'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hoşbulduk canım aslında bende sizinle gelmeyi tanışmayı çok isterdim Çok kararsız bi insanım muhakkak yanımda bi arkadaşım olmalı karar verirken Ama aynı zamanda herkese sürpriz olsun kimse görmesin istiyorum
Birlikte gitsek süper olurdu
Ama bu hafta kv , annem, ben kesin kararımızı verip kapora bırakıcaz

23ü uygun mu herkese bebekler 3. yazısım bu ama berfınde 23ünde gelıomus onada ıyı olur dıyoreee

askolsun canım ne sakıncasıı olucaaaakkk gell tabiiğsiiiiiiiiiii

canım benim bir planım yok 23üne uygun yani. berfin nerden geliyor? hemen geldiği gün buluşmaya gelebilcek mi?

benden yana no problemo nazommm yazdıydım zatiii

gulcıncım gel tabii kiiiii olur mu oyle seeey cok da seviniriz ayrıcaaa harika olur

özgiş ne guzel ya ohhh valla cok sanslısın... hem istedigin zaman gorebiliosun hem de sevdiceginin evi var ne guzel omzuna yatıp filmini izleyebiliosun... keskem bende o kadar sanslı olaydımmm

plumm ben de sinir oluyorum cok ilgi gosteren tabiiri caizse yapısanlara.... peşimden gezmelerine bırak ben gezip bakayım rahat rahat ihtiyacım olursa cagırırım zaten seni

oyaaaa kolay gelsin kuzum sana, ilk kez misafir ağırlıcan sanırım yeni evli olaraktan gerçekten çok heyecanlı
ben kaçıyorum kızlar çok yoğun bi gündü
hepinizi çok öptüm canlarım benim ayy size karşı büyük bi sevgi hissettim şuan

Sağolun kızlar, şu anda bir program yok, gelebilirim gibi gözüküyor. Bazı satıcılar var çok sıkıştırıyor zorluyor bazıları da acayip ilgisiz, işini bilen seni yönlendiren satıcıları bulmak lazım.

Kızlar uyarsa belki bende gelebilirim eğer sakıncası yoksa tabi ki hem tanışmış oluruz :)))

gülçin tabikide geleblrsn hattaha nazlımla bulşpta gelebilirsin nazomda taaaa senin oralardan gelicek

ezgim ben trenle gelceme göre senle trende yolculuk yapabilirz kızlarlada boğada bulşrzz ayyyy çok heyecanlandım haaa
evet tickerda zamanda geçiyor ezgim az kaldı çok az

özgemmm iyi aksamlar

canım benim bir planım yok 23üne uygun yani. berfin nerden geliyor? hemen geldiği gün buluşmaya gelebilcek mi?

kusum gunubırlık gelcek zten izmitte kendileri

pastam bende senın yazdıgını gormedım zahar ozamansaaa 2012yee beraber veda edoorruz

teşekkür ederimmmmmmmm. evet ilk kez haberli misafirim geliyor. düğün günü gelenler vardı ama onlara çay kahve falan vemriştim
ben de sana karşı büyükkkk büsbüyük bir sevgi duyuyorum şekerrrrrrr

aslııııı
markafonide gürallardaydı sanırımmmmm. bence alınmalı düğün günü kullanılmalı bile

ay evet gizomm trende başlar ilk buluşmamızz sen kartaldan mı binersin canım?

kusum gunubırlık gelcek zten izmitte kendileri

pastam bende senın yazdıgını gormedım zahar ozamansaaa 2012yee beraber veda edoorruz

eneem izmit şurası zaten bende uzak bi yer sandıydım

ay evet gizomm trende başlar ilk buluşmamızz sen kartaldan mı binersin canım?

eneem izmit şurası zaten bende uzak bi yer sandıydım

ben bostancıdan binerim canım kartal bilem olabilir süper olucak vallla 23 ü bana uygundur kızlar uygunmudur buluşma detaylarını haftaiçi konuşalım süper olucak

Son düzenleme:
ben bostancıdan binerim canım kartal bilem olabilir süper olucak vallla 23 ü bana uygundur kızlar uygunmudur buluşma detaylarını haftaiçi konuşalım süper olucak

kartaldan bin daha çok vakit geçirelimmm
ay şu 20 dk geçsede çıksam. arkadaşıma gidiciim biraz kız kıza takılmak iyi gelicek

kılım bu sirkete yeminle... bigun cekip kapıyı cıkıcam ama cıkarken de birinin sacını basını yolucam yolmadan gitmicem yani

aşkımın sesini de duyamıcam bu aksam bu siniri kim alır bilemiorum...

şimdi oturup çocuklar gibi ağlayacağım ya, hıçkıra hıçkıra
çok özledimm dayanamıyorumm

kılım bu sirkete yeminle... bigun cekip kapıyı cıkıcam ama cıkarken de birinin sacını basını yolucam yolmadan gitmicem yani

aşkımın sesini de duyamıcam bu aksam bu siniri kim alır bilemiorum...

çağlam keşke orda olsam da ,kim sıkıyo canını senin göstersen bana da, ben yolsam onun saçını başını
zaten moralim çok bozuk. bi güzel pataklarım onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…