Cnm çok haklısın karşılıklı saygı çoook önemli, insan pişman olacağı, geri dönülmez şeyler söylememeli, bizim de en büyük kazancımız bu, eninde sonunda barışacağımız bildiğimiz için hiç bir zaman bu raddelere gelmedik, bir de her şeyi zamanında yaşamak önemli, her şeyi çok çabuk tüketince ilişkide çok çabuk bitiyor...
pufum biz de aynen o sekilde... hergun beraberken de uzakken de değişen olmadı... hele su uzaklıklar resmen korukluyor askımızı oyle diyim... daha bir deli oluyoruz
Merak ettim trendyoldu dimi bi bakimm
Evet bende kesinleşsin istiyorum ama bunu en güzel nişanlımı işleyerek oda ailesiyle konuşarak ayarlayabiliriz değil mi
Ay az önce konuştum telde öğle paydosunda aradım ya dedim bişey dicem canım dedim ramazan durumu var sonra bayram sonra 2 bayram arasınada kalırsa onada yok derler dedim aa evet haklısn ben onları unutmuştum dedi bugün arayacak annesinin ağzını bakalım hayırlısı
bence de o farkında değil bunun kuzucum sen söyle ona kızlar da haziranda evlencek ama taa 1 sene öncesinden tuttular nerdeyse diye
ramazanın öne geldiği için haziranın da popüler olduğunu söyle onun da azıcık paçaları tutuşsun anneleriyle konuşsun
çağloşum afiyetler olsunnn aferim romantik enişteye
bonyley ne çikolata tarzı bi şeyse bende isterim ay canım nasıl çikolata çekti bana şimdi kim çikolata getirecek işlerde yoğun personelden de isteyemem :2:
maşallaah sizedee pastalar prensesiii
bu arada bonnylerden virsene 2-3 dene gız
selam güzellerim...nasılsınız?ofise parke yapılıodu giremedim..ne var ne yok??
Zehramm başınız sagolsun.Allahım sabır versin geride kalanlara...
Özgemm hayırlı olsun balayınızzzz....cabucak geçer inş günler...
inşallah çağlam yaaa
çok sabırsızlanıyorum valla
ben iyiyim kendi adıma, sen nasılsın canım benim
rıxos dan da memnun kalırsın, bebn tüm rixosları gezdim en şirin olanı tekirova.sungate çok geniş bi alana kurulu bana göre değil yani..çok yürümee mesafesi var :S
eğer fikir sorarsan; rixos tekirova, voyage sorgun(balayı konseptleri oluyo çünkü),voyage türkbükü, palomalara bakabilirsin kalitelidir hepsigüral premier de ben 3 gece konakladım.Benim şahsi fikrim o paraya değmez.çalışanlar yemekler vs o kadar etmez...
Hayırlı olsun canım şimdiden salonu tuttunuz mu?Yihhhuuuuuuuuuuuuuu bende 2 haziranda evleniyorummmmmmmmmmmmmmmm
Yihhhuuuuuuuuuuuuuu bende 2 haziranda evleniyorummmmmmmmmmmmmmmm
bonyley ne çikolata tarzı bi şeyse bende isterim ay canım nasıl çikolata çekti bana şimdi kim çikolata getirecek işlerde yoğun personelden de isteyemem :2:
mmmmm ama canım çekti ne güzel söledin canım ya bu arada bana maviş derler ben şimdi nerden bulurum onu nişanlıma taş mı atsam
iviit canımmm brovni kek yada meyvelerın özellikklee çiileeeğin üstünü çikööletaaaalaarlaa süslüyoolar sonaa biz yiyip yiyip kilo alıoruuzz
mmmmm ama canım çekti ne güzel söledin canım ya bu arada bana maviş derler ben şimdi nerden bulurum onu nişanlıma taş mı atsam
eveet mavişşşiimm ya enişteyi taşliicaann yadaa çağlaların ofisi basııpp onun bonnylerini sömürüceez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?