Günaydın Kızlarrr
Gülinimm canım çok sevindim barıştığınıza hiç bozulmasın aranızz
Günaydınnn günaydınn günaydınn
Bu gün aynen şu moddayım
Ne bir kürk ister bu şen gönlüm.
Ne bir han ne de saray lalalalalalay,
Ye iç eğlen çok kısa ömrün.
Sev çünkü sevmek en kolaaaaay
Nazlımmmm canım benimmmm seni ben sıka sıka severim ben yaaa
Barıştık çok şükür Allahıma binlerce kez şükürler olsun çokta güzel bi şekilde barıştık
Bugün söylemiştim ama gerçekten yine söylüorum iyi ki varsınız.Bu akşam sevdiceğe de söyledim Nazlım,Pelinim,Sibelim,Tubimm hep yanımda oldular haklarını ödeyemem dedim o da çok teşekkür etti sizlere.
KK'nın bana bu kadar değerli insanlar katıcağı hiç aklıma gelmezdi.Benimle üzüldünüz kaç gündür,bu akşam barıştık haberimle sevindiniz ne diyim ki ben sizlere çok ama çok değerlisiniz hepiniz :116:
Maşallah canımAllah mutluluğunu daim etsin
Aşşkk böcüüğüümmm beniiimmyerim yeriimm yeriim asıl biz enişteyee tişikküür ederiizz bebişimiziii mutluu ettiğii içüüünn
günaayyydııın millleeettttt
kayınannıme çiçek sepetinden kek buketii gönderdiiimm bakalım begenceekmıı ustundede yazı var notada iyiki varsın valıde sultanım senı cok sevıyorumm yazıpp altınada haseki gelinin nazlı yazdırdımEki Görüntüle 571535
Teşekkür ederimm canımmm aminn
Bende seni yerimmmmm pufummmmmmm
Sana da günaydınnnn
Bence kayınannişin çoook beğenicekk çokk
Nazlımmmm canım benimmmm seni ben sıka sıka severim ben yaaa
Barıştık çok şükür Allahıma binlerce kez şükürler olsun çokta güzel bi şekilde barıştık
Bugün söylemiştim ama gerçekten yine söylüorum iyi ki varsınız.Bu akşam sevdiceğe de söyledim Nazlım,Pelinim,Sibelim,Tubimm hep yanımda oldular haklarını ödeyemem dedim o da çok teşekkür etti sizlere.
KK'nın bana bu kadar değerli insanlar katıcağı hiç aklıma gelmezdi.Benimle üzüldünüz kaç gündür,bu akşam barıştık haberimle sevindiniz ne diyim ki ben sizlere çok ama çok değerlisiniz hepiniz :116:
çokkkk sevindim gülinommmmm hep mutlu olun böylee
nazlım ne güzel bir hediye bayılacak senin kayınvalide buna bence
bende onu diyorum yarın öbür gün mutlaka ortaya cıkar o zaman ne derim.
bende durur defter diyor. bir yerde birikmişin olsun , bilirse kenarda var diye rahat olurlar erkekler diyorhalbuki babam öyle değil .bu hatun nerden huy edindi bilmem
bizde birbirimizin maaslarını biliyoruz. beraber biriktircez zaten ama kafam karıstı cok :26:
ece bende kumbarada biriktiriyorum var ya ilac gibi geliyor acınca
iinnşşş begenıır kuzum ya senın elektronıkle aran ıyıdıırr bıde kettle alıcaz ama arzum var yakınımda satılan iyi midir?
marka konusunda çok bir şey diyemem ama kuşum içi çelik ve gizli rezidans olmasına dikkat etmek gerek,ben çeyizime kenwood aldım denedim ve beğendim ama arçelik en çok tavsiye alanlar arasında.
görüntü olarak korkmazları beğeniyorum,tabii bi de russel hobbslar var iştah açıcıhatta altıncıcaddede özel 50 tl indirimi de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?