'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Inşallah canım öğrenirim ya zor görünüyor hem okul hem iş hem düğün hazırlığı gözümü korkutuyor

ogrenırsın cnm ben ne aralarda ogrendım bı bılsenn hele yaptıklarını cevrendekıler begendıkcee dahada bıı seve seve yapoosunn zor bişi değil zaten yemek yapmaakkk mantık hep aynı malzemeler farklı okadaaan

İşler yoğun cnm ya o yüzden giremiyorum bir de buraya bir daldı mı bütün gün gidiyor işe konsantre olamıyorum o yüzden arada okuyorum, bu iki gündür çok işim yoktu o yüzden yorum yaptım.

dogru dıosun cnm bende totomun ustune oturalı az oldu sureklı kosturuooduukk sımdı işler dustu daha bı rahatımm

ikisine de baktım :/
alt alta 2 yorum var
birisi hayatımdaki en güzel tatil diyor
diğeri de rezalet diye tanımlıyor

sanırım beklenti ile de alakalı bir durum bu :26: :26:

canım bence sende rixos tekirovayı tercih edebilirsin yada bir araştır derim balayı paketleri var güzel ve içerikli hatta bana müsait olursak denize bakan oda verebiliriz dediler ki ben kara satın alıcam dememe rağmen
odayı falan kırmızı nevresimlerle güllerle süslüyorlarmış
pasta*meyve tabağı şarap gazete ve 1 gün kahvaltı var odada

ikisine de baktım :/
alt alta 2 yorum var
birisi hayatımdaki en güzel tatil diyor
diğeri de rezalet diye tanımlıyor

sanırım beklenti ile de alakalı bir durum bu :26: :26:

bence de beklenti.

insanları kriterleri değişkendir. belki sana iyi gelen baskasına gelmeyecek.

hayalinde neresi varsa orası olsun.

en azından gittim kendim gördüm dersin

canım bizim gideceğimizde de veriyorlar onları
deniz manzararlı oda garantisi verdiler
ama bilemedim yaa arkadaşın yorumundan sınra tereddüte düştüm :26: :26:

bence de beklenti.

insanları kriterleri değişkendir. belki sana iyi gelen baskasına gelmeyecek.

hayalinde neresi varsa orası olsun.

en azından gittim kendim gördüm dersin

doğru diyorsun canım yaa
en azından aklımda kalmaz sanırım

ececim hic takma. bir ürün alırken bile iyi yorumlar oldugu kadar kötü yorumlara da denk geliniyor. dediğim gibi git ve gör. bence görünüsü kadar güzel bir yer

inşallah canım yaa
çok sağol içim rahatladı biraz

teredütte kalmıştım çok fazla şimdi biraz rahatım

arkadaşlar merhaba uzun zamadır yazamadım hala şoku atlatamadım nasıl atlatılır bilmiyorum da zaten (((((((((((((((((((((((((((

bahsetmiştim daha önce sevgilimin annesi iç güvey olur düşüncesi ile istemiyor diye babası da tanışmaya gelecekti ve 11 kasım akşamı baban hangi gün gelecek ona göre program yapıcam diye aradım ve konuşma aynen şöyle

BEN: hayatım ne zaman gelecek baban?
O: gelmeyecek...
BEN: haftaya mı kaldı?
O: hayır babam da karşı bu işe annemi ikna edememiş biz istemiyoruz dedi..
BEN: sen ne dedin?
O: hiç birşey.. babam bir daha aradığında kararını vermiş ol ya o ya biz dedi..
BEN: e napcaz?
O: konuşmak istemiyorum. kapatalım
BEN: peki.. nası istersen..

sonuç 11 kasımdan beri ne aradı ne sordu bu şekilde 3 yıl peşimden koşan ne olursa olsun ben seni bırakamam ölürüm şu bu diyen adam 5 dk arkamda durmadı inanamıyorum hala ne düşüneyim ne diyim bilmiyorum 5 kilo verdim bu süre içinde hayatımda böyle birşey yaşamamıştım.... biz daha önce defalarca konuştuk kimse istemezse çıkar gider kurarız yuvamızı diye ve ben onun bekar evine gitmeye bile razı olmuştum bekar evini de beraber döşemiştik ne düşünüyo çok merak ediyorum hiç mi vicdanı sızlamıyor hiç uğraşmadan vazgeçmek neden? offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

çoğu anakuzusu..sıkma canını sen ..mutlaka dank eder..sen dik dur yeter..

Kızlar tatil konusunda konuşmuşsunuz, tereddütleri olan arkadaşlara sesleniyorum...
Okuduğum yorumlara göre eşya hazırlamıştım.sadece iki günlük eşya var yanımızda
Siteden okuduğuma göre . Herkes sıkılmış konaklama süreleri 4 gün ise iki günde dönmüşler. Hatta biz araba ile gelecektik yakın civarlara da gideriz diye,sırf yorumlar kötü diye deymez nasılsa dedik (biraz da masrfalı olaiur diye) ondan da vazgectik.

Şuan diyoum ki ya gerçekten biz en kötü şartlarda bile eğlenmeyi beceriyoruz ya da insanlar eğlenmeyi bilmiyor. İyiki 4 günlük tatil almışız. Veya keşke daha çok durabilsek.
Bi kere otel odasında durmak bile mükemmelllll :)

Göl ayrı bir güzel orman ayrı bi güzwl. Bu arada bizim geldiğimiz gece her yer bembeyaz olmuştu
Fotoğraf çekmek mükemmell...
Hamam sauna havuz ayrı bi güzel...
Bu sadece bizim otel için değildir bence. İnsan eğlenmeyi bilmeli
Sineması diskosu var ama henüz gitmedik.
Çünoü sıkılıp da gitme ihtiyacı duymadık:)
Neyse benden bu kadar... Öpüyorum mujukkkkkkk

sondan başa doğru okuyorum.
Bende düğün günü adet olacaktım. Hatta bir iki gün öncesinden.d.kont ilacıda tarih değiştrtiyormuş ama ben geç kalmıştım içmeye.
Gittim eczaneden "hacca giden bayanların adetlerini geciktirici ilaçtan istiyorum "dedim
Adet olacağım tahmini günden üç gün önce içtim. Adet olmadım. Ama o ilaç günde 3kere alınıyor,düğün günü aksama oluyor. En iyi d.kont ,en azından korunuyorsun...

oyaaaaa senden guzel mesajlar okuynca hem cok mutlu oluyorum hem de cok heveslenıyorum valla
darısı gun sayan butun arkadaslarımın basına

Canım benim de adetlerim düzensiz ne yapacam bilmiyorum... denk gelirse diye korkuyorum şu ana göre gelmiyor ama mesela ben nişan da 10 gün geç oldum stresten... Gelinlik için sancı çekmek çok fena

Allaha yakın sana uzak olsun. ne terbiyesizliktir yahu 1 ay olmus insan aramaz mı !!!!!!!!!!!!111

sen de Allahın sevgili kuluymussun cidden ne mal oldugunu görmüs oldun.

lafa gelince yaparım asarım keserim diyene noldu tecihini yap deyince resmen yememiş bi tarafları..

cidden zor bir durum zamana bırak.. ama bu herif dönmek isterse de ondan bir cacık olmaz. belli oldu. yazık ya sevgi emek bu mudur?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…