- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
çok haklısın pudracımmm keyif alabileceğim yer önemli ...yaaa araştırınca da iyice tadı kaçıyo :)
günaydın cnm..Neden listede adım yok olmuş bakimmm
günaydın cnmmmm
kızlar size bişey sorcağm şu düğünde kullanılan anı defteri ve kalemi mevzusunda ne yapmayı planlıyorsunuz?????
hemde nasıl arkadaşıma gitmek için ciktim durağa gidince kadar şemsiye ip islak oldu zaten kar yağacakmis kötü olur diye arabayla da çıkmadım çünkü burda bi kar başladı mi bi an tüm yollar yapabilir kapasite çok
humeyraammmmmm iniyo dosyalar...bugün baslıcam bendeeee yapmayaaa inşallah bi aksilik cıkmazsaaa....aslımda baska bi topicte tiffany rothe diye bişi paylasmıs...hakkaten çok zevkli yaaaa...bi bak derim...ben sıkılasmak istiyorum ve yasam tarzı haline getirmek istiyorum sporu...kararlıyım bu konudaa...vazgecmek yok
özendimözgem bizde bi buluşma yapalım yeniden
buluşalım zehroşum
sen sevdiceği ikna et istanbula gitmene de izin versin senin gidip kızlara süpriz yapalım senle
hee bi de senin sevdicek geldiğinde de görüşelim ailecekhatta gülinim de sevdiceğini çağırır
hümeyra sakın arabayla cıkma zaten böyle havalardaAllah korusun.
çağlacım hangi spor dosyasını indiriyorsun. ben de callanetics ve tifany rothe yapıyorum. cidden tifany ile cok egleniyorum ve biraz da dügüne kadar odunlugum giderkalas gibi oynamam
spora bende cok alıstım suan vücudum o kadar esnek ki kendimi süper hissediyorum..sanki makinaymısım da yaglanmıyormusum gibisimdi tüm aksanlardan yag ile kolayca hareket ediyorum..
Linkini atsana canımhumeyraammmmmm iniyo dosyalar...bugün baslıcam bendeeee yapmayaaa inşallah bi aksilik cıkmazsaaa....aslımda baska bi topicte tiffany rothe diye bişi paylasmıs...hakkaten çok zevkli yaaaa...bi bak derim...ben sıkılasmak istiyorum ve yasam tarzı haline getirmek istiyorum sporu...kararlıyım bu konudaa...vazgecmek yok
hümeyra sakın arabayla cıkma zaten böyle havalardaAllah korusun.
çağlacım hangi spor dosyasını indiriyorsun. ben de callanetics ve tifany rothe yapıyorum. cidden tifany ile cok egleniyorum ve biraz da dügüne kadar odunlugum giderkalas gibi oynamam
spora bende cok alıstım suan vücudum o kadar esnek ki kendimi süper hissediyorum..sanki makinaymısım da yaglanmıyormusum gibisimdi tüm aksanlardan yag ile kolayca hareket ediyorum..
buluşalım zehroşum
sen sevdiceği ikna et istanbula gitmene de izin versin senin gidip kızlara süpriz yapalım senle
hee bi de senin sevdicek geldiğinde de görüşelim ailecekhatta gülinim de sevdiceğini çağırır
havalar ısınsııınn bende gelceeemmm orayaaaagülbik bian önce düzelsinde sevgiliciklee hepinizi beraber görürüüümm inşalllaahhh
kuzum youtube dan baktım ben
Çok güzel olur şu kara bulutlar bi dağılsın yeter ki...
Canım benimmm sen gel yeter ki başımın üstünde yerin var bi an önce düzelsin şu havalar...
inşallah minnağımm inaşallah düzelir seni çok seviyorum
Tamam onu indiririz o zamAn ben arkadsina geldim akşam görüşürüz canlar
canımıniçiiii, sen nolursun içini ferah tut en güzel günlerii yaşıcaksınız inşallaahhh.. Bende senii çooookkk seviyorum bitanemmm
Hiç birinizin hakkını ödeyemem ben...
Sen maillerinle,pelmiğim mailleriyle msjlarıyla,sibelim ahh sibelim 7/24 gündüz msnden gece yarısına kadar msjlarıyla ,ezgim mailleriyle,tuğbam msjlarıyla güç veriosunuz bana...İyi ki varsınız iyi ki...
Hiç birinizin hakkını ödeyemem ben...
Sen maillerinle,pelmiğim mailleriyle msjlarıyla,sibelim ahh sibelim 7/24 gündüz msnden gece yarısına kadar msjlarıyla ,ezgim mailleriyle,tuğbam msjlarıyla güç veriosunuz bana...İyi ki varsınız iyi ki...
aslımmm hum bana pilates dosyası gönderdi...onları indiriyorum...ama senin dediklerinde ilgimi cekti...sende videosu falan varmı...bana atsan?rothe özellikle
gülinim kuzum benim düzelmediniz mi dahakıyamam sana ben
pufummm gel gel geeeel başımızın üstünde yerin varrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?