Ben sevdiceğimin yanıma gidiyorum hadi hayirli akşamlar canlar
yaa canımm sen bizim çekilişlerdeki mügesin dimii
hep sorcam unutuyorum
yaa evet canım ben oyum valla
bi ara baya güzeldi çekiliş falan aktiftik ,artık eskisi gibi kalmadı sanki
hiç kalmadı hemde
songül abla, mutlukız, diğerleri ne yapıyorlar acaba
ben nişanı atınca uzun bi süre girmedim
şimdi de çoğunu göremedimözledim ama o zamanki sohbetlerimizi
kızlar konu actım gerci ama size de sorayım...
sizde evlenince eşlerimizden habersiz kenarda kösede para biriktirmeli miyiz?
annem bana bunu söylüyor. bir yerde ayrı olsun . bırak bilmesin. güvence o diyor. :26::26:
hiç kalmadı hemde
songül abla, mutlukız, diğerleri ne yapıyorlar acaba
ben nişanı atınca uzun bi süre girmedim
şimdi de çoğunu göremedimözledim ama o zamanki sohbetlerimizi
bende valla gece bile pc başına geçiyodum , hele çekiliş zamanı nasıl merakla bekliyodum acaba kim alıcak bana diye
O zaman bana gelen hediyem kuzucuğum hala baş ucumda durur
bende benim eski öküzden ayrılınca baya bi girmedim , ne dertliymişim o zamanlar
aynı şeyi annem ve halam bana da söylüyo..annem cok değil de halam ısrarcı bu konuda...ben kararsızım haklı olabilirler ama canımın canından para saklamak da istemiyorum
ayyyyyy insan kocişinden bişe saklarmıki kızlar:44:ben yapamam maaşımıda eşime vereceğim bana 2bin lira limitli kredi kartı verecek kendi harcamalarıma mutfak fatura falan onun ellerini öperama ben şimdiden azıcık artırmak istiyorum kızlar siz bişey yapıyormusnuz şuanda ???????
kızlar konu actım gerci ama size de sorayım...
sizde evlenince eşlerimizden habersiz kenarda kösede para biriktirmeli miyiz?
annem bana bunu söylüyor. bir yerde ayrı olsun . bırak bilmesin. güvence o diyor. :26::26:
isyaaanlardayım vallahii hasrettteeenn zateeennnn !!!!
Şu 16sını atlat kuzumm sen hayırlısıylaa ben heep müsaaitiim sizeeehatta isterseniz karsıda bulusuruz ben gelirim karsıya size zor olur hepınız o taraftasınız, ezgotla çağlada geliir inşşşşş miis olur vallahi miisss berfooo pelinimin kuzentoşşuuuda gelebileer heeemmm
canım benım ınan reeldekı arkadaslarımdan ayırmıorum hıcbırınızı hatta cogunuz reeldekılerden daha üsttesiniz benım ıcınnn
huhuuu kimse yok miiiiii:)))
2 gündür giremedim ofis dışındaydım denetime gitmiştim özledimm sizii...geçmişi okuycam diyede az daha fırındaki kurabiyelerimi yakıyordum
geliriimm gelirimmm uça uça hemdeee
beybilerim hepinize güzeel haftasonları diliyorumm. benim kuaför işi haftaya kaldı çünküsüüü yarın yeğenimi görmeye gidiciimmm ultrasondanda olsa görmem lazım fındığımııı. ayy teyzesi totosunuu yer onunn
öpüyorummm
Kızlar iyi akşamlarr :))) bişey sorucamgelinlige düğüne ne kadar zaman kala bakmak gerekir ki ?
Kızlar iyi akşamlarr :))) bişey sorucamgelinlige düğüne ne kadar zaman kala bakmak gerekir ki ?
benim 3.5 ay kadar var hala bakmadımişlerden ona fırsat gelmedi..bu ay bakcam ama.. zaten 1 ay dikim süresi diye düsünmek gerek
bol bol aşkklaaan kuzuuuummm
buluşalım zehroşum
sen sevdiceği ikna et istanbula gitmene de izin versin senin gidip kızlara süpriz yapalım senle
hee bi de senin sevdicek geldiğinde de görüşelim ailecekhatta gülinim de sevdiceğini çağırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?