canım valla biz senin yazını dün okumuşuz gibi üstünden günler geçmiş mutlandım cidden zaman geçiyor bizim son 42 50 çok zorladı ama olsun
çağlaaa düğündaşta buldun
eee esracım mekan ve balayı konusunda araştırma yaptınızmı
Canım inan birsürü iş var ve daha hiçbiri yapılmadı..
Düğün tarihimizde dün belli oldu.
Benim düğünümde çağlayanda figaroda olacak canım.
Mekan belli canım çağlyanda salon figaro.
Balayı konusuna daha hiç girmedik.
Şimdiden ayarlarsam dahamı iyi olur.
merhaba adannanın neresinden acep ooo hemşo buldum yuppibende adanalıyım...merhabalarrrr
merhaba adannanın neresinden acep ooo hemşo buldum yuppi
canım evet burdaki arkadaşlar mesela çağla voyage belek
özge cornelia diamond
bende sana bu otelleri tavsişye ederim bir araştır erken rezervasyon indirimi var vee sizin evlenceniz ara ramazan öncesi die çok yoğnblk olucak
güzel çalışmak ya ben evlendikten sonrada kısmetse çalışmaya devam
Haklısın canım yaa,
Bende cornelia'yı çok duyuyorum bu sıralar. Bi araştırayımda bubu'ma söyleyeyim hemen
canım evim merkez otogara yakın...iş yerim turgut özalda...yeni evim de huzurevlerinde olcak inşşşşsen neresindensin?
çalışcam cnm bende şaka dedim ya
evde oturmak için almadık diplomayı
evim istiklal mah canım iş yerim yeşiloba halin arka tarafında yeni evim şakirpaşa ışıklarının orada e5 üzerinde huzurevlerinde ablam oturuyor yüksek gerilim hatlarının orada evi bu arada düğün ne zaman hayırlısıyla
canım onun ilerisinde bp petrol var ya onun hemen arkasında yeni evim oooo baya yakınmış düğün canım nasıl gidiyo hzırlıklar nerede olacak düğünün31 ocakta canım düğün...eskiden meydan da oturuyoduk biz de...emniyetin arkasındaydık...şimdi fevzipaşa...yeni evine yakınım yanii....eski binanın neresinde olcak yeni evin...sakirpasa ısıklarındaki tarihi bina var ya ona yakın olacaksın yani....:26::26:
Bu arada ne iş yapıyosun canım31 ocakta canım düğün...eskiden meydan da oturuyoduk biz de...emniyetin arkasındaydık...şimdi fevzipaşa...yeni evine yakınım yanii....eski binanın neresinde olcak yeni evin...sakirpasa ısıklarındaki tarihi bina var ya ona yakın olacaksın yani....:26::26:
canım onun ilerisinde bp petrol var ya onun hemen arkasında yeni evim oooo baya yakınmış düğün canım nasıl gidiyo hzırlıklar nerede olacak düğünün
çağlam çok geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine
adet gecikririci hakkında da şöyle diyim sen eğer korunmayı hap ile yapmak istiyosan adet gününü ona göre ayarlayabiliyomuşsun ya
sadece d. kontrol hapı ile de adetini geciktirebilirsin
yok başka şekil koruncaz diyosan da mecbur adet geciktirici kullancan balayı ziyan olmasın diye
özlemcim biz tek çekim yaptık world karta o nedenle %30 indirimli oldu
iptal sigortası falan var içinde
Bu arada ne iş yapıyosun canım
haklısın canım ne iş yapıyosun salon olarak nereyi tuttunuzhazırlıklar durgun su an...ufak tefek ıvır zıvır...halı ve perde kaldı...ev bakıyoruz su an...tutalım hazırlıklar hızlanacak yine...ugrasacak bişey cıkar zaman gecer en azından yaaa...temizlerim yerlştirirm evimivakit gecmio böle...
restoratör / teknikerim canım...mimari / restorasyon / mühendislik...her türlü proje işine bakılırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?