'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bende çok beğendim ki normalde bu kadar dallı böcekli şeyleri sevmem ama bunlar çok soft geldi :) ama çok pahalı, yurt dışında ucuz tabi ki, amazondan falan alasım geldi :))

Bu arada bir arkadaşımla Kadıköydeki gelinlikçileri gezmiştim en çok ben Nurbanu yu beğenmiştim, ilgiliydiler. Fiyatlarda aşırı pahalı değildi.

Bak o kadar mağaza ya baktım orayı görmedim bu hafta tekrar gidicem bide oraya bakiim Bide gelinlik21 e bakmak istiyorum :26:

kuzum buralarda da bunlara benzer seyler oluyor bernardoda da falan

ne tarafta kalıyor gulcıncım orası?

kuzum buralarda da bunlara benzer seyler oluyor bernardoda da falan

ne tarafta kalıyor gulcıncım orası?

Canım hani şu gelinlikçilerin olduğu sokak var ya söğütlüçeşme metrobüsten yukarı boğaya doğru yürürken, vitrindeki gelinlikler abartılıydı, girip girmeme konusunda kararsızdık ama içeri girince gerçekten güzel gelinlikler vardı o zaman mayıs ayında falan gitmiştik.

saol kusumm biz bakalım buraya mutlakaaa o zamannnn ezgot gizot ve pufot duydunuz degil mii

benim bu işler uzadıkça gelinlik hevesimde kaçtı ne yalan söyliyim gizom. ama gezeriz heryeri en azından ön alıştırma olur. buarada tickerın yürüyor yaa çok kaldı maşallahh
nazlimu sen bir tarih belirle o zaman hepimiz o güne uymaya çalışalım olar mı?
plum hoşgeldin

Gelinlik21 de birkaç güzel model vardı ama acayip ilgisizlerdi benim hoşuma gitmedi.

yaaa benim girdiğim tüm mağazalarda aşırı ilgilendiler hatta ilk girdiğim gelinlikçideki tasarımcı kız zorla telefonumu aldı
Bu sabah aradı ne yaptın karar verdin mi, ben inanıyorum senin gelinliğini ben tasarlıycam dedi heheh
Fazla ısrar benim hoşuma gitmiyo çok itici oluyo :44:

Allah muhabbetinizi artırsın kuzularım
bugün çok yoğundum çok yoruldum, şimdi de çıkıp aşkıma uçucam
onun dinlendirici kollarına çok ihtiyacım var valla
iyi akşamlar herkeseeeee

23ü uygun mu herkese bebekler 3. yazısım bu ama berfınde 23ünde gelıomus onada ıyı olur dıyoreee

Kızlar uyarsa belki bende gelebilirim eğer sakıncası yoksa tabi ki hem tanışmış oluruz :)))

askolsun canım ne sakıncasıı olucaaaakkk gell tabiiğsiiiiiiiiiii

Kızlar uyarsa belki bende gelebilirim eğer sakıncası yoksa tabi ki hem tanışmış oluruz :)))
gel tabi ay. olur mu öyle şey sakınca falan
Allah muhabbetinizi artırsın kuzularım
bugün çok yoğundum çok yoruldum, şimdi de çıkıp aşkıma uçucam
onun dinlendirici kollarına çok ihtiyacım var valla
iyi akşamlar herkeseeeee

özgemm bol aşklanmalar sanaa.bende sabah güne aşkla başladım akşam göremiycem muhtemelen ama. sabah işe giderken kapıdan uğrayıverdi işe yolcu ettim yarimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…