'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Selam kızlar.. uzun zamandır uğrayamıyorum işler çok yoğun öyle bi koşuşturmaca geçiyoki günler.. 2012'nin son ayınıda mutlulukla geçirirsiniz inşaAllah.. Ben pek 2012'yi sevmesemde 2013 için umutluyum ama..

Hayırlı cumalarınız olsun.. Rabbim olmasını istediğimiz bütün hayırlı dileklerimize Ol desin inşaAllah..

canım maviş dersen daha çok sevindirik olurum evet yapıyolar merak etme ya nişanlım ikna edemesse ben uygun bi dille cici cici gelin olup sölücem kabul etmeslerse artık susacam hiçbir şeye karışmıcam canım sen nişan kıyafeti mi bakyon

inş çağlam yaaa....Allahım duysuz hepimiziiii

amin kusummm

hosgeldin canım hayırlı cumalar.... amin diyorum kocamaaaaaaaaaaaaaannnn

pufuuummmm cok bekletme yine geeeeeeeeeeeel

canım ben daha sözlü yada nişanlı değilim o yüzden yaza nişanımız olucak allahın izniyle büyük ihtimalde 2014 yılı gelinciği olucam :)))))

kübra canım hoşgeldin özledik seni canım

canım ben daha sözlü yada nişanlı değilim o yüzden yaza nişanımız olucak allahın izniyle büyük ihtimalde 2014 yılı gelinciği olucam :)))))

kübra canım hoşgeldin özledik seni canım

ooo canım hayırlı olsun şimcikten bulursun yaa 2014 gelinciğini olursun nerelisin canım sen

gizikooommmm cook cicik yaa bayılıorum ben bolee seylereeee kiiiii tam yeni yıllık cidden

pastam bak bekletmedım halettım hemen ıslerımıı cok hızlıyıımm

küübram hayatım hosgeldın kuzum yoksun bayadııırr çekceem saclarınıı özleediimmm seniiiiiii
Ben hepiniz için dua edıyoorumm nolur sızde bana edın bı dılegıımm vaar kabul olsun nolur nolur noluuuuurrr :2:

bu arada kızlar enerjı calısmamızda zaam istediimii demıstım ya tam emın degılım ama sanırımmm zam aldım daha elden maaşımı almadım ama bankaya fazla yatmışştııı

ooo canım hayırlı olsun şimcikten bulursun yaa 2014 gelinciğini olursun nerelisin canım sen

canım ben istanbuldayız bu topikte çoğunlukla istanbul ve edirnelidir :))) 2013 die başladık 29014 oldu 2011 den beride bu topikteyiz :)))) çok iyi bir dostluğmuz vardır allah bozmasın

nazommmmmm ben alacam ubnu bende bayıldım tv izlerken tek başmda olsam üstüme örterim aşkımda olsa dizimize örteriz ısınırz malum bu şehir soğuk ama aşkın yanında üşümem demi bennn ama yinede alayım demii :))))

nazommmm dileğin için tabiside dua ederim ballılokmam

vuhuuuuu nazodan bizee çaylar gelsin o zaman zaaaammmmmmm

Yaaa hepinizi çooookkk seviyorum..

Özlendiğimi bilmek ne güzel..

İşte pek giremiyorum evde de netim yok şu aralar ondan kaçırıyorum bütün sohbetleri..

Miniğim çekme saçlarımı sen kadar güzel saçlarım yok zati...

bizde senii çok seviyooruuuz nurr yüzlüüüümmmm gayeette güzel senin saçlarında bebişiiğiiimm

ayy bı zam aliiim yemek ısmarliicam sana giiiz gelcem civahiiree

peheheeey hayırlı olsun kuzucumaaaaaaaaaaaaa ay ben de alırım sole yuklu bişey umarımmm

ay pastam ne kadan olduunu bılmoorum suanda ama 100 tl fazla aldım bankadan , bu aksam yada yarın elden maaşlarıda alınca tam ortaya vıkar bıde almamıssam cok guleerım bu sevincimee

Ben dualarımda unutmuyorum sizleri..

Zaten çoğunuzun resmini gördüm..

Reelde de olsa hepiniz aklımda öyle bi yer ettiniz ki... Unutmam mümkün değil..

Ayyyy biri beni durdursun ...
Kızlar kk de balayı bölümöünde biri tavsiye yazmış ve benim hiç sevmediğim bir yer de bir otel alanya
sentido gold ısland-BİLEN DUYAN VARMI???????

ben sevmem alanyayı çok kaliteli gelmez bana ortamı gençler ipsiz sapsız falan ama bu otel konum itiabarı ve merkeze uzaklığı açısından genellikle balayı için ve aileler için miş yani onlar tercih ediyormuşş

otelin ada da olmasıda ayrı bir güzel geldi bana

kendine ait bir adada otel ve bütün odalar delux.. Ve fiyat çok komikk böyle bir otel için... Ucyuz. ANLATILANA GÖRE OTELDE ŞEZLONG SORUNU YOKMUŞ GİDENLER BUNDAN MEMNUN ZATEN OTEL İLE GÖRÜŞTÜM ADAM BEN SORMADAN DEDİKİ OTELİMİZDE KAPASİTEMİZİN 2 KATI ŞEZLONG MEVCUT ASLA SABAHTAN KALKIPTA ŞEZLONG VE YER TUTMANIZA GEREK YOK AYRICA BALAYI ÇİFTLERİNE ÇOK İLGİLİLERMİŞ.

Ve tripadvisor - otel puan sitelerinde tek bir olumsuz yorumu yok iyice kafam karıştı...

http://www.etstur.com/Sentido-Gold-Island

biz rixosa 6 gece 2832 tl ödeyecektik
sentido 6 gece 2106 tl
fiyat çok önemli değil lüx ve kalite ayrıca memnuniyet önemli bizim için

ARKADAŞLAR BUNLARI EKLEMEMİN SEBEBİ HEM TAVSİYE ALMAK HEMDE BENİM GİBİ ARKADAŞLARA FİKİR VERMEKTİR :)

Son düzenleme:

olarrr bana uyarr bende pasta ısmarlıyım sana olarmııı

şu 16 aralık gelsin gitsin ve görüşlim çağlodaaa müsait kanımca vallla müsait vakit bulunnnnnnnn :)))) pelde gelirmiii acabaaa bide ezgicikkk

Son düzenleme:
spor ayakkabısız olmazz

Kızlar ben zaten spor ayakkabıdan başka bişeyler yolculuğa gitmem

Gizim seyahat ütüsü süper bişeyyyy

eveett kuzummm.. kırıyo çok şükürr..

kusummmmmmmmmmmmmmmmmmmm hosgeldinnnnnnnnnnnnn

askımın telefonu cekio o yuzden iyiyim bugun gayet bennn sen nasılsın ???

hoşbuldum tatlımm..
ay hep çeksin kuzum hasret çekmeyin yaaa
bende iyiyim işlerin peşinde koşturuyorum

Hayırlı cumalar kızlar.. Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin..

canım ben istanbuldayız bu topikte çoğunlukla istanbul ve edirnelidir :))) 2013 die başladık 29014 oldu 2011 den beride bu topikteyiz :)))) çok iyi bir dostluğmuz vardır allah bozmasın

maşallah canım allah bozmasın bende adanalıyım iştem paynak kaday çocukum benide aldınız ya aranıza sevindirik oldum

olarrr bana uyarr bende pasta ısmarlıyım sana olarmııı

şu 16 aralık gelsin gitsin ve görüşlim çağlodaaa müsait kanımca vallla müsait vakit bulunnnnnnnn :)))) pelde gelirmiii acabaaa bide ezgicikkk

isyaaanlardayım vallahii hasrettteeenn zateeennnn !!!!

Şu 16sını atlat kuzumm sen hayırlısıylaa ben heep müsaaitiim sizeee hatta isterseniz karsıda bulusuruz ben gelirim karsıya size zor olur hepınız o taraftasınız, ezgotla çağlada geliir inşşşşş miis olur vallahi miisss berfooo pelinimin kuzentoşşuuuda gelebileer heeemmm

Ben dualarımda unutmuyorum sizleri..

Zaten çoğunuzun resmini gördüm..

Reelde de olsa hepiniz aklımda öyle bi yer ettiniz ki... Unutmam mümkün değil..

canım benım ınan reeldekı arkadaslarımdan ayırmıorum hıcbırınızı hatta cogunuz reeldekılerden daha üsttesiniz benım ıcınnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…