kızlar geçmişi okuyamadım rixosuuuu bende çok çok seviyorum rixos premium bodrummu nurayım bu arada neden kayınpedern sayesinde vazgeçtnz densizlikmi yaptı
nurayım istanbula geldinmi bir görüşme ayarlayalım :)))
nazliiiiii çağlaaa ezgiiii diğer gelincikler istanbulda görüşelim ben pazar gününden sonra hep boşum çağla enişte gelene kadar görüşelim ben 17 ocaktan sonra cumartesi pazarlarmı göremyorm benmki banko dolduracak zaten özledim hasret başıma vurdu
şafak 36 bitiyormu neeeee
ay bana da hep öyle diyorlar
hiç de bile, beni olumsuz düşüncelere iten geçmişte yaşadığım olumsuzluklar zinciri halbuki
ama gene de napıyoruzzz gönlümüzü ferah tutuyoruzz...
ev bulamadım evlenmiyorum demek yok ona göre
seni bekliyorum burada.
sen gel de konu açalım, ne yemek yapıcaz derdini birlikte düşünelim
~~
akşama arkadaşlar gelecek
evde adam akıllı birşey yokvardı aslında ama tatlı yapmaya karar verince aa o yok bu yok un yok ceviz yok demeye başladım
tatlı ne yapayım? hafif birşey olsun istiyrum, birde çok malzemesiz
bulusuyoruz kuş inşallah siz gelinlik denersiniz ben bakarım... benimki de 18 ocakta donuyo yurda kesinleşti donus tarihi... safagım senden bi gun fazla
bende 18 ocak sonrası iptalim... butun h.sonlarım sevgilicieeeeeeeeeeee
plumcım aslında en mantıklısını yapmıssınız gelinlik için de simdi bulur da alırsan daha uygun olur...
ben de ocak-subat gibi bakarım diodum kendimce ama bu gidişle zor... hiçbi gelinlik yakısmıcakmıs gibi gelio nedense erteleyip duruyorum bu yuzden
bulusuyoruz kuş inşallah siz gelinlik denersiniz ben bakarım... benimki de 18 ocakta donuyo yurda kesinleşti donus tarihi... safagım senden bi gun fazla
plumcım aslında en mantıklısını yapmıssınız gelinlik için de simdi bulur da alırsan daha uygun olur...
ben de ocak-subat gibi bakarım diodum kendimce ama bu gidişle zor... hiçbi gelinlik yakısmıcakmıs gibi gelio nedense erteleyip duruyorum bu yuzden
aa hoşgeldin sizde rixos demekki :) balayından dönünce yorumlarını burda paylaş lütfeen, çok merak ederim :)merhaba kızlar bu topiğe ilk defa yazıyorum benimde düğünüm 27 nisan kına gecemde 25nisan
Bizde rixos lares e gidiyoruzzz
Umarım memnun kalırız
kızlar geçmişi okuyamadım rixosuuuu bende çok çok seviyorum rixos premium bodrummu nurayım bu arada neden kayınpedern sayesinde vazgeçtnz densizlikmi yaptı
nurayım istanbula geldinmi bir görüşme ayarlayalım :)))
aa hoşgeldin sizde rixos demekki :) balayından dönünce yorumlarını burda paylaş lütfeen, çok merak ederim :)
gerçi benim nişanlım haftaya o otelde olacak toplantı için gidiyo. genel durum hakkında fikir sahibi olmuş olacak. ben de yazarım onun gözlemlerini buraya
canım hayır antalya lara daki rixos gideceğimiz otel..
biz 4 gece kalacağız voyage torba 3200 civarı tuttu.(taksitli) kayınpederimde açtı ağzını yumdu gözünü.. nişanlım her ne kadar senden bişey istemiyorum baba kendim ödeyeceğim dese de senin paran benim param mı var falan birsürü konuştu. bide şeker hastası yok şekeri falan çıkmış çok sinirlenmiş.
rixos 4 gece için 2240 tuttu.. buna tamam dedi ... yine kendisi ödemeyecek nişanlım ödeyecek.
bende sandım bu kadar itiraz bu kadar olay yarattığına göre bu kendi ödeyecekte sorun ediyor bin lirayı.
neyse.
ben geldiğimde henüz sevdicekleriniz gelmemiş oluyor, beni de görüüün buluşalım gizom :)
kızlaaaaaaaaaaaar duydunuz dimi???? kadıkoydeki butun gelinlikçileri talan edelim o zaman ay mutlaka bakalım 2000 e komple fransız gupuru diosunben cok ufak teefegimmm zayıfım da ondan yakısmıcak gibi gelio canım
nurayımmmmmm h.içi olursa cok zor benim ters olur gibi geliyor iş çıkıs saatim ve evimin karsıda olması yuuzunden... haftasonu ayarlayabilsen keske
kızlaaaaaaaaaaaar duydunuz dimi???? kadıkoydeki butun gelinlikçileri talan edelim o zaman ay mutlaka bakalım 2000 e komple fransız gupuru diosunben cok ufak teefegimmm zayıfım da ondan yakısmıcak gibi gelio canım
nurayımmmmmm h.içi olursa cok zor benim ters olur gibi geliyor iş çıkıs saatim ve evimin karsıda olması yuuzunden... haftasonu ayarlayabilsen keske
evet canım. 18 haziran gidişimiz.2240 deluxe oda mı?
nurayıkm ben senin kayınbabana cidden uyuz oldum ona ne yaa bu ne tahamülsüzlük sanki kendi cebinden çıkıyor resmen pintilik neyse kuzum takmayın keşke nişanlın ona sölemeseydi yazık ügnah çocuk herşeyi kendi çapbasıyla yapmaya çalışıyor daha çocuğn 1 senesi bile dolmadı çalşmada neyse kınamıcam cidden kızdım ama pes yaaa ama tınlama canım kavuşnca bunları takmıcaksınız zaten
çağlammm kadiköye gidelim o zaman talan edelim gelinlkçileri :))))))))
nurayım benim için haftaiçi çok zor direk eve gidiyorum iş çıkışı evdede 7, 7:30 da olablyorm haftasonu ayarlama gibi bir durumun varmı kuzum yaaa çok görmek istiyorum seni
yoook canımmm bir şeyler, unsuz olmaz zatenyoksa şekerli su yapıp tatlı niyetine çıkarıcam önlerine
havuç topları aklıma geldi ama biraz oyalayıcı bir iş diye vazgeçtim. şuan bile düşündükçe kalbim kütür kütür atıyor. çok heyecanlıyım misafir ağırlıyacağım için
elim ayağıma dolaşmasın, yemek işi de var çünkü.
tavuk göğsü neydi nasıl bir şeydi diye düşündüm bir anöğrenciyken ne çok yapardım halbuki
ayy eve kesinlikle internet lazım tavuk göğsünü bile hatırlayamadım
sürekli dışarıda yemekten aklıma gelen tatlılar; sufle, waffle, künefe...
Allahım acilen benden büyük insanlarla günlere katılmalıyım ve en son ben almalıyım
oyamm sütlü irmik tatlısı yapabilirsin fazla malzeme istemiyor o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?