'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ay bugun patron resmen adımı ezberledi. cagla asagı cagla yukarı bayılazaaaaaaaaaammmm

esracım hayırlı olsun salonunuz sizn de biz balayını fotografcımızı gelin arabamızı mobilyalarımızı falan hallettik... balayı için simdi bakmanız iyi erken rezerv. sansınız var indirimli oluyor...

beyaz esyalar, gelinlik damatlık ve kına-dugun ıvır zıvırları kaldı ince detaylar...

su an en gozumde buyuyen gelinlik hiçbişey begenemiyorum cunku

cnım ben de bi arkadaşımdan duydum tatile giderken hasta olmuştum eczaneye girdim adet geciktirici hap verdi dedi. hapı yuttuktan sonra adetim kesildi hapı bıraktığım gibide hstalandım demişti

cnım ben de bi arkadaşımdan duydum tatile giderken hasta olmuştum eczaneye girdim adet geciktirici hap verdi dedi. hapı yuttuktan sonra adetim kesildi hapı bıraktığım gibide hstalandım demişti

bende yasmin kullanmayı düsünüyorum dr gidecegim gerci ama onlar nasıl adeti geciktiriyor ki _? benim hep düzenli gelir. sıraları sasmasın ay içinde

bende yasmin kullanmayı düsünüyorum dr gidecegim gerci ama onlar nasıl adeti geciktiriyor ki _? benim hep düzenli gelir. sıraları sasmasın ay içinde

çok bilgim olmamakla birlikte d. kontrol hapı içtiğin sürece adet olmuyomuşsun aylık ara verdiğin dönemde de adet oluyomuşsun
böylece hangi günleri seçeceğin senin elinde gibi sanki

ececim hayırlı olsun
hangi oteldi seninki?

Sağol canım
Queen Elizabeth - Kemer

Sağol canım
Queen Elizabeth - Kemer

Merhaba canım,öncelikle hayırlı olsun..Yalnız queen elizabeth için hiç iyi şeyler duymadım,özellikle şirketlerle giden kişilerden,eleman çıkarmışlar.. temizlik yemek vss çok düşük.. bende riske atma derim, kemer iyi bir sürü otel var...Örneğin küçük ama kaliteli ulusoy holıday club kemer araştırım derim ben

canım doğum kont. hapları kafana göre alıp-almamazlık yapamassın ama

benimde arkadaşım gitmişti çok memnun kalmıştı tabii üstünden zaman geçti ama
netten falan yorumlara da baktım genelde çok memnundu gidenler :26: :26:
rezervasyonda yaptırdık biz ama :26:

ne güzelll bi an önce o günleri de görsek keşke ya

gemi gibi şekli var bu otelin şimdi baktım da doğru mudur canım

inşallah yaa
çok çabuk geçer zamanda gideriz inş

evet canım o otel

sizin düğün ne zaman canım?:26:
canım nişanlımla 8 haziran diye düşünüyoruz finallerim 1-2 haziranda bitiyor ondan sonra rahatça düğünü yaparız ve bi dahaki ders yılına kadar evliliğe adapte olmuş olurum diyoruz hayırlısıyla zaten 1,5 haftadır daha nişanlıyız ama nişanlıma bugün söledim yer kalmaz gibiisnden kaynanamın ağzını arayacak:26:

Zwhram bu ay sonu dr a gidicem kuzum..korunma yöntemi hap düsünüyorum ama bakalım nolcak..dr ne derse o artık geciktiriciyi de sorcam tabi....:26:

[
benimde arkadaşım gitmişti çok memnun kalmıştı tabii üstünden zaman geçti ama
netten falan yorumlara da baktım genelde çok memnundu gidenler :26: :26:
rezervasyonda yaptırdık biz ama :26:

ne güzelll bi an önce o günleri de görsek keşke ya

gemi gibi şekli var bu otelin şimdi baktım da doğru mudur canım

inşallah yaa
çok çabuk geçer zamanda gideriz inş

evet canım o otel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…