'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

eveet buldum valla gizom

canım evet burdaki arkadaşlar mesela çağla voyage belek
özge cornelia diamond

bende sana bu otelleri tavsişye ederim bir araştır erken rezervasyon indirimi var vee sizin evlenceniz ara ramazan öncesi die çok yoğnblk olucak

Haklısın canım yaa,
Bende cornelia'yı çok duyuyorum bu sıralar. Bi araştırayımda bubu'ma söyleyeyim hemen

canım evim merkez otogara yakın...iş yerim turgut özalda...yeni evim de huzurevlerinde olcak inşşşşsen neresindensin?

evim istiklal mah canım iş yerim yeşiloba halin arka tarafında yeni evim şakirpaşa ışıklarının orada e5 üzerinde huzurevlerinde ablam oturuyor yüksek gerilim hatlarının orada evi bu arada düğün ne zaman hayırlısıyla

Son düzenleme:

31 ocakta canım düğün...eskiden meydan da oturuyoduk biz de...emniyetin arkasındaydık...şimdi fevzipaşa...yeni evine yakınım yanii....eski binanın neresinde olcak yeni evin...sakirpasa ısıklarındaki tarihi bina var ya ona yakın olacaksın yani....:26::26:

canım onun ilerisinde bp petrol var ya onun hemen arkasında yeni evim oooo baya yakınmış düğün canım nasıl gidiyo hzırlıklar nerede olacak düğünün

Bu arada ne iş yapıyosun canım

canım onun ilerisinde bp petrol var ya onun hemen arkasında yeni evim oooo baya yakınmış düğün canım nasıl gidiyo hzırlıklar nerede olacak düğünün

hazırlıklar durgun su an...ufak tefek ıvır zıvır...halı ve perde kaldı...ev bakıyoruz su an...tutalım hazırlıklar hızlanacak yine...ugrasacak bişey cıkar zaman gecer en azından yaaa...temizlerim yerlştirirm evimi vakit gecmio böle...

valla kuzum aslında korunma olayını da konuscam dr.la...ona göre hareket ediyim ben yani...

Bende rezervasyonu yaptırdım
Otelin anlaşmalı acentesiymiş zaten 6 taksit yaptırdık şimdiden ödicez bitecek
ertelemedense bu daha iyi geldi

3-8 eylül arasında tatildeyiz inş

haklısın canım ne iş yapıyosun salon olarak nereyi tuttunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…