'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın kızlar...nasılsınız???

Oyammmm hosgeldin guzzummmmm....güzel bi balayı geçirmene sevindim....her gününüz böyle geçer inşallah canım benim

Aslımmmm çok geçmiş olsun...sana bişey olmasın tatlım benimmm

puflu minnak pastamm kıyamam sana yaaaaaa askınızın siddeti dur durak bilmemiş gercekten

ben cok sıkıldım yeaaa su zaman gecsin artıkkkkkkkkkkkkkkkkk ocak gelsin litfenn

puflu minnak pastamm kıyamam sana yaaaaaa askınızın siddeti dur durak bilmemiş gercekten

ben cok sıkıldım yeaaa su zaman gecsin artıkkkkkkkkkkkkkkkkk ocak gelsin litfenn

hahaha pastaaamm yaa durduramadıkk içimizdeki cenevarıı bencede su 2013e girelim artıkım yeeeaaaaaa :86:

hahaha pastaaamm yaa durduramadıkk içimizdeki cenevarıı bencede su 2013e girelim artıkım yeeeaaaaaa :86:

su kutlu yıl gelsin artık diymiii ben askımı göreyim de baska bişeycik istemiorum su ara... nası kosup atlıcam boynuna bilemiorum... onun provalarını yapıorum kafamda

hufffff daha cok var ama

su kutlu yıl gelsin artık diymiii ben askımı göreyim de baska bişeycik istemiorum su ara... nası kosup atlıcam boynuna bilemiorum... onun provalarını yapıorum kafamda

hufffff daha cok var ama

aman pastam ben gıbı tutuk etmede adamı 2013 gellsiiin sizii evereyiiimmm sonaa 2014 gelsiiiinnn kendimi evereyiiimm

Son düzenleme:

canım biz balayından önce onu almıştık pegasustan
çok uyguna gelmişti

aslım ben çok beğendim bunuuu
ben de böyle bişi alcam, nevresim+ pike şeklinde
bu kaç para peki?

oyaaaa hoşgeldin canım benim
balayınızın güzel geçmesine çok sevindim, artık evli bi hatunsun sevdiceğinle her akşam berabersi
hep mutlu olun inşallah

GÜNAYDIN kızlarımmm

gülinom Allah analı babalı büyütsün ben daha göremedim ama

pufidikim geçmiş olsun canım yaa,nazara geliyorsun kız siz aşkınızı kıskananlar mı var ne

ben de okul çıkışı saçlarımı kesitreceğim küt kesim bakalım nasıl olacak,vazgeçtim uzun saç sevdamdan sıkıldım gitti.

bence de çok güzelllll...seviyorum böyle seyleri...ne kadar asil duruyo yaaa...

ayy allah daim etsin mutluluğunu canım benm yaaneler önereceksin bakalım biz yeni evleneceklere bu arada ben aranıza yeni katıldım mmnun oldum çiçeği burnunda yeni gelin hanım

memnun oldum, telefondan girdiğim zamanlar görmüştüm seni
neler tavsiye edebilirim, kesinlikle ıvır zıvır eşya doldurmayın sığmıyor hiçbir yere
tabak bardak vuhuuuuu tost makinasını bile sığdıramıyorum hiçbir yere
ayrıca ayrıntılara takılıyoruz ya hiçbiri önemli değil, o ayrıntılar olmadan da evleniliyrmuş mesela anı defteri

aslııı çok güzellllll benceeee...

çağlaaaaaa darısı başına canımm
senin heyecan ne durumda bu arada

özgeciğim aynen öyle her akşam beraberiz, ama bizimkisi benden bıktı...
yok neymiş oturmuyormuşum yerime. hep iş yapıyormuşum falan filan

Son düzenleme:
nazommm geçmişler olsun çok komiksiniz kuzum yaaa aynısını bizde yaşıyorduk hattaha kolunda kocaman çizik var saatim onu 2008 deki doğum gününde dövdü ve izi kaldı :))) bide burnu amelyatlı benmkinin burnumna çok çarparım birgün şişti felan filan zavallım az dövmedim kendisini :))))

kocaman geçmişler olsun

zehram mutlu yıllar doğum günün bugün değilmi canım çok çok güzel geçirmen dileğiyle

çağlooooooo az kaldııı az ocak yaı kavuşma ayı olcek sibel sanırsam aralık biterken kavuşcak nurayım ocakta sen ve bende ocakta kavuşiceğizzz vuhuuu

aslım ben çok beğendim bunuuu
ben de böyle bişi alcam, nevresim+ pike şeklinde
bu kaç para peki?

bence de çok güzelllll...seviyorum böyle seyleri...ne kadar asil duruyo yaaa...

aslııı çok güzellllll benceeee...

beğenmenize sevindim kızlar özgem indirim vardı 280 tl ye aldım. normalde fiyatı 450 tl imiş. yatak başlığım siyah diye pudra rengini aldım o renk daha iyi gösterir modeli diye.

bende kesmek ıstoorum bende bende bendeeeeee

cok sagol kuzum ınss iyileşicez bilmiyorumki var mıdııırr acebaaaa kem gözlüüleerrr gözlerii çıksın mı acebaa onlarınnn? çıksın çıksııınnnn

bu özlemle ne olr bilemiyorum kusummm

yaaaaaaaaaaa selotu gordunmuuuuuuuuuuuuuu gormediysen hemen gorrr

kugular gibi bebekler gibiiiiii olmus yerim

hehe mmsle atmıstıı kusuumm cumartesı gunuu bende coook begendııımmm yaaa du bakıcam gene mailee

gizotummmmm valla gelemedi gitti su ocak... supermancanım isyanlarda kacıcam diyor zor tutuyorum oralarda onu

pufummmmm evet cok yakısmıs hepsi de ya melek gibi olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…