iyiyim bomba gibiyim, sen nasılsın canım
dün hakkında özet geçeyim. aşkıma alması gereken bir kaç siparişi verdim. boşuna vermiş olduğumu sonra sonra farkettim.
tuzlada kaza olmuş. bir saat geç gittim eve
(düğünden beri telefonum yok, arayıp haber de veremiyorum. neyse bir ara servisçi amcadan aradım durumu anlattım.bizimki sağolsun patatesleri soymuş tavukları dilimlemiş, havuçları kesmiş
eve gittim ki herşey hazır beni bekliyor pişirilmesi için. kağıt kebabı yapıcaktım, tencere yemeği yapmak zorunda kaldım. alelacele birşeyler yaptım, yemek pilav çorba piştii,marulları keserken zil çaldı
börekleri de dünden sarmıştım onları pişirdim. sağolsun onlarda gelirken yaşpasta almışlar. tatlı niyetine
çok stres yaptım ama sağolsun aşkım bana yardım etmiş oldu
aferin enişteyeee, mutfakta yardım eden erkek candır can
valla benimki de şimdilik hep yardım ediyo inşallah bu performansını evlenince de sürdürür
inşallah inşallah devam eder
çağla yaa sizinki de enteresan bir durum, karizması çizilmesin yanibizimki söylüyor, ben yaptım, evi süpürdüm falan diye
ben yemek beğendiremiyorum ama :26:
tarhana niye çok beyaz, neden sarmısak yok, o niye öyle, bence şöyle pişirmelisin falan filan
en son tüm yemek kültürünü unut, bunlar benim yemek yapma tarzım bundan sonra bu yemekler yenecek, başka tat ararsan ablana git dedim
aferin koy postayı böle...kaynanam yemek begenmez sunu yemez bunu yemez diyo...ama ben ne yaparsam yiyoobozuluyo tabi kayınanniş...helal falan diyo ama agzı yüzü egilerekkkkk
günaydın canlarımmmm
günaydın kızlarrrr
bugün benim doğumgünümmm
günaydın kızlarrrrrrr
benimki de ilk başlarda çok eleştirirdi şöyle olsa böyle olsa diye ama ben eleştiriye gelemem çok üzülmüştüm
şimdi bişey diyemiyo garibim özellikle soruyom sanki fazla mı yağlı olmuş ne diye
o da aslaaaa, çok güzel olmuş diyo
ben yemek beğendiremiyorum ama :26:
tarhana niye çok beyaz, neden sarmısak yok, o niye öyle, bence şöyle pişirmelisin falan filan
en son tüm yemek kültürünü unut, bunlar benim yemek yapma tarzım bundan sonra bu yemekler yenecek, başka tat ararsan ablana git dedim
hehehehehdemek beğenmez her yemeği her elden yemez demek daha doğruymuş demek
50 gün kalmış şeker
benimki de ilk başlarda çok eleştirirdi şöyle olsa böyle olsa diye ama ben eleştiriye gelemem çok üzülmüştüm
şimdi bişey diyemiyo garibim özellikle soruyom sanki fazla mı yağlı olmuş ne diye
o da aslaaaa, çok güzel olmuş diyo
günaydın kızlar
burda bi dogum günü cocugu varmısssssssssssnice saglıklı yıllara tatlımmm
günaydıııııııııııııııııınnnnnnn kızcelerıııımm
Günaydınnnn ballı lokmalarrr
günaydın kızlaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?