üşütmüşüm biraz kuzucumm...gögsümde ve sıtımda agrı var...burun akıoo...iyiyim diyemicem ama cok şükür...bende sabırsızlanıyorum da dügün balayı diyince ben regl olcam ddügün ve balayındasu geciktirici için dr a gidicem bakalım....siz ne dersiniz?
bir de gecen gün baktıgımız ev var ya...ev sahbiyle anlastık ama emlakcı işi bozdu.%10 istedi...600 küsür yani....can da vermem o kadar dedi....ev sahibiyle konusmuslar..bi hafta içinde emlakcı müsteri getirmezse alırım emlakcıdan demiş adam...akrabama vercem derim demiş..dua edin müsteri cıkmasın...bana kalsın o evvv yaaaa
haklısın canım ne iş yapıyosun salon olarak nereyi tuttunuz
reklamıda yaptın hanii aradaa
cnım ben de bi arkadaşımdan duydum tatile giderken hasta olmuştum eczaneye girdim adet geciktirici hap verdi dedi. hapı yuttuktan sonra adetim kesildi hapı bıraktığım gibide hstalandım demişti
bende yasmin kullanmayı düsünüyorum dr gidecegim gerci ama onlar nasıl adeti geciktiriyor ki _? benim hep düzenli gelir. sıraları sasmasın ay içinde
çok bilgim olmamakla birlikte d. kontrol hapı içtiğin sürece adet olmuyomuşsun aylık ara verdiğin dönemde de adet oluyomuşsun
böylece hangi günleri seçeceğin senin elinde gibi sanki
ececim hayırlı olsun
hangi oteldi seninki?
Sağol canım
Queen Elizabeth - Kemer
hım biliyorum canım hayırlısı darısı bizim salon tutmamıza :2:Pamuk müzikhol canım...barajyolunda...
kaçar mı....hemen yaparım
merhaba
rixos lares la ilgili bilgin varmı acaba
hım biliyorum canım hayırlısı darısı bizim salon tutmamıza :2:
bende yasmin kullanmayı düsünüyorum dr gidecegim gerci ama onlar nasıl adeti geciktiriyor ki _? benim hep düzenli gelir. sıraları sasmasın ay içinde
çok bilgim olmamakla birlikte d. kontrol hapı içtiğin sürece adet olmuyomuşsun aylık ara verdiğin dönemde de adet oluyomuşsun
böylece hangi günleri seçeceğin senin elinde gibi sanki
ececim hayırlı olsun
hangi oteldi seninki?
Merhaba canım,öncelikle hayırlı olsun..Yalnız queen elizabeth için hiç iyi şeyler duymadım,özellikle şirketlerle giden kişilerden,eleman çıkarmışlar.. temizlik yemek vss çok düşük.. bende riske atma derim, kemer iyi bir sürü otel var...Örneğin küçük ama kaliteli ulusoy holıday club kemeraraştırım derim ben
ne güzelll bi an önce o günleri de görsek keşke ya
gemi gibi şekli var bu otelin şimdi baktım da doğru mudur canım
canım nişanlımla 8 haziran diye düşünüyoruz finallerim 1-2 haziranda bitiyor ondan sonra rahatça düğünü yaparız ve bi dahaki ders yılına kadar evliliğe adapte olmuş olurum diyoruz hayırlısıyla zaten 1,5 haftadır daha nişanlıyız ama nişanlıma bugün söledim yer kalmaz gibiisnden kaynanamın ağzını arayacak:26:sizin düğün ne zaman canım?:26:
cnım ben de bi arkadaşımdan duydum tatile giderken hasta olmuştum eczaneye girdim adet geciktirici hap verdi dedi. hapı yuttuktan sonra adetim kesildi hapı bıraktığım gibide hstalandım demişti
Merhaba canım,öncelikle hayırlı olsun..Yalnız queen elizabeth için hiç iyi şeyler duymadım,özellikle şirketlerle giden kişilerden,eleman çıkarmışlar.. temizlik yemek vss çok düşük.. bende riske atma derim, kemer iyi bir sürü otel var...Örneğin küçük ama kaliteli ulusoy holıday club kemeraraştırım derim ben
ne güzelll bi an önce o günleri de görsek keşke ya
gemi gibi şekli var bu otelin şimdi baktım da doğru mudur canım
Kuzum ben yarım saat daha dayanım mesai paydosayy bende coook yogunummm yaaaaaaaa delirezeeeeeemmmm
canım doğum kont. hapları kafana göre alıp-almamazlık yapamassın ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?