Aslımmmm çok geçmiş olsun...sana bişey olmasın tatlım benimmm
puflu minnak pastamm kıyamam sana yaaaaaa askınızın siddeti dur durak bilmemiş gercekten
ben cok sıkıldım yeaaa su zaman gecsin artıkkkkkkkkkkkkkkkkk ocak gelsin litfenn
hahaha pastaaamm yaa durduramadıkk içimizdeki cenevarııbencede su 2013e girelim artıkım yeeeaaaaaa :86:
dua edin benm için...ev bakmaya gidicem birazdan....benimde bi evim olsun artıkkk
bakın,bkmaya gideceğim ev bu:26::26:sizce nasılll:26:
Emlak Ofisinden Kiralık Daire 7.000 TL m2 3+1 TL Çukurova Huzurevleri Mah. - 107101302
dua edin benm için...ev bakmaya gidicem birazdan....benimde bi evim olsun artıkkk
bakın,bkmaya gideceğim ev bu:26::26:sizce nasılll:26:
Emlak Ofisinden Kiralık Daire 7.000 TL m2 3+1 TL Çukurova Huzurevleri Mah. - 107101302
su kutlu yıl gelsin artık diymiiiben askımı göreyim de baska bişeycik istemiorum su ara... nası kosup atlıcam boynuna bilemiorum... onun provalarını yapıorum kafamda
hufffff daha cok var ama
aman pastam ben gıbı tutuk etmede adamı2013 gellsiiin sizii evereyiiimmm sonaa 2014 gelsiiiinnn kendimi evereyiiimm
bence bu ev iyi
Güzelmiş canım, hayırlı olur inşallah. Bol şansssss
teşekkür ederim özgecim ... çok eğlenelim kocişimizle çok güzel anlar yaşayalım inşşş canımcım...
siz uçak biletlerinizi aldınızmı? biz henüz almadık ...ama otel-alan transferini aldık
kızlar sizce bu nasıl ? karacanın yatak örtülü pike takımı .. ben sade seylerden hoslanıyorum. gelin yatagı için bu olur dimi ? bi yatak örtüsüne baslı basına 400 tl civarı vermek bana sacma geliyor. fikirleriniz nedir ?
günaydın kızcelerııımm öperim herkeesii
Allah analı babalı büyütsün bebişi gülbikiiimmm cok tatlı maşallaaahhhhdün akşam yazcaktım ama ellerim şiştii yazamadım ..Sevgilicimle savaşırken sanırım yanlış bi hareket yaptı tutuldu kaldı boynuuu sona krem sürüp ovaladım bu seferde krem bana alerjı yaptı ellerım haşlanmış gibi oldu şiştii akşam onunla ugrastım durdum annem soguk suya tut sonra bepanten krem sürüp eldiven tak dedı kırmızılık gitti şimdi cok sukur amaa çatlak çatlak duruo ve şiş elim yüzüklerimi takamaadımm çıplak gibi hissediom kendimii
kızlar sizce bu nasıl ? karacanın yatak örtülü pike takımı .. ben sade seylerden hoslanıyorum. gelin yatagı için bu olur dimi ? bi yatak örtüsüne baslı basına 400 tl civarı vermek bana sacma geliyor. fikirleriniz nedir ?
ayy allah daim etsin mutluluğunu canım benm yaaneler önereceksin bakalım biz yeni evleneceklere bu arada ben aranıza yeni katıldım mmnun oldum çiçeği burnunda yeni gelin hanım
aslım ben çok beğendim bunuuu
ben de böyle bişi alcam, nevresim+ pike şeklinde
bu kaç para peki?
bence de çok güzelllll...seviyorum böyle seyleri...ne kadar asil duruyo yaaa...
aslııı çok güzellllll benceeee...
GÜNAYDIN kızlarımmm
gülinom Allah analı babalı büyütsün ben daha göremedim ama
pufidikim geçmiş olsun canım yaa,nazara geliyorsun kız siz aşkınızı kıskananlar mı var ne
ben de okul çıkışı saçlarımı kesitreceğim küt kesim bakalım nasıl olacak,vazgeçtim uzun saç sevdamdan sıkıldım gitti.
bu özlemle ne olr bilemiyorum kusummm
yaaaaaaaaaaa selotu gordunmuuuuuuuuuuuuuu gormediysen hemen gorrr
kugular gibi bebekler gibiiiiii olmusyerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?