'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kuzum ben yarım saat daha dayanım mesai paydos siz kaçta bırakıyosunuz

6'da bu arada meslektaş sayılırız bende ilk işe girdiğimde asistan olarak girmiştim sonra terfi ettim müşteri ilişkileri yönetiicisi oldum ama hala patroniçemin asistanlıgınıda yappoorum

6'da bu arada meslektaş sayılırız bende ilk işe girdiğimde asistan olarak girmiştim sonra terfi ettim müşteri ilişkileri yönetiicisi oldum ama hala patroniçemin asistanlıgınıda yappoorum
canım adım asistan iste her şeye bakıyorum satış pazarlama sipariş derken şirket yönetimide dahil yani siz geç başlıyosunuzdur canım biz 7de iş başı yapıyoruz

birkaç ay önce şirket grup olarak gitti, otel batmak üzere çok kötü dediler, bence erken rez. sigortası varsa iptal et. riske atma derim...çok kaybın olmaz, hemde denize mesafesi var :s oda temizlenmesinde bile sıkıntı varmış.1 2 ay öncesinden bahsediyorum hemde ben.ama tabi karar senin canım ben birebir duyduğum için söylüyorum...şirket gezisinde bile memnun kalınmamış.balayı hiç olmaz bence

canım adım asistan iste her şeye bakıyorum satış pazarlama sipariş derken şirket yönetimide dahil yani siz geç başlıyosunuzdur canım biz 7de iş başı yapıyoruz

biz 9da baslıoruz canım memur gıbıyız 9-18 bızımkı grup şirket bi çok alanda faaliyeti var suanda geliştirmeyi laundry bölümünde yapıolar büyük yatırımlarla istanbul'da hatta turkıyedekı en buyuk laundry firmaları arasındayız yenı kuruldu fabrıkamız yurtdısından devasa makınalar getırdıler gümrüğü kurulumu derken anca yazdan berı oturttuk hadımkoydekı fabrıkayı allah utandırmasın dahada ıyı yerlere gelırız ınsallahh

Sizin ne üzerine firmanız

canım demir çelik sektörü adana da kendi çapında tanınmış bi firma 45. yılında aklına gelebilecek tüm sektörlere malzeme kesimi yapıyoruz bu arada çıktım ben servisteyim telden yazıyorum

Canım fabrika hadımköyde mi? Bize daha da yaklaşmışsın :) Ben tüyap fuarın oralarda oturuyorum.

Canım fabrika hadımköyde mi? Bize daha da yaklaşmışsın :) Ben tüyap fuarın oralarda oturuyorum.
turkuaazım bılooorummmmm yaa nerdee oturrduuunuuu sen nıckımı degısınce unuttunmu benı yoksaaaammmmm miiiiiinnnnnaaaaaak sultanııımmmm beeennn puflanmış bi sultan turkuaz aşkımı canlandıraaannn hatunsuun

canım demir çelik sektörü adana da kendi çapında tanınmış bi firma 45. yılında aklına gelebilecek tüm sektörlere malzeme kesimi yapıyoruz bu arada çıktım ben servisteyim telden yazıyorum

ayyyy son 1 bucuk saatim kaldı benımdeee biticiik inş

yorumun için sağol canım
biraz daha araştırcaz iptal etmeden önce
giden biri daha varmış ona mesaj attım bakalım o ne diyecek

yorumun için sağol canım
biraz daha araştırcaz iptal etmeden önce
giden biri daha varmış ona mesaj attım bakalım o ne diyecek

Tabi canım iyice araştırın, gezi yorum sitelerine bak,ordaki yorumlar iyi oluyo..otelpuan.com var, şikayet var.com bakabilirsin

Yok unutmadımmmm biliyorum cnm ya, ama senin hadımköyde işe başladığını bilmiyordum ben, bayadır girmiyorum ya :)

ozaamaaan senii yeeeğğğriiimm eet sen nerelerdesın kıızz ?

bı hadımkoydeım bı aksaraaayda kuşuuumm temellı gecıcez yakındaaa hadımkoyee

Hadi canım az kalmış ben eve varmak üzereyim acaba annem ne yemek yaptı

Şimdi annem yapıyor yemekleri evlendikten sonra nasıl olacak bakalım kızlar size bi sır verim mi ben yemek yapmayı bilmiyorum

Tabi canım iyice araştırın, gezi yorum sitelerine bak,ordaki yorumlar iyi oluyo..otelpuan.com var, şikayet var.com bakabilirsin

ikisine de baktım :/
alt alta 2 yorum var
birisi hayatımdaki en güzel tatil diyor
diğeri de rezalet diye tanımlıyor

sanırım beklenti ile de alakalı bir durum bu :26: :26:

ikisine de baktım :/
alt alta 2 yorum var
birisi hayatımdaki en güzel tatil diyor
diğeri de rezalet diye tanımlıyor

sanırım beklenti ile de alakalı bir durum bu :26: :26:

yani son karar sizin tabi canım :) nacizane bildiklerimi söyliyim dedim, ben turizmciyim çünkü.çok daha iyi alternatifler var o yuzden.

ozaamaaan senii yeeeğğğriiimm eet sen nerelerdesın kıızz ?

bı hadımkoydeım bı aksaraaayda kuşuuumm temellı gecıcez yakındaaa hadımkoyee

İşler yoğun cnm ya o yüzden giremiyorum bir de buraya bir daldı mı bütün gün gidiyor işe konsantre olamıyorum o yüzden arada okuyorum, bu iki gündür çok işim yoktu o yüzden yorum yaptım.

Şimdi annem yapıyor yemekleri evlendikten sonra nasıl olacak bakalım kızlar size bi sır verim mi ben yemek yapmayı bilmiyorum

iş başa düşünce öğreniosun cnm hiç sıkma canınıı bundan 3 yıl oncesıne kdr bende bısı bılmıodum ama iş başa düşünce içli köftesine kadar yapmayı öğrendim vallaaa 24 yapraklı arnavut büreğii bileemm yaptııımmm ayy ben acıktımm galbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa saydıkca yutkunmaya basladım

Inşallah canım öğrenirim ya zor görünüyor hem okul hem iş hem düğün hazırlığı gözümü korkutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…