'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kuzum varya bazı ılıskılere sok oluyorum gercektenn, bide ben rahatlık olayını anlamıorum, kazaliin kaçırma haricinde pırt yapma falan olaylarınıda ben rahatlık olarak algılamıorum resmen terbıyesızlıktır o bee, biz coook rahatız bakk gaaarrrkkk bak guuurrkk bak pııırrrtt bu ne beee

Evet bende kesinleşsin istiyorum ama bunu en güzel nişanlımı işleyerek oda ailesiyle konuşarak ayarlayabiliriz değil mi

bence de o farkında değil bunun kuzucum sen söyle ona kızlar da haziranda evlencek ama taa 1 sene öncesinden tuttular nerdeyse diye
ramazanın öne geldiği için haziranın da popüler olduğunu söyle onun da azıcık paçaları tutuşsun anneleriyle konuşsun

çağloşum afiyetler olsunnn aferim romantik enişteye

Ay az önce konuştum telde öğle paydosunda aradım ya dedim bişey dicem canım dedim ramazan durumu var sonra bayram sonra 2 bayram arasınada kalırsa onada yok derler dedim aa evet haklısn ben onları unutmuştum dedi bugün arayacak annesinin ağzını bakalım hayırlısı

selam güzellerim...nasılsınız?ofise parke yapılıodu giremedim..ne var ne yok??

Zehramm başınız sagolsun.Allahım sabır versin geride kalanlara...

Özgemm hayırlı olsun balayınızzzz....cabucak geçer inş günler...

Kızlar teşekkür ederim ilgilendiğiniz için ama çok yorgunum,anlatıcak gücü bile bulamıorum kendimden.

Tek diyceğim hakkımızda hayırlısı olsun...

inşallah çağlam yaaa
çok sabırsızlanıyorum valla
ben iyiyim kendi adıma, sen nasılsın canım benim

inşallah çağlam yaaa
çok sabırsızlanıyorum valla
ben iyiyim kendi adıma, sen nasılsın canım benim

üşütmüşüm biraz kuzucumm...gögsümde ve sıtımda agrı var...burun akıoo...iyiyim diyemicem ama cok şükür...bende sabırsızlanıyorum da dügün balayı diyince ben regl olcam ddügün ve balayında su geciktirici için dr a gidicem bakalım....siz ne dersiniz?

bir de gecen gün baktıgımız ev var ya...ev sahbiyle anlastık ama emlakcı işi bozdu.%10 istedi...600 küsür yani....can da vermem o kadar dedi....ev sahibiyle konusmuslar..bi hafta içinde emlakcı müsteri getirmezse alırım emlakcıdan demiş adam...akrabama vercem derim demiş..dua edin müsteri cıkmasın...bana kalsın o evvv yaaaa

Son düzenleme:

TEŞEKKÜRLER arkadaşım ... yorumun beni aydnlattı ve sonuca biraz daha yaklaştım :):):)
cmts inşallah alıyoruz bizde balayını ve rixos tekirova olacak kısmetse...

BU ARADA ARKADAŞLAR ÖNEMLE DUYURURUM.;
TEZ TOUR a bakmanızı tavsiye ederim...
türkiyedeki ilk tur şirketiymiş türk rus ortaklığı olan ama bu yıl türk ortağı ayrılan bir şirketmiş.. köklü bir şirket...
biz rez. burada yaptıracağız neden derseniz;
ETS JOLLY VS. turlarda tek çekimde ertemele yapmıyor biz tek çekim alıcaz ama ertelemeli istiyoruz..
ayrıca otel indirimi %20 ise erteleme +taksitlerde %5 puan düşüyor yani indirim %15 oluyor. ve bu uygulama tüm otellerde geçerli yani ets nin genel standardı bu ve kolly nin...

ama tez tur da otel normal indirim fiyatı neyse yani rixos %20 erken rez. indirimi var ....satış danışmanı bize %20 indirim oranı üstünden tek çekim+4 ay erteleme verdi fiyat değişmedi..yani ets de olduğu gibi indirim %15 e düşmedi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ayrıca isterseniz yine vade farksız 8 taksit+ertemelede yaparım dedi ...

ayrıcaaaaaaaaa satış danışmanın kendi insiyatifinde olan ve biz balayı çifti olduğumuz için yaptığı bir güzellikte var + %3 indirim yaptı bize...
yani biz rixos tekirovayı hiçbir tur şirketinde olmaya fiyatla %23 indirimle aldık üstelik hem tek çekim hem taksitlide vade farksız+ertelemeli yapabiliyorlar banka anlaşmaları harika..

ets ve jolly de indirim oranı taksit isterseniz %5 düşüp erteleme oluyor ama %5 kaybınız oluyor

sonra tabi ben işgillendim.. nolur nolmaz diye rixos u aradım dedimki ;
tez tur la çalışıyormusunuz?
evet çalışıyoruz dediler
güvenilirmi dedim jolly ve ets kadar?
kesinlikle güvenebilirsiniz biz hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz dediler
oohh dedim bende :):):) sonrada işte internetten araştırdım..

ve sizlerle bu durumu paylaşmak istedim
tez tur corusel den alacağız bizde inşş...

not:
özgecim siz tek çekimmi aldınız bilmiyorum ama eğer taksit+erteleme yapıldıysa muhtemelen sizdede indirimde 5 puan düştü... cornelia için iyi bir fiyat farkı oluşturur neticede ..
yani iptal sig. aldıysan değişim yapabilirsin belki yani ne bileyim işte tavsiye benimkisi

Son düzenleme:
bonyley ne çikolata tarzı bi şeyse bende isterim ay canım nasıl çikolata çekti bana şimdi kim çikolata getirecek işlerde yoğun personelden de isteyemem :2:

iviit canımmm brovni kek yada meyvelerın özellikklee çiileeeğin üstünü çikööletaaaalaarlaa süslüyoolar sonaa biz yiyip yiyip kilo alıoruuzz

iviit canımmm brovni kek yada meyvelerın özellikklee çiileeeğin üstünü çikööletaaaalaarlaa süslüyoolar sonaa biz yiyip yiyip kilo alıoruuzz
mmmmm ama canım çekti ne güzel söledin canım ya bu arada bana maviş derler ben şimdi nerden bulurum onu nişanlıma taş mı atsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…