'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bulusuyoruz kuş inşallah siz gelinlik denersiniz ben bakarım ... benimki de 18 ocakta donuyo yurda kesinleşti donus tarihi... safagım senden bi gun fazla

bende 18 ocak sonrası iptalim... butun h.sonlarım sevgilicieeeeeeeeeeee

plumcım aslında en mantıklısını yapmıssınız gelinlik için de simdi bulur da alırsan daha uygun olur...

ben de ocak-subat gibi bakarım diodum kendimce ama bu gidişle zor... hiçbi gelinlik yakısmıcakmıs gibi gelio nedense erteleyip duruyorum bu yuzden

oyyy kuzummm..tamam acarsın konuyuuu...düsünürüz birlikte herseyi.....tatlı olarak tavuk gögsüne ne dersin?:26::26:

ama un yok diyosunnn

Son düzenleme:

canım aynı gün kavuşuyoruz 18 ocak cumaya denk geliyor dmei aynı anda şafak doğan güneş mi dicez teyyy teyyyy o zaman

ayyy olamrı öle şey sende denicen darılırım vallla hem bana ne oluyor yahuuuu benim daha zamanım var ağardan alıcam huh sana denetircem o kadar :))))) nazomada provanias çok yakuşacak ezgimede

berfın 23ünde gelıomuuss kızlaar ıstanbulaaaaa dunde yazdımdaa kaynadı aradaaa

oyamm sütlü irmik tatlısı yapabilirsin fazla malzeme istemiyor o

--

çağlam falcıları bosver.

bende cok olumsuz bir insanım ama buna inanıyorum artık negatif düsündükce onu yasıyor insan. evrenden torpilim var kitabı da böyle düsünmemde etkin oldu tabii

hersey yoluna girecek inş.

evet gizommm aynı anda safaklar bitecek yuppiiiiiiii

yaa ben pronovias denemek de kararsızım kızceler... acıkcası deneyip cok begenirsem alamıcam dikim gelinliklere guvenemiorum o da malum... aklımda kalıcak bu sefer o yuzden hiç gonlum kalmasın... alabilecegim makullukte bir yer ve gelinlik gorur de begenirsem denerim ama ... bu gidişle zor da hiçbişi begenmiorum cunku

nazommmm bana fark etmez... şimdilik 23 une bi işim yok gibi duruyor

merhaba kızlar bu topiğe ilk defa yazıyorum benimde düğünüm 27 nisan kına gecemde 25nisan
Bizde rixos lares e gidiyoruzzz
Umarım memnun kalırız
aa hoşgeldin sizde rixos demekki :) balayından dönünce yorumlarını burda paylaş lütfeen, çok merak ederim :)
gerçi benim nişanlım haftaya o otelde olacak toplantı için gidiyo. genel durum hakkında fikir sahibi olmuş olacak. ben de yazarım onun gözlemlerini buraya

canım hayır antalya lara daki rixos gideceğimiz otel..
biz 4 gece kalacağız voyage torba 3200 civarı tuttu.(taksitli) kayınpederimde açtı ağzını yumdu gözünü.. nişanlım her ne kadar senden bişey istemiyorum baba kendim ödeyeceğim dese de senin paran benim param mı var falan birsürü konuştu. bide şeker hastası yok şekeri falan çıkmış çok sinirlenmiş.
rixos 4 gece için 2240 tuttu.. buna tamam dedi ... yine kendisi ödemeyecek nişanlım ödeyecek.
bende sandım bu kadar itiraz bu kadar olay yarattığına göre bu kendi ödeyecekte sorun ediyor bin lirayı.
neyse.

ben geldiğimde henüz sevdicekleriniz gelmemiş oluyor, beni de görüüün buluşalım gizom :)

Neden yakışmasın cnm gelinlik her genç kıza yakışır ...Biz nişanlım ve annemle birlikte gezdik, gelinliği giyip çıkınca üçümüzünde gözleri doldu çok duygulandık Allah herkese giymeyi nasibetsin
walla benim istediğim model kafamda belliydi aslında ama üzerime bi kaç model deneyince bütün fikrim değişti.
Bambaşka bi model düşünüyorum şuanda Karar verene kadar kaç kere daha fikir değiştiririm bilemiyorum tabi
Buarada ben istanbulda yaşıyorum Kadıköydeki gelinlikçileri gezdik Fiyatlar iyi geldi bana komple fransız güpüründen bi gelinlik normalde 3 binden başlar ama ben 2 bine kadar düştüklerine şahit oldum
Şimdiden karar verin kapora bırakın en azından fiyatı sabitlemiş olursunuz dediler ocaktan sonra gurbetçiler geliyomuş fiyatlar artıyomuş yaz a kadar 1000 tl farkedermiş
Biz bu haftasonu gidip kapora bırakıcaz önümüzdeki ay dikmeye başlicak hayırlısıyla

kızlaaaaaaaaaaaar duydunuz dimi???? kadıkoydeki butun gelinlikçileri talan edelim o zaman ay mutlaka bakalım 2000 e komple fransız gupuru diosun ben cok ufak teefegimmm zayıfım da ondan yakısmıcak gibi gelio canım

nurayımmmmmm h.içi olursa cok zor benim ters olur gibi geliyor iş çıkıs saatim ve evimin karsıda olması yuuzunden... haftasonu ayarlayabilsen keske

Son düzenleme:

2240 deluxe oda mı?

nurayıkm ben senin kayınbabana cidden uyuz oldum ona ne yaa bu ne tahamülsüzlük sanki kendi cebinden çıkıyor resmen pintilik neyse kuzum takmayın keşke nişanlın ona sölemeseydi yazık ügnah çocuk herşeyi kendi çapbasıyla yapmaya çalışıyor daha çocuğn 1 senesi bile dolmadı çalşmada neyse kınamıcam cidden kızdım ama pes yaaa ama tınlama canım kavuşnca bunları takmıcaksınız zaten

çağlammm kadiköye gidelim o zaman talan edelim gelinlkçileri :))))))))

nurayım benim için haftaiçi çok zor direk eve gidiyorum iş çıkışı evdede 7, 7:30 da olablyorm haftasonu ayarlama gibi bir durumun varmı kuzum yaaa çok görmek istiyorum seni

canımcım yine konuşalım 1 saatcikte olsa bulusuruuuz o zaman inşallah. çok istiyorum seninle de görüşmeyiiii ilk göz ağrım benimm

ya bu gelinlik fiyatları ocak ayında da devam etsin bu şekilde amaaaa

Hani ben güpürden fazla anlamam hakiki fransız güpürümü kalitelisi mi değil mi bilemem ama bakınca gayet kaliteli hoş duruyodu

2240 deluxe oda mı?
evet canım. 18 haziran gidişimiz.

gizom çağlanında haftasonu uygun, ben de azıcıkta olsa ayarlamaya çalışıcam ve sizi görücem inşallah

yoook canımmm bir şeyler aldırıcam o kadar değil , unsuz olmaz zaten yoksa şekerli su yapıp tatlı niyetine çıkarıcam önlerine

havuç topları aklıma geldi ama biraz oyalayıcı bir iş diye vazgeçtim. şuan bile düşündükçe kalbim kütür kütür atıyor. çok heyecanlıyım misafir ağırlıyacağım için
elim ayağıma dolaşmasın, yemek işi de var çünkü.

tavuk göğsü neydi nasıl bir şeydi diye düşündüm bir an öğrenciyken ne çok yapardım halbuki
ayy eve kesinlikle internet lazım tavuk göğsünü bile hatırlayamadım
sürekli dışarıda yemekten aklıma gelen tatlılar; sufle, waffle, künefe...
Allahım acilen benden büyük insanlarla günlere katılmalıyım ve en son ben almalıyım

Son düzenleme:

tavuk gögsü daha dün patronun esiyle yaptık.
1 kilo süt
3 fincan un
4 fincan seker
1 yemek kasıgı nişasta
1 vanilya
hepsini karıstır....sürekli karıstırarak pişir...istersen borcama dökmeden önce altına bisküvi ez,üzerine dök...yada hiç bisküviyle ugrasma.borcama döktükten sonra üzerine ceviz serpiştir....ceviz süper oluyo bencee

Son düzenleme:
oyam sen gel benim kv ile gün yap hatın bi yapıyor 7 cesit

böyle becerikli bir kadına ben gibi beceriksiz gelin vah vah ..

daha hata yaptıgının farkında değil

oyamm sütlü irmik tatlısı yapabilirsin fazla malzeme istemiyor o

sevmiyorlar, hatta sevmediklerini düğün sonrası gittiğimiz yemekte ben ısrarla irmik tatlısının tadına bakın demiştim ama nafile
hemide dondurmalı irmik tatlısıydı

tavuk göğsü veya elmalı turta olabilir.elmalı turtayı da aklıma getiren aşkım oldu, dün elmalı turta ismi geçti, o nasıl birşey ki dedi. yapayım diye geldi aklıma.
ama hem börek hem turta tuhaf mı olur? biri tuzlu biri tatlı ama tam da tatlı sayılmaz ki :44:

nurayımm biz önden arastırmaları yapalım seni hemen gotururuz mimledigimiz gelinciklere olmadı onden piyasaya arastırması ve ar-ge ekibin oluruz valla

iviiiiiiiiiitt kadıkoyde bakmadık gelinlikçi bırakmayalım gizotummm inşallah en azından kafamda bişeyler şekillenir yaa soyle bişeyler isteyebiliorum diyebilirim en azından

plumcım illaki kaliteli olanları vardır kadıkoyde genel itibariyle oyle dandik gelinlikçi yok zaten en azından benim gorduklerim hep belli bir seviyenin uzerindeydi

turkuazcımmmm bu sofralar harikaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…