'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bence de aferin enişteye....benimkiyle anlaşma yaptık bizzz...yardım edermiş ama birinin yanında sölersem bi daha göremezmişim...bende tmm sen yardım et de sölemiyim dedimşimdilik ben yaparken salata yapıyo...taze fasulyeyi falan temzlememe yardım ediyo...annesinin yemeklerinden sıkılmıs,hatta bıkmıs....bana öyle diyo...o yüzden iki haftaya bi pazar günü ona yemek yaparımmmm....oyyyyy yirim ben onuuu...

aferin enişteyeee, mutfakta yardım eden erkek candır can
valla benimki de şimdilik hep yardım ediyo inşallah bu performansını evlenince de sürdürür

inşallah inşallah devam eder

çağla yaa sizinki de enteresan bir durum, karizması çizilmesin yani bizimki söylüyor, ben yaptım, evi süpürdüm falan diye

ben yemek beğendiremiyorum ama :26:
tarhana niye çok beyaz, neden sarmısak yok, o niye öyle, bence şöyle pişirmelisin falan filan
en son tüm yemek kültürünü unut, bunlar benim yemek yapma tarzım bundan sonra bu yemekler yenecek, başka tat ararsan ablana git dedim

aferin koy postayı böle...kaynanam yemek begenmez sunu yemez bunu yemez diyo...ama ben ne yaparsam yiyoobozuluyo tabi kayınanniş...helal falan diyo ama agzı yüzü egilerekkkkk

aferin koy postayı böle...kaynanam yemek begenmez sunu yemez bunu yemez diyo...ama ben ne yaparsam yiyoobozuluyo tabi kayınanniş...helal falan diyo ama agzı yüzü egilerekkkkk

heheheheh demek beğenmez her yemeği her elden yemez demek daha doğruymuş demek

50 gün kalmış şeker

benimki de ilk başlarda çok eleştirirdi şöyle olsa böyle olsa diye ama ben eleştiriye gelemem çok üzülmüştüm
şimdi bişey diyemiyo garibim özellikle soruyom sanki fazla mı yağlı olmuş ne diye
o da aslaaaa, çok güzel olmuş diyo

bende gelemem eleştiriye
kendim eleştiririm, açıklamalı bir şekilde kimse eleştirmesin diye açıklamasını yapar ve eksiği söylerim

yemek mi begenmiyo ver mutfak önlüğünü girsin mutfaga..

ayy benimkide bazen böyle.. bende diyom o zaman ananın evine gidersin o zaman aasslaaaaaaaa diyo

heheheheh demek beğenmez her yemeği her elden yemez demek daha doğruymuş demek

50 gün kalmış şeker

evet kuzummmm...az kaldı...katılcam senin kervana

keşke tüm yalanlar böle güzel olsa dimi Özgemmm

günaydın kızlar

burda bi dogum günü cocugu varmısssssssssss nice saglıklı yıllara tatlımmm

günaydın Aslımmm.hosgeldinnn

[video=dailymotion;xcy3e4]http://www.dailymotion.com/video/xcy3e4_happy-birthday-to-you_shortfilms#.UMhFsuTZYbA[/video]

kızlar markafonide porland kampanyası başlamış.Kaya & Maya seriside indirimde.İlgililere duyurulur.

kızlar markafonide kaya ve maya var porlandda ..

ben kahvaltı setimi almadım ya. onlardan bir set yapsam mı ?

normalden daha pahalıya gelir mi?

valla kendi adıma mayışmış vaziyetteyim üstüme bi ağırlık çöktü
bizim buraya mahşer-i cümbüş gelicek sevdiceği ona götürcem bilet alcam öğleden sonraaa
ben ünideyken canlı olarak izlemiştim çok severdim zaten onları
sevdiceğime de izleteyim

kızlar yaa ben bu ara öyle çok yorgunum ki,okula sürünerek gelip gidiyorum,sabahları uykulardan uyanamıyorum.

ne oldu birden bana anlamadım,bi an önce şubat tatili gelse de sevgilim bana Ankara gezmesi yapacak gitsek dinlensek yaaa

hiç gitmedim Ankara'ya gezdircek beni mandalina suratlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…