ezgitoşummm tesekkur ederim bebikimmmacıkcası artık oleg dusunmuyorum ama bakmak da fayda var yine de ne zamana kadarmıs acaba :44::44::44:
Günaydın hatunlar..Can ya ben bu birikim olayına yabancıyım bankada gram altın mı biriktiriliyo nasıl oluyor ki bana şöyle detaylı bişe yaz açık açık ki tekrar rahatsız etmeyeyimİstersen özelden yaz kuzuk
günaydın kızlar..... herkesi öptüm iyi haftalar
özlemcim hayırlı olsun balayı oteliniz, çok güzel günler geçirirsiniz inşallahhh
bizden 1 gün sonra gidip 1 gün sonra geliyonuzzzz
[B .!.:donuk_pudra[/B];27649703]Kızlar hazır tatildeyken size tatil listesi yapayım. Act rest sen en yakın evlenecek olansın
oyammmmmmmmmmmmmm
börtüm böcegim
--
3 lira bi suya tabiikiside pahalı.. tuvalete para almıyorlar iyi ki
dediklerini ben de dikkate alacagım ..
nasıl geciyor tatilin
tatil süper geçtieve dönüş kötü oldu
tuvalet kısmına peşin peşin parayı saydığımız için olsa gerek
özge, çağla teşekkür ederim çok güzeldi tatil
gizzz biz abant büyük oteldeydik, çok güzeldibelki de bize çok güzel geldi o kısmı tartışılır
benim spor ayakkabım vardı ama bizimki almamıştı yanınabende onsuz gitmek istemedim
benim kıyafetlerim zaten genelde tayt ve üstüne uzun kazak şeklinde olduğu için sıkıntı olmadı. valize koyarken de düzgün koymuştum, ütü ihtiyacım olmadı.
amaaaaa gerekli bir şey
anı defteri
anı defteri bende almıştım, daha doğrusu gg den sipariş vermiştim, kargo ist yerine önce ankara gitti. sonrasında geri bana yolladılar, ama iş yerine ayın 28inde ulaşmış. iş arkadaşlarımda haber vermediği için elime bugün ulaştı
elimde bomboşşşşşş bir anı defteri bulunmakta. ilgilenenlere resim yollayabilirim
ben para biriktirme konusunda gizli olmaması gerektiğini düşünüyorum. ama kocadan kocaya değişir tabi bu durum. müsrif birisiyse, para biriktirme konusunda sıkıntılıysa, kumbara patlatma konusunda becerikliyse tabiki gizli biriktirilmeli
çok şükür benim kumbaram bu, buna dokunmak yok dedim. oda tamam dedibiliyor biriktirmek konusunda ki heveslerimi. karışmaz o yüzden
oslemys tam da tatil için ekstra para ödeyip manzaralı almayın diyecektim ama sen almışsın. biz ya manzaralı oda alacaktık ya balayı çifti olacaktık. balayı çifti olmadık,ve manzaralı oda aldık (benim inadımdan)
bir kere pencereyi açıp da manzara izlemedik. yani izledik de. öylesine oturduk önünde, foto çekilmek için
odadayken genelde yatakta oluyor insan
oda dışına çıkınca da zaten gerek kalmıyor manzara
neyse sen den geçti ama diğer kızlar aklınızda bulunsun.
ayrıca karşı odadakilere öğle vakti pasta servisi falan da yapıyorlardı, çok kıskandım. balayı çiftlerine özel masa örtüleri, özel servis elemanları vermişlerdi.bende avcumu yaladım
başka birşey diyecek miydim acaba? :44:
neyse aklıma gelirse söylerim
aslıcım çok geçmiş olsun, klasik bi cümle olcak ama cana geleceğine mala gelsin gerçekten de
Allah korusun sana bişey olsaydı daha mı iyi olurdu
inşallah kasko karşılar canım
aslıcım çok geçmiş olsun .... kendine stres yapma inşallah kargo karşılayacaktır....
ki karşılamaz isede (sanmam) neticede aynen özgeninde dediği gibi sana birşey olmaması daha önemli..
en nihayetinde para yerine konacaktır canımcım
oya arkadaşım tatilinizin çoook güzel geçmesine sevindim ki zaten aksi mümkn değil :):):)[B .!.:donuk_pudra[/B];27649703]
tatil süper geçtieve dönüş kötü oldu
tuvalet kısmına peşin peşin parayı saydığımız için olsa gerek
özge, çağla teşekkür ederim çok güzeldi tatil
gizzz biz abant büyük oteldeydik, çok güzeldibelki de bize çok güzel geldi o kısmı tartışılır
benim spor ayakkabım vardı ama bizimki almamıştı yanınabende onsuz gitmek istemedim
benim kıyafetlerim zaten genelde tayt ve üstüne uzun kazak şeklinde olduğu için sıkıntı olmadı. valize koyarken de düzgün koymuştum, ütü ihtiyacım olmadı.
amaaaaa gerekli bir şey
anı defteri
anı defteri bende almıştım, daha doğrusu gg den sipariş vermiştim, kargo ist yerine önce ankara gitti. sonrasında geri bana yolladılar, ama iş yerine ayın 28inde ulaşmış. iş arkadaşlarımda haber vermediği için elime bugün ulaştı
elimde bomboşşşşşş bir anı defteri bulunmakta. ilgilenenlere resim yollayabilirim
ben para biriktirme konusunda gizli olmaması gerektiğini düşünüyorum. ama kocadan kocaya değişir tabi bu durum. müsrif birisiyse, para biriktirme konusunda sıkıntılıysa, kumbara patlatma konusunda becerikliyse tabiki gizli biriktirilmeli
çok şükür benim kumbaram bu, buna dokunmak yok dedim. oda tamam dedibiliyor biriktirmek konusunda ki heveslerimi. karışmaz o yüzden
oslemys tam da tatil için ekstra para ödeyip manzaralı almayın diyecektim ama sen almışsın. biz ya manzaralı oda alacaktık ya balayı çifti olacaktık. balayı çifti olmadık,ve manzaralı oda aldık (benim inadımdan)
bir kere pencereyi açıp da manzara izlemedik. yani izledik de. öylesine oturduk önünde, foto çekilmek için
odadayken genelde yatakta oluyor insan
oda dışına çıkınca da zaten gerek kalmıyor manzara
neyse sen den geçti ama diğer kızlar aklınızda bulunsun.
ayrıca karşı odadakilere öğle vakti pasta servisi falan da yapıyorlardı, çok kıskandım. balayı çiftlerine özel masa örtüleri, özel servis elemanları vermişlerdi.bende avcumu yaladım
başka birşey diyecek miydim acaba? :44:
neyse aklıma gelirse söylerim
yalnız anlamadığım bir detay var demişsinki ya balayı çifti oalcakyık ya deniz manzaralı oda alacaktık ??? her ikisi aynı anda olmuyormuymuşşş :) (ay kusura bkma sabah saflığıma ver anlamadım) .... yani rixos ta hewm balayı çifti olduk hem manzaralı oda aldık biz
net söylemeliyim bende senin gibi düşünüyorum... odadaki vakit yatakta geçecektir :26: şahsen biz muhabbeti bile uzarak yatakta yaparız ... ki ben yatak muhabbetine bayılırım ...:26::26: yani memleket meselesini bile orda konuşmayı severim ...
hal öyle olunca bencede manzaralı oda çok esprili olmayacak
ama sevdiceğim şu balayı odasına gönderilen özel sabah kahvaltısını balkonun önonde yada balkon da masa varsa deniz manzarasında yapmak istiyormuş benimle birlikte ..
emir büyük yerden olunca durum böyle oldu...
ama seninle aynı fikirdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?