- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
valla kendi adıma mayışmış vaziyetteyimüstüme bi ağırlık çöktü
bizim buraya mahşer-i cümbüş gelicek sevdiceği ona götürcem bilet alcam öğleden sonraaa
ben ünideyken canlı olarak izlemiştim çok severdim zaten onları
sevdiceğime de izleteyim
kızlar markafonide kaya ve maya var porlandda ..
ben kahvaltı setimi almadım ya. onlardan bir set yapsam mı ?
normalden daha pahalıya gelir mi?
valla kendi adıma mayışmış vaziyetteyimüstüme bi ağırlık çöktü
bizim buraya mahşer-i cümbüş gelicek sevdiceği ona götürcem bilet alcam öğleden sonraaa
ben ünideyken canlı olarak izlemiştim çok severdim zaten onları
sevdiceğime de izleteyim
Kuzumm kaya mata serisini ben de çok beğeniorum ama evimde düşünemiyorum mesela ne biliyim zamanla çok çocuksu gelicekmiş gibi geliyor bana.Küçük bikaç bişey alınablir tabi çok şeker olur ama kahvaltı takımı için uygun olmaz bana göre
bende mayıştıım iyiicee ya sıcacık oldu oda sıgara ıcenler gelmedıler daha yoksaa donuorum sıgara dumanında kalmaktansabenım sevgılıcıgım bugun tomografıye gırıceekk aklımızda bişi kalmasın bı tomografı cekelım demısler gecmedı hala agrıları
laviniimm mevsımsel bı durum heraldeee, ankara diyince tüylerim diken dikeen olsadaa bol bol dinleniiinnn tatıldee
minik puf lokumumm üzülme kıyamam. bana ara ara geliyo öyle işte, uzun dönem asker yolu bekledin, anlarsın az çok beni..lokumum yaaaa öle demee üzülüyoorum bendeee
özgeemm pişman olma canım benim. maşallah sizebu arada gecmısı okumadan yzdım cok pısman oldum
nurayım ve caglam canınız sıkkınmıs ınsallah zaman cok cabuk gcer de enıstelere bı an once kavusursunuz
günaydın kızlarr
nurayım,çağlam umarım bugüne güzel başlarsınız
lavviii bende minnak pufum gibi ankara denilince diken diken oluyorum valla biz sevemedik ankarayı :))
ama siz bol bol dinleninin şubat tatilinde
çağlooo ne oldu seni üzenleri pataklıcam heee
ruh gibiyim bugün ay. hiç halim yok yüzüm kireç gibi
sorma kusum su kız yine deli etti ben23 aralık gunu bol bol dedikodu yapiciiim size
Selam kızlarrr
kıyamammm bebik hasta falan mısınnn
minik puf lokumumm üzülme kıyamam. bana ara ara geliyo öyle işte, uzun dönem asker yolu bekledin, anlarsın az çok beni..
eniştenin hiç bişeyi çıkmayacak inşallah. dualarımız onunla
inşallah eniştemizin tomografisi tertemiz çıkacak
valla canım ben hiç bilmiyorum Ankara'yı ama sevgilim çok seviyor,gidelim beraber dedi onların Ankara'da evleri de var çok cazip geldi sevgilimle başbaşa bir hafta. valla gel başbaşa şırnak'a gidelim dese yine giderim o derece
ah bılmemmmıııı lokumummm bılmemm mıı hııııccco yuzden daha cok uzuluyorum yaaa
askerlıkten dolayıı sevemedımm orayıı hep o gunler gelıo aklıma ama haklısın laviniimmm bende herbıyeree gıderımmm onunlaaa fizana bılem giderim
şimdi ben sizee sevgilimde fıtık cıkmıs yanlıs hareketten dolayı desemm bu minik bünyemin adamı 2 dk ıcınde ne hale getırebıldııne ınanabılır mısınız? Allah'ım yaa resmen hayatlarımız pamuk ıplıgındeee 2dkkada neler olduu
şimdi ben sizee sevgilimde fıtık cıkmıs yanlıs hareketten dolayı desemm bu minik bünyemin adamı 2 dk ıcınde ne hale getırebıldııne ınanabılır mısınız? Allah'ım yaa resmen hayatlarımız pamuk ıplıgındeee 2dkkada neler olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?