kurabıyelerını yesınler senınay gorulmezmıı bende ablamın pesınden ayrılmam heraldee
ayarlıcaz kusum bulusmayıı hepberaber oliciiizz
ayyy çok mutluyum yaaa hem yeğenimi gördümm hemde kız olduğunu öğrendimmmmdoktor geçen sefer erkek demişti ama kesin değil bu aylarda çok karışır demişti şimdi kesin olarak kızz dedii.enişteciğimlen nasıl sarıldık birbirimizee o çok istiyordu kız olmasını. benim için farketmiyordu ama kız başka yaa. ama tabiki herşeyden önemlisi sağlıklı ve hayırlı olması.
nazlimuu düşünceli gelin seni kayınannişine hediyen süper olmuşşşşş çok güzel ve düşünceli bir davranış tebrik ediyorum seniii
bugün gittiğimiz doktor bağdat caddesindeydi ay varya pronoviasın önünden geçerken içim gitti içiimmm
bu arada çağlaaa neredesiinn olegte %75 e varan indirimm varmışşşş vitrininde yazıyordu
hayirli olsun canım şimdiden evet kız bebek daha güzel oluyor bizde yeğende gün sayiyoruz ablam gününü doldurdu ama yeğenin dogmaya niyeti yok
Sağol canim sizede hayırlı olsun. Ay bizde gelsek o gunlere yaa. Mayis sonu dogacak inşallah
ayyy çok mutluyum yaaa hem yeğenimi gördümm hemde kız olduğunu öğrendimmmmdoktor geçen sefer erkek demişti ama kesin değil bu aylarda çok karışır demişti şimdi kesin olarak kızz dedii.enişteciğimlen nasıl sarıldık birbirimizee o çok istiyordu kız olmasını. benim için farketmiyordu ama kız başka yaa. ama tabiki herşeyden önemlisi sağlıklı ve hayırlı olması.
nazlimuu düşünceli gelin seni kayınannişine hediyen süper olmuşşşşş çok güzel ve düşünceli bir davranış tebrik ediyorum seniii
bugün gittiğimiz doktor bağdat caddesindeydi ay varya pronoviasın önünden geçerken içim gitti içiimmm
bu arada çağlaaa neredesiinn olegte %75 e varan indirimm varmışşşş vitrininde yazıyordu
Şurda ne kaldı 12.12.12 ye olabilir :)Tşkler canım hayırlısıyla görürsünüz inşallah merak etme yeğene diyorum teyzesinin bi tanesi 12.12.2012de dog ablamın karnından severken
Amiinn insallah puflar kralicemmm
ayyyyy totosunuu sömüreliimmm onunnn prenseeess hooşş gelsiiiinnnn dünyayaaa bian eveeel sağlıklaa ınsallaaahh
teşekkür edoorum bebikoo sevınmesıne daha cok sevındım vallaa annemin hehehe iyi dadandım kelimeyee anne annee anneeeciiiiğiiimmm
Şurda ne kaldı 12.12.12 ye olabilir :)
Amiinn insallah puflar kralicemmm
Agzinada ne yakışırmıs anne demek heyecanini seveyim seninn.artık sozlu bi hatunsun anne demenin vakti gelmisti:))
günaydın kuşlarr
yidim bile pastaaaaaaaaaam pasta gordum mu dyanamamzm kiiiiiiiiiiii
iyi eglenceler ask dolu bir gun diliorum size kusummmm yerime de asklanınn malum asksızımmm been
ben de bugun yeni evli bi arkadasa gidicem evini gormeye... özenir gelirim artık
Kızlarrr en küçük görümceciğimm doğum yaptııııııı
Günleri dolmuştu artık heyecanla sancısı başlıcak mı ne zaman olcak diye bekliyoduk.Dün akşam doktora gittiler.Doktor bu gece olur suni sancı verelim demiş gözetim altına aldılar.Kıyamam o kadar sancı çekti ki saatlerce ama küçük beyimiz çok nazlı çıktı gelmedi bi türlü ve sonunda sezaryana almak zorunda kaldılar.Neyse ki gece 3,30 gibi doğdu Rüzgar'ımızÇok bekletti bizi,annesine de çok acı çektirdi ama değdi herşeye
Bugün kucağıma aldım öptüm kokladım onu,böyle bi mucize olamaz kızlar böyle bi mutluluk olamaz ya
Rabbim bizlere hayırlısıyla önce mutlu yuvamızı kurmayı sonra da hayırlı evlatlar dünyaya getirmeyi nasip etsin
ben kumbaramdakilerle gram altın yapıyorum bankada. yeni basladım. keske daha önce yapsaymısım. uzun vadede altının getirisi iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?