nurayımm biz önden arastırmaları yapalım seni hemen gotururuz mimledigimiz gelinciklere olmadıonden piyasaya arastırması ve ar-ge ekibin oluruz valla
iviiiiiiiiiitt kadıkoyde bakmadık gelinlikçi bırakmayalım gizotummminşallah en azından kafamda bişeyler şekillenir yaa soyle bişeyler isteyebiliorum diyebilirim en azından
plumcım illaki kaliteli olanları vardır kadıkoyde genel itibariyle oyle dandik gelinlikçi yok zaten en azından benim gorduklerim hep belli bir seviyenin uzerindeydi
turkuazcımmmm bu sofralar harikaaaaaaaaaaa
oyam sen gel benim kv ile gün yaphatın bi yapıyor 7 cesit
böyle becerikli bir kadına ben gibi beceriksiz gelinvah vah ..
daha hata yaptıgının farkında değil
asıl o hatayı biz yapıyoruz
evet telomer evlendimdarısı başınıza
Bende çok beğendim ki normalde bu kadar dallı böcekli şeyleri sevmem ama bunlar çok soft geldi :) ama çok pahalı, yurt dışında ucuz tabi ki, amazondan falan alasım geldi :))
Bu arada bir arkadaşımla Kadıköydeki gelinlikçileri gezmiştim en çok ben Nurbanu yu beğenmiştim, ilgiliydiler. Fiyatlarda aşırı pahalı değildi.
canım çok sevindim. teşekkürler. bu arada adım nuray
Bende çok beğendim ki normalde bu kadar dallı böcekli şeyleri sevmem ama bunlar çok soft geldi :) ama çok pahalı, yurt dışında ucuz tabi ki, amazondan falan alasım geldi :))
Bu arada bir arkadaşımla Kadıköydeki gelinlikçileri gezmiştim en çok ben Nurbanu yu beğenmiştim, ilgiliydiler. Fiyatlarda aşırı pahalı değildi.
Bak o kadar mağaza ya baktım orayı görmedim bu hafta tekrar gidicem bide oraya bakiim Bide gelinlik21 e bakmak istiyorum :26:
tekrardan memnun oldum
hatırlamış oldum adını :26: ben isim ezberleme özürlüsüyüm
kusura bakma canım
kuzum buralarda da bunlara benzer seyler oluyor bernardoda da falan
ne tarafta kalıyor gulcıncım orası?
Canım hani şu gelinlikçilerin olduğu sokak var ya söğütlüçeşme metrobüsten yukarı boğaya doğru yürürken, vitrindeki gelinlikler abartılıydı, girip girmeme konusunda kararsızdık ama içeri girince gerçekten güzel gelinlikler vardı o zaman mayıs ayında falan gitmiştik.
canım aynı gün kavuşuyoruz 18 ocak cumaya denk geliyor dmei aynı anda şafak doğan güneş mi dicez teyyy teyyyy o zaman
ayyy olamrı öle şey sende denicen darılırım vallla hem bana ne oluyor yahuuuu benim daha zamanım var ağardan alıcam huh sana denetircem o kadar :))))) nazomada provanias çok yakuşacak ezgimede
saol kusumm biz bakalım buraya mutlakaaa o zamannnnezgot gizot ve pufot duydunuz degil mii
o zaman söğütlüçeşme buluşma noktamız olsunn
Gelinlik21 de birkaç güzel model vardı ama acayip ilgisizlerdi benim hoşuma gitmedi.
benim bu işler uzadıkça gelinlik hevesimde kaçtı ne yalan söyliyim gizom. ama gezeriz heryeri en azından ön alıştırma olur. buarada tickerın yürüyor yaa çok kaldı maşallahh
nazlimu sen bir tarih belirle o zaman hepimiz o güne uymaya çalışalım olar mı?
plum hoşgeldin
Kızlar uyarsa belki bende gelebilirim eğer sakıncası yoksa tabi ki hem tanışmış oluruz :)))
gel tabi ay. olur mu öyle şey sakınca falanKızlar uyarsa belki bende gelebilirim eğer sakıncası yoksa tabi ki hem tanışmış oluruz :)))
Allah muhabbetinizi artırsın kuzularım
bugün çok yoğundum çok yoruldum, şimdi de çıkıp aşkıma uçucam
onun dinlendirici kollarına çok ihtiyacım var valla
iyi akşamlar herkeseeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?