hayırlı olsun... tarihiniz belli mi?????

gulıncım sorunu halledememiş olmanıza uzuldum... tam olarak ne oldu boyle uzuyor ki?

Tşk ederim hoş buldum tarihimiz daha nişanlımla benim aramda konuştuğumuz kına 6 HAziran Düğün 8 Haziran ama daha nişanlımın ailesinin hem haberi var hem yok nişanlım sen nasıl istersen öle olacak diyor hayırlısı diyoruz kaynanamlara kalsa şubatta gelin alacak beni

hoşgeldin canım
tarihinizi kararlaştırıp bi an önce salon tutmanızı tavsiye ederim haziran popüler bi ay çünkü

hoşgeldin canım
tarihinizi kararlaştırıp bi an önce salon tutmanızı tavsiye ederim haziran popüler bi ay çünkü
evet bende öle diyorum ama beni dinleyen kim bunu kaynanamada sölüyemem ayıpmış annem öle diyo nişanlımın başının etini yemem işe yarar mı acaba bu arada hoş buldum

kardelencim özgeye katılıyorum ramazanın one gelmesinden dolayı haziran ve eylül popüler tarihler bu yıl... bir an önce kararınızı verin bence de...

ay koptum zehroşşş ben de gecen ruyamda onun vok tavasını arıyodum migrosta

aşkım da bana bonnyfood yollamıs... capkın yaaa sanırım haftasonu ayarladı suan beyrutta cunku cidden soke oldum gorunce allahım kim yollamıs olabilir diorum resmen sok etti beni

Merhaba kızlar
birşey sorucam balayı için ets fiyatları dahamı uygun oluyor..
direk gitmek istediğimiz oteli arayıp rezervasyon yaptırsak fıyatlar nasıl oluyor bılgınız varmı

Merhaba kızlar
birşey sorucam balayı için ets fiyatları dahamı uygun oluyor..
direk gitmek istediğimiz oteli arayıp rezervasyon yaptırsak fıyatlar nasıl oluyor bılgınız varmı

can ım eğer world kartınız varsa %30 luk indirim yapıyor.. cornelia ile ets arasındaki tek fark world kartı olanlar içindi.. diğer fiyatları aynıydı..

Evet bende kesinleşsin istiyorum ama bunu en güzel nişanlımı işleyerek oda ailesiyle konuşarak ayarlayabiliriz değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…