- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
benim bu işler uzadıkça gelinlik hevesimde kaçtı ne yalan söyliyim gizom. ama gezeriz heryeri en azından ön alıştırma olur. buarada tickerın yürüyor yaa çok kaldı maşallahh
nazlimu sen bir tarih belirle o zaman hepimiz o güne uymaya çalışalım olar mı?
plum hoşgeldin
23ü uygun mu herkese bebekler 3. yazısım bu ama berfınde 23ünde gelıomus onada ıyı olur dıyoreee
askolsun canım ne sakıncasıı olucaaaakkk gell tabiiğsiiiiiiiiiii
benden yana no problemo nazommm yazdıydım zatiii
gulcıncım gel tabii kiiiii olur mu oyle seeey cok da seviniriz ayrıcaaa harika olur
özgiş ne guzel ya ohhh valla cok sanslısın... hem istedigin zaman gorebiliosun hem de sevdiceginin evi var ne guzel omzuna yatıp filmini izleyebiliosun... keskem bende o kadar sanslı olaydımmm
plumm ben de sinir oluyorum cok ilgi gosteren tabiiri caizse yapısanlara.... peşimden gezmelerine bırak ben gezip bakayım rahat rahat ihtiyacım olursa cagırırım zaten seni
Kızlar uyarsa belki bende gelebilirim eğer sakıncası yoksa tabi ki hem tanışmış oluruz :)))
oyaaaa kolay gelsin kuzum sana, ilk kez misafir ağırlıcan sanırım yeni evli olaraktangerçekten çok heyecanlı
ben kaçıyorum kızlar çok yoğun bi gündü
hepinizi çok öptüm canlarım benimayy size karşı büyük bi sevgi hissettim şuan
canım benim bir planım yok 23üne uygun yani. berfin nerden geliyor? hemen geldiği gün buluşmaya gelebilcek mi?
oyaaaa kolay gelsin kuzum sana, ilk kez misafir ağırlıcan sanırım yeni evli olaraktangerçekten çok heyecanlı
ben kaçıyorum kızlar çok yoğun bi gündü
hepinizi çok öptüm canlarım benimayy size karşı büyük bi sevgi hissettim şuan
ay evet gizomm trende başlar ilk buluşmamızzgülçin tabikide geleblrsn hattaha nazlımla bulşpta gelebilirsin nazomda taaaa senin oralardan gelicek
ezgim ben trenle gelceme göre senle trende yolculuk yapabilirz kızlarlada boğada bulşrzz ayyyy çok heyecanlandım haaa
evet tickerda zamanda geçiyor ezgim az kaldı çok az
kusum gunubırlık gelcek zten izmitte kendileri
pastam bende senın yazdıgını gormedım zaharozamansaaa 2012yee beraber veda edoorruz
ay evet gizomm trende başlar ilk buluşmamızzsen kartaldan mı binersin canım?
eneem izmit şurası zaten bende uzak bi yer sandıydım
Keşke şu an yaz olsaydı ve şurada olsaydık, burayı da bir blogta keşfettim çok hoşuma gitti
Sabrinas Haus / Sabrinas Haus
harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zaten balayı balayı diye tutusuyorummmm suan resmen hasretim arttı yazaaaa
ben bostancıdan binerim canım kartal bilem olabilir süper olucak vallla 23 ü bana uygundur kızlar uygunmudur buluşma detaylarını haftaiçi konuşalım süper olucak
kılım bu sirkete yeminle... bigun cekip kapıyı cıkıcam ama cıkarken de birinin sacını basını yolucam yolmadan gitmicem yani
aşkımın sesini de duyamıcam bu aksam bu siniri kim alır bilemiorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?