- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
battaniye ile ilgili yorum istiyorum puflu pastam yorummmmmm yorum yorum
kardelen vallla aynı benim kafadasın ayyy çok takıyordum bu konuyu şimdi sen söleyince rahatladım demekki yapılabiliyormuş yoksa beğendiğim tüm modeller straplez yanii
vallla ben olsam durmam kayjnanayla konuşr güzel güzel anlatırdım vee geç kalmanın sorumllğnda yükler sonra dahada bişilerine karşmazdım
inş çağlam yaaa....Allahım duysuz hepimiziiii
Selam kızlar.. uzun zamandır uğrayamıyorum işler çok yoğun öyle bi koşuşturmaca geçiyoki günler.. 2012'nin son ayınıda mutlulukla geçirirsiniz inşaAllah.. Ben pek 2012'yi sevmesemde 2013 için umutluyum ama..
Hayırlı cumalarınız olsun.. Rabbim olmasını istediğimiz bütün hayırlı dileklerimize Ol desin inşaAllah..
canım maviş dersen daha çok sevindirik olurum evet yapıyolar merak etme ya nişanlım ikna edemesse ben uygun bi dille cici cici gelin olup sölücemkabul etmeslerse artık susacam hiçbir şeye karışmıcam canım sen nişan kıyafeti mi bakyon
canım ben daha sözlü yada nişanlı değilim o yüzden yaza nişanımız olucak allahın izniyle büyük ihtimalde 2014 yılı gelinciği olucam :)))))
kübra canım hoşgeldin özledik seni canım
ooo canım hayırlı olsun şimcikten bulursun yaa 2014 gelinciğini olursun nerelisin canım sen
gizikooommmm cook cicik yaa bayılıorum ben bolee seylereeee kiiiiitam yeni yıllık cidden
pastam bak bekletmedım halettım hemen ıslerımıı cok hızlıyıımm
küübram hayatım hosgeldın kuzum yoksun bayadııırr çekceem saclarınııözleediimmm seniiiiiii
Ben hepiniz için dua edıyoorumm nolur sızde bana edın bı dılegıımm vaar kabul olsun nolur nolur noluuuuurrr :2:
bu arada kızlar enerjı calısmamızda zaam istediimii demıstım ya tam emın degılım ama sanırımmm zam aldım daha elden maaşımı almadım ama bankaya fazla yatmışştııı
Yaaa hepinizi çooookkk seviyorum..
Özlendiğimi bilmek ne güzel..
İşte pek giremiyorum evde de netim yok şu aralar ondan kaçırıyorum bütün sohbetleri..
Miniğim çekme saçlarımı sen kadar güzel saçlarım yok zati...
nazommmmmm ben alacam ubnu bende bayıldım tv izlerken tek başmda olsam üstüme örterim aşkımda olsa dizimize örteriz ısınırz malum bu şehir soğuk ama aşkın yanında üşümem demi bennn ama yinede alayım demii :))))
nazommmm dileğin için tabiside dua ederim ballılokmam
vuhuuuuu nazodan bizee çaylar gelsin o zaman zaaaammmmmmm
peheheeey hayırlı olsun kuzucumaaaaaaaaaaaaaay ben de alırım sole yuklu bişey umarımmm
bizde senii çok seviyooruuuz nurr yüzlüüüümmmmgayeette güzel senin saçlarında bebişiiğiiimm
ayy bı zam aliiim yemek ısmarliicam sana giiiz gelcem civahiiree
ay pastam ne kadan olduunu bılmoorum suanda ama 100 tl fazla aldım bankadan , bu aksam yada yarın elden maaşlarıda alınca tam ortaya vıkar bıde almamıssam cok guleerım bu sevincimee
spor ayakkabısız olmazz
oyacım canım tavsiyelrni dikkate alıcam nereye gidersem gideyim zaten spor ayakkbılarım eşorfmanım kesem duş jelim herbişeyim yanımda oluyor bide toka çantam bu lsiteye ek olark mini seyahat ütüsü alacağım çeyizime
bide siz hangi oteldesiniz canım
Kuzum ben anı defteri değilde şöyle bir dilek ağacı istiyorum daha sonra evimde bi koşede kullanabilirim belki
Eki Görüntüle 570676
nereden aldın canım ben bulamıcam hep straplez var gibi geliyor eğer straplez alırsamda kumaşındna parçyala üst kısmı seninki gibi yapıcam ve tam seninki gibi istiyorum üst bölgeyi :)canım halledersiniz gerekirse sende konuş ben arar güzelce sölerdim içimde tutamıyorum yoksa bende sevgilimle sorun yaaşarm böyle olsa annesiyle senin konşma ve durumu anlatma durumun varmı
gulden canım nerelerdesin sen gçemiş okudumda iyi haberlernimiiii duyucaz ayy çok sevindim anniş inadı kırıyor yaniii :)
ben bu battaniyeyi alayım iyisimi tek kişilik minniş bişi alayım bende sevdim kızlar biraz fiyatıda uyguna geldi :))))
kusummmmmmmmmmmmmmmmmmmm hosgeldinnnnnnnnnnnnn
askımın telefonu cekio o yuzden iyiyim bugun gayet bennn sen nasılsın ???
canım ben istanbuldayız bu topikte çoğunlukla istanbul ve edirnelidir :))) 2013 die başladık 29014 oldu 2011 den beride bu topikteyiz :)))) çok iyi bir dostluğmuz vardır allah bozmasın
olarrr bana uyarr bende pasta ısmarlıyım sana olarmııı
şu 16 aralık gelsin gitsin ve görüşlim çağlodaaa müsait kanımca vallla müsait vakit bulunnnnnnnn :)))) pelde gelirmiii acabaaa bide ezgicikkk
Ben dualarımda unutmuyorum sizleri..
Zaten çoğunuzun resmini gördüm..
Reelde de olsa hepiniz aklımda öyle bi yer ettiniz ki... Unutmam mümkün değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?