'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çok yaşayın e mi
allah ayrılığı uzak tutsun sizden canımmm, bir ömür musmutlu ve birlikte oluun.

gülinimm pazar günü ayaklarımız şiştiii gezmektennn...bütceye göre ev yok...olanlar döküntü...daha iyileri 8000-9000 tl...döküntü bi ev kalacak bana bak görrrr

Canım haklısınn ev bulmak çok zor ama evsiz kalmaz kimse merak etme bulucaksınız öyle döküntü bi ev de olmıycak karamsarlığa düşme hemen

canım sakin ol hayırlısı evsiz kalacak değilsiniz ya nasibinizdeki ev sizi sessiz sakin bekliyordur...<sakin ol kendinii üzme bu kadar ya

Canım haklısınn ev bulmak çok zor ama evsiz kalmaz kimse merak etme bulucaksınız öyle döküntü bi ev de olmıycak karamsarlığa düşme hemen

inş canlarım yaaa...dua edinn...zaten yeterince zorluk sıkıntı stres yasıyorum...bide ev böyle oluncaaa tükendim resmen....hiç umudum kalmadı iyi bi ev bulacagımıza dair....

çağlam haklısın belki... hani aylar sonra geliyor ya yanıma, 3-5 gün birlikteyiz ya, ben o günleri nasıl yaşadığımı anlatamam. yan yanayken ki o mutluluk hiç bişeyde yok. sanki hep yanımda olsa zaman hep o 3-5 günde olduğu gibi musmutlu geçecek gibi..
insan hep daha fazlasını ister ama. şimdi ayrıyım yakın olalım yeter diyorum.. ama siz yakınken de bu yakınlık yetmiyor daha yakın olalım, beklemek zor evlenelim diyorsunuz..evet bizde öyle olsaydık eminim bizde o halde olurduk..
of her şekilde zor dediğin gibi.
zor oğlu zor.

canım yaa bulunur vallahi bulunur üzme kendini
umutlarının tükendiği an o kadar seveceğin bir ev çıkacak ki sen de şaşıracaksın

hani sizin oralarda evler peşin kira ödeniyor ya, anam sizin oralarda evlenmek daha bir zor. kafadan 8 9 bin bayılman gerekiyor
biz en azından taksit taksit ödüyoruz

aynen öyle kusum yetmiyor hiçbişekilde... bir süre sonra bir üst kademesini istiyosun bulundugun durumda dayanılmaz geliyo

neyse valla 15 ayları 2 yılları dusundukce cok sukur diyorum azalttık artık... bir de hayırlısıyla bittigini gorsek

Allah bekleyen ve bekleyecek olan herkese yardım etsin inşallah

inş canlarım yaaa...dua edinn...zaten yeterince zorluk sıkıntı stres yasıyorum...bide ev böyle oluncaaa tükendim resmen....hiç umudum kalmadı iyi bi ev bulacagımıza dair....

moralinizi bozmayın, bizde ev ararken çook meşaketli geçmişti. hatta nişanlımla ben sadece haftasonları gezerek ev bulamayacağımızı fark edip iyice strese girmiştik. sonra annemlerden yardım istedik 1 hafta onlar dolandı ve çok güzel bir ev buldular. ev sahiplerimiz de çok tatlı insanlar çıktı. eğer internetten bakınarak bulamıyorsanız ve yeterli zamanınız yoksa ailelerinizden ricada bulunun en olmadı gezdikçe emlakçılara telefon numaralarınızı ve istediğiniz kriterleri yazan bir kağıt bırakın onlar uygun ev çıktıkça size dönüş yapsınlar. ama en önemlisi kendinizi üzmeyin koca şehirde herkese bir ev var bir size mi olmayacak?

gülinimm pazar günü ayaklarımız şiştiii gezmektennn...bütceye göre ev yok...olanlar döküntü...daha iyileri 8000-9000 tl...döküntü bi ev kalacak bana bak görrrr

canımmmmmm güpgüzel bir ev olacak inanıyorum ben :13:

sende inan ve morelini yüksek tut. evrene olumlu mesaj yolla

çok yaşayın e mi
allah ayrılığı uzak tutsun sizden canımmm, bir ömür musmutlu ve birlikte oluun.

Amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn lokumummm hepımızdennn uzat tuttsun Allah'ımmmmm

Pastama katılıorum beklemenın hepsii lanettt!
ay bız sımdı nasılll gorusceez yaarııınn sabah ben calısıorum o eve gıdıooo, aksam ben cıkıorum o işe gidioooo

amiiin ...
benim kına tarihim de belli oldu :)
8 haziran cumartesi nuray'ın kına gecesine hoşgeldiniz
istanbula gelmeden önce kına mekanımızı da ayarlamayı düşünüyoruz. orda davetiye falan beğenirde hadi aradan çıksın bastıralım dersek herşeyimiz belli olsun hem de burda bile yer kalmıyor
balayına da rixos lares e gidiyoruz. kayınpederim sayesinde voyage torbadan vazgeçmek zorunda kaldık. uçak biletlerimizi de aldık, yerimizi de ayırttık..
özge gelin oluyooor ben balayından dönüyorum :)

canım yaa bulunur vallahi bulunur üzme kendini
umutlarının tükendiği an o kadar seveceğin bir ev çıkacak ki sen de şaşıracaksın

inş...çıksın artık oyamm yaa

hani sizin oralarda evler peşin kira ödeniyor ya, anam sizin oralarda evlenmek daha bir zor. kafadan 8 9 bin bayılman gerekiyor
biz en azından taksit taksit ödüyoruz

aylık da var burda ama..aylık pahalı oluyoooo....ayda 700 lük bi ev düşün 700x12=8400 ama bu 700 lük evi yıllık tutacagın zaman 7000 e tutuyosun 1400 karın oluyo...biz önce aylık düsünüyoduk ama vazgectik hal böyle olunca...

canım ev var ama istedigimiz yerde yok...diger taraflarda cok uzak...işe gidip gelmek zor olacak....haber bırakıyoruz,aileler de bakıyo...bakalım nolacak

canımmmmmm güpgüzel bir ev olacak inanıyorum ben :13:

sende inan ve morelini yüksek tut. evrene olumlu mesaj yolla

bi falcı da bana böyle demişti..olumsuz düsündügüm için olumsuz seyler yasıyomusum....ama gönlüme sor bide.olacak diyorum inanıyorum yalvarıyorum ama olmuyoo...hayırlısı diyip geciyoruz...aramaya devammm Aslımm

arkadasım rixosdaydı gecen yaz bodrumdakinde... harika bi otelmiş anlata anlata bitiremiyo... o kadar deli anlattı ki iptal ettirip askım rixos a gidelim dicektim

seneye yurtdısına gitmezsek rixos bodrumdayız inşallah... onlarla beraber gideceyük o kadar merak ediorum oteli

bence guzel bi secim olmus bebiş

oyy kıyamammmmm sanaaa ben gelin olmupp geliceksin istanbulaaaaaa

merhaba kızlar bu topiğe ilk defa yazıyorum benimde düğünüm 27 nisan kına gecemde 25nisan
Bizde rixos lares e gidiyoruzzz
Umarım memnun kalırız

pufummm enişte seni kacırtsın bence

plum hosgeldin tarihin hayırlı olsun senin de cok az kalmıs... rixos otelleri harikaymıs memnun kalırsınız bence

adam eve voyage rixos maxx bunlar hep aynı standartlarda oteller asagı yukarı zaten

kızlar geçmişi okuyamadım rixosuuuu bende çok çok seviyorum rixos premium bodrummu nurayım bu arada neden kayınpedern sayesinde vazgeçtnz densizlikmi yaptı

nurayım istanbula geldinmi bir görüşme ayarlayalım :)))

nazliiiiii çağlaaa ezgiiii diğer gelincikler istanbulda görüşelim ben pazar gününden sonra hep boşum çağla enişte gelene kadar görüşelim ben 17 ocaktan sonra cumartesi pazarlarmı göremyorm benmki banko dolduracak zaten özledim hasret başıma vurdu

şafak 36 bitiyormu neeeee

hoşbulduk tşk ederim
Walla benim için belirleyici unsur fiyat oldu açıkçası Mayıs ayının ilk haftası denize girip giremeyeceğimiz bile meçhulken dünyanın parasını bayılmak mantıksız geldi
Eee nisan-mayıs aylarında otellerdeki aktiviteler falanda daha soft geçiyomuş, inşallah güzel bi balayı geçiririz hepimiz
Bide dediğiniz gibi az vaktimiz kaldı Ben gelinlik bakmaya bile başladım geçen hafta bi kaç model denedim Çok değişik bi duygu kızlarr çok heyecanlıyım

ay bana da hep öyle diyorlar
hiç de bile, beni olumsuz düşüncelere iten geçmişte yaşadığım olumsuzluklar zinciri halbuki

ama gene de napıyoruzzz gönlümüzü ferah tutuyoruzz...

ev bulamadım evlenmiyorum demek yok ona göre
seni bekliyorum burada.
sen gel de konu açalım, ne yemek yapıcaz derdini birlikte düşünelim

~~

akşama arkadaşlar gelecek
evde adam akıllı birşey yok vardı aslında ama tatlı yapmaya karar verince aa o yok bu yok un yok ceviz yok demeye başladım

tatlı ne yapayım? hafif birşey olsun istiyrum, birde çok malzemesiz

konuya çivileme atlıyorum ama tatlı deyince akan sular durur benim için havuç topları yapmayı deneyebilirsin. fazla bi malzemesi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…