'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kurabıyelerını yesınler senın ay gorulmezmıı bende ablamın pesınden ayrılmam heraldee

ayarlıcaz kusum bulusmayıı hepberaber oliciiizz

ayyy çok mutluyum yaaa hem yeğenimi gördümm hemde kız olduğunu öğrendimmmm doktor geçen sefer erkek demişti ama kesin değil bu aylarda çok karışır demişti şimdi kesin olarak kızz dedii.enişteciğimlen nasıl sarıldık birbirimizee o çok istiyordu kız olmasını. benim için farketmiyordu ama kız başka yaa. ama tabiki herşeyden önemlisi sağlıklı ve hayırlı olması.
nazlimuu düşünceli gelin seni kayınannişine hediyen süper olmuşşşşş çok güzel ve düşünceli bir davranış tebrik ediyorum seniii
bugün gittiğimiz doktor bağdat caddesindeydi ay varya pronoviasın önünden geçerken içim gitti içiimmm
bu arada çağlaaa neredesiinn olegte %75 e varan indirimm varmışşşş vitrininde yazıyordu

hayirli olsun canım şimdiden evet kız bebek daha güzel oluyor bizde yeğende gün sayiyoruz ablam gününü doldurdu ama yeğenin dogmaya niyeti yok

ayyyyy totosunuu sömüreliimmm onunnn prenseeess hooşş gelsiiiinnnn dünyayaaa bian eveeel sağlıklaa ınsallaaahh

teşekkür edoorum bebikoo sevınmesıne daha cok sevındım vallaa annemin hehehe iyi dadandım kelimeyee anne annee anneeeciiiiğiiimmm

Tşkler canım hayırlısıyla görürsünüz inşallah merak etme yeğene diyorum teyzesinin bi tanesi 12.12.2012de dog ablamın karnından severken
Şurda ne kaldı 12.12.12 ye olabilir :)
Amiinn insallah puflar kralicemmm
Agzinada ne yakışırmıs anne demek heyecanini seveyim seninn.artık sozlu bi hatunsun anne demenin vakti gelmisti:))

ezgitoşummm tesekkur ederim bebikimmm acıkcası artık oleg dusunmuyorum ama bakmak da fayda var yine de ne zamana kadarmıs acaba :44::44::44:

pufuşikommmm... sen kayıannişine anne mi dediiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yirim seniiiiiiiiiiiii cok yakıstı size allah nazardan saklasın inşallah masallah masallah 41 kere

Şurda ne kaldı 12.12.12 ye olabilir :)

Amiinn insallah puflar kralicemmm
Agzinada ne yakışırmıs anne demek heyecanini seveyim seninn.artık sozlu bi hatunsun anne demenin vakti gelmisti:))

Günaydın kızlar hayirli pazarlar evet 12.12.2012 ye 3 gun var bakalım yeğen bu 3 günde teşrif edecek mi ama gelmeye niyeti yok gibi

pastaaaammm yii yii yiii beniii

uykumu aliim bi haftaasonu dıyee bugun sabahtan gorusmeeedık aşkımlaa saat 2 gıbı kavusucaam onaa

günaydın kuşlarr

yidim bile pastaaaaaaaaaam pasta gordum mu dyanamammm kiiiiiiiiiiii

iyi eglenceler ask dolu bir gun diliorum size kusummmm yerime de asklanınn malum asksızımmm been

ben de bugun yeni evli bi arkadasa gidicem evini gormeye... özenir gelirim artık

Kuzum enişteyle çok sık görüşemiyorsunuz sanırım bende elimde imkan var dedim haftasonu görüşmeyelim az özlesin bende oturum ders çalışim sınavları yaklaşıyor haftaiçi çalıştığım için zaten çalışamıyorum hadi ben derse sizlere iyi gezmeler görüşürüz

kızlaarr yeniyim buralarda :)
29 haziranda olacak sanırım düğünüm, gelinlik ne zaman bakılır ki??çok bakasım var şimdiden

kızlarrr biz haftasonu tatilimizi aldık halay çektircem emo kardeşlere demiştim tey tey

rixos tekirova 24 haz. giriş 30 haz. çıkış şeklinde...

sevdiceğim bana bir sürpriz yaptı ve deniz manzaralı oda satın aldı çok şaşırdım hiç böyle bir talebim olmadı ama içimdende geçmedi değil hani ama hiç dillendirmedim ...
sağolsun tur operatörü den. man. alın bence dedi neticede balayı çiftisiniz odada ikramlar olacak balkonda falan yersiniz yada gece balkondan denizi izlersinbiz deyince benim kuzum dana şöyle bir bakış attı ve ok ledi :):):)

toplamda 6 gece otel 3024 tl tuttu hiç kimseye erken rez. döneminde yapılmayan %3 indirim yaptılar 2935 oldu +120 tl de gidiş dönüş otel-alan transferi tuttu+35 tl iptl rez. sigortası = toplamda 3085 tl ödedik otel ve alan transferi için..

şimdi sadece uçak biletlerimiz kaldı uygun fiyatlı yoktu onur air in fiyatlarını bekliyoruz...

not: birkaç prüz çıktı aslında bana vade farksız taksit+erteleme yaparım dedi 200 tl vade farkı çekti sistem iptal ettirdik tekrar çektirdik tek çekim falan filan işler biraz karıştı inşallah yarın sıkıntısız çözebiliriz yani biz tek çekkim+4 ay erteleme istiyoruz akbank bunu bize sağladı sayılır ama net yarın belli olacak çekim hala provizyonda bekliyor erteleyip ertelemediğini yarın görücez. aksi halde direk otelden satın alıcaz ... öteki türlü vade farklı 3283 oluyor ben 200 lira fark ödemek istemiyorum bana saçma geliyor

Kızlarrr en küçük görümceciğimm doğum yaptııııııı

Günleri dolmuştu artık heyecanla sancısı başlıcak mı ne zaman olcak diye bekliyoduk.Dün akşam doktora gittiler.Doktor bu gece olur suni sancı verelim demiş gözetim altına aldılar.Kıyamam o kadar sancı çekti ki saatlerce ama küçük beyimiz çok nazlı çıktı gelmedi bi türlü ve sonunda sezaryana almak zorunda kaldılar.Neyse ki gece 3,30 gibi doğdu Rüzgar'ımız Çok bekletti bizi,annesine de çok acı çektirdi ama değdi herşeye

Bugün kucağıma aldım öptüm kokladım onu,böyle bi mucize olamaz kızlar böyle bi mutluluk olamaz ya

Rabbim bizlere hayırlısıyla önce mutlu yuvamızı kurmayı sonra da hayırlı evlatlar dünyaya getirmeyi nasip etsin

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün darısı benim yeğene hala bekliyoruz

Son düzenleme:
ben kumbaramdakilerle gram altın yapıyorum bankada. yeni basladım. keske daha önce yapsaymısım. uzun vadede altının getirisi iyi.

Günaydın hatunlar..Can ya ben bu birikim olayına yabancıyım bankada gram altın mı biriktiriliyo nasıl oluyor ki bana şöyle detaylı bişe yaz açık açık ki tekrar rahatsız etmeyeyimİstersen özelden yaz kuzuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…