canım benim düğünün eylülde olacak
salonu tutalı 1 aydan fazla oldu
yine de istediğim bazı salonlar doluydu
hatta kına için salon bulamadım :/ kahveden bozma bi salonda yapmak zorundayım şimdi
Nurayımmmm saol kuzum...hoşbuldummm...
eee nasılsınızzz? ne var ne yok
evet çağlammm...az kaldı ama günler gecmiyo gibi bu ara...su an ev derdine düşmüş bulunmaktayız..evi bulsak onla ugrassam zaman gecse diyorumm
kardelen canım hayırlı olsun öncelikle ama nişanlına çatma ailesi ile ilgili konuları çatarak değilde daha iyi konuşarak çözüm üretebilirsin zorlu sürece girdiniz ve siz ikinzde yaptıklarınızdan sorumlu olucaksınız güzel ve tatlı dille anlatman gerekiyor ikinizin arası ailesi yüzünden bozulmamalı canım ailesinede pes hem stres altındasınız en azından tarih ve düğün mekanı net olunca diğer herşey fotoğrafçı kuaför herşey ona göre ayarlanıcak özelllikle ramazan öncesi haziran mayıs ve temuzun ortası büyük yoğunluk olucak nişanlına bunu güzel bir dille belirt oda ailesiyle konuşsun arkadaşlarıma sordum böyle böyle yapmış herkes bu tarihte 6 7 ay kadar önce tutuyormuş desin canım
bu arada ben nişan kıyafetini çok beğendim gayet hoş bir kıyafet hatta göğüs kısmı tam istediğim gibi dekolte yok rengide senin tenine saçına çok yakşmış maşallah
maviiscim bence siz gidin gorusun salonlarla hatta kaporayı siz verin geri kalanı onlar oder zamanı gelince burası tutulcak dersiniz... biz 11 ay onceden tuttuk salonu artık cok cabuk doluyor
gizot cok tatlıymıs battanniyeeeeebu arada dün pasabahecedeydim ama cupcakeli cicilei hiç begenmedimmmmm o kadar dandik duruyordu ki uzerindeki cupcake resimleri sanki cıkartma yapıstırmıslar gibi bardakların sekli de tuhaftı almadım ama baska bi cici aldımmmm tencerelerimi de alıyım da eklicimm topikime
Tşkler canım yaa aslında anlattım güzelce ama nişanlım anlıyo ailesi anlamıyo dün baya sinirlendim ama dedim artık tek kelime etmicem ben sinirleniyorum onlar rahat rahat nişanlımla maşallah tarışmıyoruz bu şeylerden tartışınca canımız daha da sıkılıyo
kıyafet için tşk ederim evet dekolteyi istemedim bende hazır buldum gittim aldım geldim ve rengi moda kimsede görülmemiş bi renk herkes bayıldı
maviiscim bence siz gidin gorusun salonlarla hatta kaporayı siz verin geri kalanı onlar oder zamanı gelince burası tutulcak dersiniz... biz 11 ay onceden tuttuk salonu artık cok cabuk doluyor
gizot cok tatlıymıs battanniyeeeeebu arada dün pasabahecedeydim ama cupcakeli cicilei hiç begenmedimmmmm o kadar dandik duruyordu ki uzerindeki cupcake resimleri sanki cıkartma yapıstırmıslar gibi bardakların sekli de tuhaftı almadım ama baska bi cici aldımmmm tencerelerimi de alıyım da eklicimm topikime
ay nolsun işte günleri kovalıyoruz geçsin gitsin diye :)
inşallah 21 aralıkta kıyamet kopmaztövbe tövbe :)
gizemik ben begendim battaniyeyi. fiyatıda çok uygun
ay insallah gonlune gore bir ev bulursun tatlımm yaaa :26: ama ne guzel tatlı telaslar biz de bir görsek o gunleriii
canım senin adın hiç listeye girmediki
Kuzum ben anı defteri değilde şöyle bir dilek ağacı istiyorum daha sonra evimde bi koşede kullanabilirim belki
Eki Görüntüle 570676
geçmişe bakarsan dün vardı tatlım
canlarr günaydıın..
Nuray'ım ben geldim çok saol canım..cicilerin ççok güzeelll güle güle kullan tatlımm..
Minnakımm 1. ayınız kutlu olsun tatlıımmm
Giz'imm battaniye çok güzell çok sevdiim..
Herkes nasıl bakalım bugün?
Kuzum ben anı defteri değilde şöyle bir dilek ağacı istiyorum daha sonra evimde bi koşede kullanabilirim belki
Eki Görüntüle 570676
nereden aldın canım ben bulamıcam hep straplez var gibi geliyor eğer straplez alırsamda kumaşındna parçyala üst kısmı seninki gibi yapıcam ve tam seninki gibi istiyorum üst bölgeyi :)canım halledersiniz gerekirse sende konuş ben arar güzelce sölerdim içimde tutamıyorum yoksa bende sevgilimle sorun yaaşarm böyle olsa annesiyle senin konşma ve durumu anlatma durumun varmı
gulden canım nerelerdesin sen gçemiş okudumda iyi haberlernimiiii duyucaz ayy çok sevindim anniş inadı kırıyor yaniii :)
ben bu battaniyeyi alayım iyisimi tek kişilik minniş bişi alayım bende sevdim kızlar biraz fiyatıda uyguna geldi :))))
oww süper tatlım benm..Ama evde kalabalık olmazmı böyleorijinal fikirlerin var kuzu pasla arada bana
bu cok güzel de evde yer kaplama acısından sorun olabilir. bir de cocuklu misafirler geldiginde artık. dal yaprak kalmaz :26:
canım bende bir gidip bakayım ama şimdi sen böle dedin bende beğenmem saklama kavonozları pasta servislikleri felan olması lazım onlarındamı camı dandikti
ben özgişin aldığı mavili battaniyeden istiyodum ama bunu alıcam gibi geliyor :)))))))) oda gelirse onuda alırım ne edem hiç bi,rini misafire vermicem battaniyelermn hep kendime aldım bu halim ne olucak acebaaaa
niye 21 aralık hayırdır?
inşallah canım benim...cok tedirginim bu konuda...gecen bi ev begendim olmadı...hayırlısı tabi amacok üzüldümmm ...gececek inş günler sizler de göreceksiniz bu günleri...baksana 5 ayın kalmışş...hiçbişi hemen gecer...ne ayları yılları yedik yahuu
bebeklerımmm yogunlastı işler uğrarımmm genee, sizi severiim öpeeriimm
kusum sen yine de bir bark belki seversin bana kaliteli gelmedi hiçbiri cok oyuncagımsı ne bilim dandigimsi duruyordu dekorları... yanımda arkadasım vardı o da aynısını söledi sanki bi yıkasan cıkacak gibi duruyor desenleri diye
o aslında 6 ay kusumm ya5 ay ve 4 hafta nerdeyse
su ocak bi gelse bana zaman daha cabuk gececek de gelmedi gitti
hiç tedirgin olmaaaa bence harika bi ev bulacaksınızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?