aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yarın bızım bulusmamızzz lazıııımmmmsöz vermiiişştiiiiikkkkkk ilk başladıgımız dönemdeee 12.12.12dee ayrılmıs bıle olsaak bulusucaaazzz dıyeeeeeeeeeeeeee ay cok heycanlııı
gülinimm pazar günü ayaklarımız şiştiii gezmektennn...bütceye göre ev yok...olanlar döküntü...daha iyileri 8000-9000 tl...döküntü bi ev kalacak bana bak görrrr
canım sakin ol hayırlısı evsiz kalacak değilsiniz ya nasibinizdeki ev sizi sessiz sakin bekliyordur...<sakin ol kendinii üzme bu kadar ya
Canım haklısınn ev bulmak çok zor ama evsiz kalmaz kimse merak etme bulucaksınız öyle döküntü bi ev de olmıycak karamsarlığa düşme hemen
kuşumm bekleyiş hiçbişekilde tatlı değil emin ol....
nişanlım yanımdayken de azap gibi geliodu... hatta belki o zaman daha da zor geliyodu cunku bu kadar asıkken birbirine doya doya sarılamamam aman insanların icindeyiz vs. diye kendini kasmak.. bu yasta ve bu askla hala kafe sinema koselerinde olmak da cok kotu...
hiç unutmuyorum 15 ayımız vardı dugune gecen yıl mart ayları falan... askım nasıl gececek 15 ay derken gözlerim doluyodu... kafayı bi kaldırdım bana bakıyo ama o bakısı tarif edemem sana, sonra eline baktım oturdugu koltugu sıkıyodu resmen koltuga tırnaklarını gecirmiş adam...
beklemek ki boyle beklemek boyle sabretmek böylesine sıkmak kendini
eve donerken kapı onunde ayrılmak hele onun acısı da ayrı bi cokuyo insanın içine
ben suan yakınlıgı da uzaklıgı da goruyorum sorsan nasıl beklemek daha iyi diye
inan bana ikisi de birbirinden beter.... emin ol oyle tatlı tatlı yine beklenmiyor
kızzlarrrrrr çok kötüyüm...hep mi zorluk sıkıntı....o ev de olmadı..ev sahibi belki evi satarım bi sene sonra diyomus....biz her sene ev mi bakacaz böyle....gelecek yıl tekrardan emlakcı parası,tasınma parası.....offff çok kötüyümmm
çağlam haklısın belki... hani aylar sonra geliyor ya yanıma, 3-5 gün birlikteyiz ya, ben o günleri nasıl yaşadığımı anlatamam. yan yanayken ki o mutluluk hiç bişeyde yok. sanki hep yanımda olsa zaman hep o 3-5 günde olduğu gibi musmutlu geçecek gibi..
insan hep daha fazlasını ister ama. şimdi ayrıyım yakın olalım yeter diyorum.. ama siz yakınken de bu yakınlık yetmiyor daha yakın olalım, beklemek zor evlenelim diyorsunuz..evet bizde öyle olsaydık eminim bizde o halde olurduk..
of her şekilde zor dediğin gibi.
zor oğlu zor.
inş canlarım yaaa...dua edinn...zaten yeterince zorluk sıkıntı stres yasıyorum...bide ev böyle oluncaaa tükendim resmen....hiç umudum kalmadı iyi bi ev bulacagımıza dair....
gülinimm pazar günü ayaklarımız şiştiii gezmektennn...bütceye göre ev yok...olanlar döküntü...daha iyileri 8000-9000 tl...döküntü bi ev kalacak bana bak görrrr
çok yaşayın e mi
allah ayrılığı uzak tutsun sizden canımmm, bir ömür musmutlu ve birlikte oluun.
aynen öyle kusum yetmiyor hiçbişekilde... bir süre sonra bir üst kademesini istiyosun bulundugun durumda dayanılmaz geliyo
neyse valla 15 ayları 2 yılları dusundukce cok sukur diyorum azalttık artık... bir de hayırlısıyla bittigini gorsek
Allah bekleyen ve bekleyecek olan herkese yardım etsin inşallah
canım yaa bulunur vallahi bulunur üzme kendini
umutlarının tükendiği an o kadar seveceğin bir ev çıkacak ki sen de şaşıracaksın
hani sizin oralarda evler peşin kira ödeniyor ya, anam sizin oralarda evlenmek daha bir zor. kafadan 8 9 bin bayılman gerekiyor
biz en azından taksit taksit ödüyoruz
moralinizi bozmayın, bizde ev ararken çook meşaketli geçmişti. hatta nişanlımla ben sadece haftasonları gezerek ev bulamayacağımızı fark edip iyice strese girmiştik. sonra annemlerden yardım istedik 1 hafta onlar dolandı ve çok güzel bir ev buldular. ev sahiplerimiz de çok tatlı insanlar çıktı. eğer internetten bakınarak bulamıyorsanız ve yeterli zamanınız yoksa ailelerinizden ricada bulunun en olmadı gezdikçe emlakçılara telefon numaralarınızı ve istediğiniz kriterleri yazan bir kağıt bırakın onlar uygun ev çıktıkça size dönüş yapsınlar. ama en önemlisi kendinizi üzmeyin koca şehirde herkese bir ev var bir size mi olmayacak?
canımmmmmm güpgüzel bir ev olacak inanıyorum ben :13:
sende inan ve morelini yüksek tut. evrene olumlu mesaj yolla
amiiin ...
benim kına tarihim de belli oldu :)
8 haziran cumartesi nuray'ın kına gecesine hoşgeldiniz
istanbula gelmeden önce kına mekanımızı da ayarlamayı düşünüyoruz. orda davetiye falan beğenirde hadi aradan çıksın bastıralım dersek herşeyimiz belli olsun hem de burda bile yer kalmıyor
balayına da rixos lares e gidiyoruz. kayınpederim sayesinde voyage torbadan vazgeçmek zorunda kaldık. uçak biletlerimizi de aldık, yerimizi de ayırttık..
özge gelin oluyooor ben balayından dönüyorum :)
amiiin ...
istanbula gelmeden önce kına mekanımızı da ayarlamayı düşünüyoruz. orda davetiye falan beğenirde hadi aradan çıksın bastıralım dersek herşeyimiz belli olsun hem de burda bile yer kalmıyor
balayına da rixos lares e gidiyoruz. kayınpederim sayesinde voyage torbadan vazgeçmek zorunda kaldık. uçak biletlerimizi de aldık, yerimizi de ayırttık..
amiiin ...
bi falcı da bana böyle demişti..olumsuz düsündügüm için olumsuz seyler yasıyomusum....ama gönlüme sor bide.olacak diyorum inanıyorum yalvarıyorum ama olmuyoo...hayırlısı diyip geciyoruz...aramaya devammm Aslımm
ay bana da hep öyle diyorlar
hiç de bile, beni olumsuz düşüncelere iten geçmişte yaşadığım olumsuzluklar zinciri halbuki
ama gene de napıyoruzzz gönlümüzü ferah tutuyoruzz...
ev bulamadım evlenmiyorum demek yok ona göre
seni bekliyorum burada.
sen gel de konu açalım, ne yemek yapıcaz derdini birlikte düşünelim
~~
akşama arkadaşlar gelecek
evde adam akıllı birşey yokvardı aslında ama tatlı yapmaya karar verince aa o yok bu yok un yok ceviz yok demeye başladım
tatlı ne yapayım? hafif birşey olsun istiyrum, birde çok malzemesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?