'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yaa evet canım ben oyum valla
bi ara baya güzeldi çekiliş falan aktiftik ,artık eskisi gibi kalmadı sanki

hiç kalmadı hemde

songül abla, mutlukız, diğerleri ne yapıyorlar acaba

ben nişanı atınca uzun bi süre girmedim
şimdi de çoğunu göremedim özledim ama o zamanki sohbetlerimizi

hiç kalmadı hemde

bende valla gece bile pc başına geçiyodum , hele çekiliş zamanı nasıl merakla bekliyodum acaba kim alıcak bana diye
O zaman bana gelen hediyem kuzucuğum hala baş ucumda durur

bende benim eski öküzden ayrılınca baya bi girmedim , ne dertliymişim o zamanlar

Damdan düşer gibi girdim yine konunuza aşağıdakilerde dikkatimi çekince yazıyım öyle çıkıyım dedim.

çok bilmiş koca karı eski gelin edası ile yazıyorum size

kızlar konu actım gerci ama size de sorayım...

sizde evlenince eşlerimizden habersiz kenarda kösede para biriktirmeli miyiz?
annem bana bunu söylüyor. bir yerde ayrı olsun . bırak bilmesin. güvence o diyor. :26::26:

mutlaka biriktirmeli diyenlerdenim düşün eşin darda kaldı hoop hemen o parayı çıkart ver ne kadar mutlu olur
Biz birlikte Bozuk para biriktiriyoruz her ay açıyoruz sonra dolar alıyoruz bunu evlendiğimizden beri yapıyoruz ikimizin birikimi..
yarın ne olacağımız belli değil diyip bende kendime birikim yapıyorum. Allah korusun kötüleri düşünmemek lazım ama diyelim bişey oldu
kenarda 2 kuruş olsun ki kimseye muhtaç olmayasınız.
illa maaşınızda kesmeyin harcamanızdan kesin 100 TL cebinde var ise 50 sini at kenara öyle öyle birikir damlaya damlaya göl olur

hiç kalmadı hemde

malesef öyle üzüldüm

valla yaa hepimiz aynı sebepten girmemişiz

benimde çeyizimin bir çok şeyi çekilişlerden gelenler

aynı şeyi annem ve halam bana da söylüyo..annem cok değil de halam ısrarcı bu konuda...ben kararsızım haklı olabilirler ama canımın canından para saklamak da istemiyorum

bende onu diyorum yarın öbür gün mutlaka ortaya cıkar o zaman ne derim.
bende durur defter diyor. bir yerde birikmişin olsun , bilirse kenarda var diye rahat olurlar erkekler diyor halbuki babam öyle değil .bu hatun nerden huy edindi bilmem

bizde birbirimizin maaslarını biliyoruz. beraber biriktircez zaten ama kafam karıstı cok :26:

ece bende kumbarada biriktiriyorum var ya ilac gibi geliyor acınca

ben kumbaramdakilerle gram altın yapıyorum bankada. yeni basladım. keske daha önce yapsaymısım. uzun vadede altının getirisi iyi.

kızlar konu actım gerci ama size de sorayım...

sizde evlenince eşlerimizden habersiz kenarda kösede para biriktirmeli miyiz?
annem bana bunu söylüyor. bir yerde ayrı olsun . bırak bilmesin. güvence o diyor. :26::26:

Bende gizli yapmam herhalde ama benim arkadaşım dedi ki belli bi miktarı harcayıp kalan olursa onunla altın alıp kenara koyuoruz yani ikisinin de haberi olarak

huhuuu kimse yok miiiiii:)))
2 gündür giremedim ofis dışındaydım denetime gitmiştim özledimm sizii...geçmişi okuycam diyede az daha fırındaki kurabiyelerimi yakıyordum

geliriimm gelirimmm uça uça hemdeee
beybilerim hepinize güzeel haftasonları diliyorumm. benim kuaför işi haftaya kaldı çünküsüüü yarın yeğenimi görmeye gidiciimmm ultrasondanda olsa görmem lazım fındığımııı. ayy teyzesi totosunuu yer onunn
öpüyorummm

kurabıyelerını yesınler senın ay gorulmezmıı bende ablamın pesınden ayrılmam heraldee

ayarlıcaz kusum bulusmayıı hepberaber oliciiizz

Son düzenleme:
Kızlar iyi akşamlarr :))) bişey sorucam gelinlige düğüne ne kadar zaman kala bakmak gerekir ki ?

canlarım yatılı misafirlerimiz var evde pek gelemedim buraya da. öyle yorgunum ki haftasonu dinlenmek de haram oldu bana

yaa kızlar ben evlenemem öyle tek başıma misafir ağırlayamam gibi geliyor.

düşünün gelen yakın akraba annem her şeyi yapıyor ama yine de eriniyorum ben hem çalışıp hem misafirle yemeğiyle çayıyla nasıl ilgilenirim evlenince yaaa

ayy laviniim iş günlerii misafire bende dayanamam heraldee

Kızcelerım patronıcem bana hedıye almıs dogum gunum ıcın ama dıger fabrıkada kaldıgından verememıs ne zamandır bugun getırdıı aksaryaaa, zaradan cok cıcık bı elbısee almıışş yicem bu kadınııı sonundaa o olcakk zaten bonnyfood almıstınız ne gerek vardı dedıımmm çook utandııımm yarında kayınannımın dogum günüşüü ketlee alcaaaz ama hangı marka ıyıdır bılgınız var mı? arzum nasıldır? anlamıorum hiç markalardaan

bideee bu gece daha mutlu uyııcamm cunkum gülbikklee enişteeciik barışmışşlaar kiiiii Allah'ım ayırmasın bıdahaaaa

Nazlımmmm canım benimmmm seni ben sıka sıka severim ben yaaa

Barıştık çok şükür Allahıma binlerce kez şükürler olsun çokta güzel bi şekilde barıştık

Bugün söylemiştim ama gerçekten yine söylüorum iyi ki varsınız.Bu akşam sevdiceğe de söyledim Nazlım,Pelinim,Sibelim,Tubimm hep yanımda oldular haklarını ödeyemem dedim o da çok teşekkür etti sizlere.

KK'nın bana bu kadar değerli insanlar katıcağı hiç aklıma gelmezdi.Benimle üzüldünüz kaç gündür,bu akşam barıştık haberimle sevindiniz ne diyim ki ben sizlere çok ama çok değerlisiniz hepiniz :116:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…