'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım ortda buluşurz yerim senin düşünceni ben yahuu :))))) provaniasamı gitsek napsak gelinlikçi baksakmı kiii varya harika olur görüşelim görüşelim kızlarada söleylm müsaitliklerinii berfin hanım uğramıyor ama berfede söleyelmmm :)

saol guldenim amin insallah cekmesek artık hasret

ayy nurayım da gelseydi yaaaaaaaaaaaaaaaa onu da görseydikkk sarılsaydık sıkı sıkıııııııııııııııııııııı

atanamadı berfooo valla süpeer olaluur kii çağloşta fikir edinmiiişş olurr bi gelinliği kaldı kızcemiinn

atanamadı berfooo valla süpeer olaluur kii çağloşta fikir edinmiiişş olurr bi gelinliği kaldı kızcemiinn

ayyy o zaman kadiköy yada bağdat uyarmı herkese

güldennnn sende gelirsin dimi istanbulllu kızlarrr söleyin gelecekmisinizz

çağlooo gelmezse ümraniyeye kadar kovalıcammm onu haaaaa gelcek tabeeeee gelinlik bakcazz :))))

saol guldenim amin insallah cekmesek artık hasret

ayy nurayım da gelseydi yaaaaaaaaaaaaaaaa onu da görseydikkk sarılsaydık sıkı sıkıııııııııııııııııııııı

ocakkta geldıgınde belkım mınıcıkkktee olsaa gorusebılırızz kiii hos hazırlık kosturmacaa fenaa yogun olucak ama aynı sehırde soliiicaaz sekerlooppla

kızlar siz zamanı ve mekanı bildirin haftasonu olduğu sürece emrinizdeyim

özlemcim sen hangi yerden istiyorsan oraya git.

ama dediğim gibi bu insanların beklentisi ile alakalı bir durum.

sen eglenip tadını cıkarmayı bildikten sonra 3 yıldızlı otelde bile keyif alırsın.

kızlar siz zamanı ve mekanı bildirin haftasonu olduğu sürece emrinizdeyim

yuppide yuppi yup yup piiiii haftasonu bulusuruz kusuumm zatenn ben iş çıkısı baskın yaparım gizime dedim ama zaten kıl payı yakalıo ulaşım araçlarını cok geçe kalıırr eniştelerde bizi pa paalaaaar sonra

ozaman giziko atlatsınn 16sını herkesın musaıt oldugu bı gun 2012nin kapanışını yapalım bebekler

özlemcim sen hangi yerden istiyorsan oraya git.

Ama dediğim gibi bu insanların beklentisi ile alakalı bir durum.

Sen eglenip tadını cıkarmayı bildikten sonra 3 yıldızlı otelde bile keyif alırsın.

çok haklısın pudracımmm keyif alabileceğim yer önemli ...yaaa araştırınca da iyice tadı kaçıyo :)

ayyyy nazom çok süper olucak 2012 yi hep beraber gelinlik bakarak kapatıcaz çok özledim yahuu :)))))) nazom ne zaman istersennn gelllllll :)))))) seni seviyorum canım benim :))))

ayyyy nazom çok süper olucak 2012 yi hep beraber gelinlik bakarak kapatıcaz çok özledim yahuu :)))))) nazom ne zaman istersennn gelllllll :)))))) seni seviyorum canım benim :))))

evet evet hemde süpeer ötesii oluucaaakk bendee seniii çoookk seviyooorumm kiii hazirandannn beriii görmüüyooorummm seniii dimiiiiii kuzuummm en son peloo geldiğindee görüşştüükk

buluşun kuzularr keşke ben de gelebilsem ya çok istiyorum hepiciğinizi görmek
hepiniz reel hayatımda da acayip yer ettiniz, hep sizden bahsediyom aileme de sevdiceğe de

humeyraammmmmm iniyo dosyalar...bugün baslıcam bendeeee yapmayaaa inşallah bi aksilik cıkmazsaaa....aslımda baska bi topicte tiffany rothe diye bişi paylasmıs...hakkaten çok zevkli yaaaa...bi bak derim...ben sıkılasmak istiyorum ve yasam tarzı haline getirmek istiyorum sporu...kararlıyım bu konudaa...vazgecmek yok

Kızlar hayırdır inşallah akşam amcacık beni içli köfte yemeye davet etti bizi süpriz yapmak ister misin diye bu arada sevdiceğimin iş yeri evlerinin yani gelecekte olacak evimizinde altında süpriz yapcam şok olcek kaynama ve diğerlerinede süpriz olcakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…