isyaaanlardayım vallahii hasrettteeenn zateeennnn !!!!
Şu 16sını atlat kuzumm sen hayırlısıylaa ben heep müsaaitiim sizeeehatta isterseniz karsıda bulusuruz ben gelirim karsıya size zor olur hepınız o taraftasınız, ezgotla çağlada geliir inşşşşş miis olur vallahi miisss berfooo pelinimin kuzentoşşuuuda gelebileer heeemmm
canım benım ınan reeldekı arkadaslarımdan ayırmıorum hıcbırınızı hatta cogunuz reeldekılerden daha üsttesiniz benım ıcınnn
geçmişe bakarsan dün vardı tatlım
canım ortda buluşurz yerim senin düşünceni ben yahuu :))))) provaniasamı gitsek napsak gelinlikçi baksakmı kiii varya harika olur görüşelim görüşelim kızlarada söleylm müsaitliklerinii berfin hanım uğramıyor ama berfede söleyelmmm :)
atanamadı berfooovalla süpeer olaluur kii çağloşta fikir edinmiiişş olurr bi gelinliği kaldı kızcemiinn
saol guldenim amin insallah cekmesek artık hasret
ayy nurayım da gelseydi yaaaaaaaaaaaaaaaa onu da görseydikkk sarılsaydık sıkı sıkıııııııııııııııııııııı
isyaaanlardayım vallahii hasrettteeenn zateeennnn !!!!
Şu 16sını atlat kuzumm sen hayırlısıylaa ben heep müsaaitiim sizeeehatta isterseniz karsıda bulusuruz ben gelirim karsıya size zor olur hepınız o taraftasınız, ezgotla çağlada geliir inşşşşş miis olur vallahi miisss berfooo pelinimin kuzentoşşuuuda gelebileer heeemmm
canım benım ınan reeldekı arkadaslarımdan ayırmıorum hıcbırınızı hatta cogunuz reeldekılerden daha üsttesiniz benım ıcınnn
kızlar siz zamanı ve mekanı bildirin haftasonu olduğu sürece emrinizdeyim
özlemcim sen hangi yerden istiyorsan oraya git.
Ama dediğim gibi bu insanların beklentisi ile alakalı bir durum.
Sen eglenip tadını cıkarmayı bildikten sonra 3 yıldızlı otelde bile keyif alırsın.
yuppide yuppi yup yup piiiiihaftasonu bulusuruz kusuumm zatenn ben iş çıkısı baskın yaparım gizime dedim ama zaten kıl payı yakalıo ulaşım araçlarını cok geçe kalıırr eniştelerde bizi pa paalaaaar sonra
ozaman giziko atlatsınn 16sını herkesın musaıt oldugu bı gun 2012nin kapanışını yapalım bebekler
ayyyy nazom çok süper olucak 2012 yi hep beraber gelinlik bakarak kapatıcaz çok özledim yahuu :)))))) nazom ne zaman istersennn gelllllll :)))))) seni seviyorum canım benim :))))
kızlar çarşamba yi sel aldı yi değiştirip ankara yi sel aldı yapıyorum bu ne yaa
geçmiş olsun çokmu yağmur var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?