Inşallah canım öğrenirim ya zor görünüyor hem okul hem iş hem düğün hazırlığı gözümü korkutuyor
İşler yoğun cnm ya o yüzden giremiyorum bir de buraya bir daldı mı bütün gün gidiyor işe konsantre olamıyorum o yüzden arada okuyorum, bu iki gündür çok işim yoktu o yüzden yorum yaptım.
ikisine de baktım :/
alt alta 2 yorum var
birisi hayatımdaki en güzel tatil diyor
diğeri de rezalet diye tanımlıyor
sanırım beklenti ile de alakalı bir durum bu :26: :26:
ikisine de baktım :/
alt alta 2 yorum var
birisi hayatımdaki en güzel tatil diyor
diğeri de rezalet diye tanımlıyor
sanırım beklenti ile de alakalı bir durum bu :26: :26:
akşama tiyatroya davet edildim levent kırcanınmış.. uyuz aşk izin vermedi
canım bence sende rixos tekirovayı tercih edebilirsin yada bir araştır derim balayı paketleri var güzel ve içerikli hatta bana müsait olursak denize bakan oda verebiliriz dediler ki ben kara satın alıcam dememe rağmen
odayı falan kırmızı nevresimlerle güllerle süslüyorlarmış
pasta*meyve tabağı şarap gazete ve 1 gün kahvaltı var odada
bence de beklenti.
insanları kriterleri değişkendir. belki sana iyi gelen baskasına gelmeyecek.
hayalinde neresi varsa orası olsun.
en azından gittim kendim gördüm dersin
doğru diyorsun canım yaa
en azından aklımda kalmaz sanırım
ececim hic takma. bir ürün alırken bile iyi yorumlar oldugu kadar kötü yorumlara da denk geliniyor. dediğim gibi git ve gör. bence görünüsü kadar güzel bir yer
inşallah canım yaa
çok sağoliçim rahatladı biraz
teredütte kalmıştım çok fazla şimdi biraz rahatım
bir gün daha sonlandı aşkımsız...
en çok kalbim ağrıyo benim onsuz... :105:
arkadaşlar merhaba uzun zamadır yazamadım hala şoku atlatamadım nasıl atlatılır bilmiyorum da zaten(((((((((((((((((((((((((((
bahsetmiştim daha önce sevgilimin annesi iç güvey olur düşüncesi ile istemiyor diye babası da tanışmaya gelecekti ve 11 kasım akşamı baban hangi gün gelecek ona göre program yapıcam diye aradım ve konuşma aynen şöyle
ben: Hayatım ne zaman gelecek baban?
O: Gelmeyecek...
Ben: Haftaya mı kaldı?
O: Hayır babam da karşı bu işe annemi ikna edememiş biz istemiyoruz dedi..
Ben: Sen ne dedin?
O: Hiç birşey.. Babam bir daha aradığında kararını vermiş ol ya o ya biz dedi..
Ben: E napcaz?
O: Konuşmak istemiyorum. Kapatalım
ben: Peki.. Nası istersen..
Sonuç 11 kasımdan beri ne aradı ne sordu bu şekilde 3 yıl peşimden koşan ne olursa olsun ben seni bırakamam ölürüm şu bu diyen adam 5 dk arkamda durmadı inanamıyorum hala ne düşüneyim ne diyim bilmiyorum 5 kilo verdim bu süre içinde hayatımda böyle birşey yaşamamıştım.... Biz daha önce defalarca konuştuk kimse istemezse çıkar gider kurarız yuvamızı diye ve ben onun bekar evine gitmeye bile razı olmuştum bekar evini de beraber döşemiştik ne düşünüyo çok merak ediyorum hiç mi vicdanı sızlamıyor hiç uğraşmadan vazgeçmek neden? Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
o kadar çamaşır muhabbeti döndü burda, görünce dayanamadım valla
onları giymek de cesaret isticek çok iddialılar ya
üşütmüşüm biraz kuzucumm...gögsümde ve sıtımda agrı var...burun akıoo...iyiyim diyemicem ama cok şükür...bende sabırsızlanıyorum da dügün balayı diyince ben regl olcam ddügün ve balayındasu geciktirici için dr a gidicem bakalım....siz ne dersiniz?
bir de gecen gün baktıgımız ev var ya...ev sahbiyle anlastık ama emlakcı işi bozdu.%10 istedi...600 küsür yani....can da vermem o kadar dedi....ev sahibiyle konusmuslar..bi hafta içinde emlakcı müsteri getirmezse alırım emlakcıdan demiş adam...akrabama vercem derim demiş..dua edin müsteri cıkmasın...bana kalsın o evvv yaaaa
arkadaşlar merhaba uzun zamadır yazamadım hala şoku atlatamadım nasıl atlatılır bilmiyorum da zaten(((((((((((((((((((((((((((
bahsetmiştim daha önce sevgilimin annesi iç güvey olur düşüncesi ile istemiyor diye babası da tanışmaya gelecekti ve 11 kasım akşamı baban hangi gün gelecek ona göre program yapıcam diye aradım ve konuşma aynen şöyle
BEN: hayatım ne zaman gelecek baban?
O: gelmeyecek...
BEN: haftaya mı kaldı?
O: hayır babam da karşı bu işe annemi ikna edememiş biz istemiyoruz dedi..
BEN: sen ne dedin?
O: hiç birşey.. babam bir daha aradığında kararını vermiş ol ya o ya biz dedi..
BEN: e napcaz?
O: konuşmak istemiyorum. kapatalım
BEN: peki.. nası istersen..
sonuç 11 kasımdan beri ne aradı ne sordu bu şekilde 3 yıl peşimden koşan ne olursa olsun ben seni bırakamam ölürüm şu bu diyen adam 5 dk arkamda durmadı inanamıyorum hala ne düşüneyim ne diyim bilmiyorum 5 kilo verdim bu süre içinde hayatımda böyle birşey yaşamamıştım.... biz daha önce defalarca konuştuk kimse istemezse çıkar gider kurarız yuvamızı diye ve ben onun bekar evine gitmeye bile razı olmuştum bekar evini de beraber döşemiştik ne düşünüyo çok merak ediyorum hiç mi vicdanı sızlamıyor hiç uğraşmadan vazgeçmek neden? offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?