'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

tatlışım ben de ünde izledim onları çok eğlenceli oluyor güzel seçim,bol bol stres atarsınız iyi eğlenceler

kızlar markafonide kaya ve maya var porlandda ..

ben kahvaltı setimi almadım ya. onlardan bir set yapsam mı ?

normalden daha pahalıya gelir mi?

Kuzumm kaya mata serisini ben de çok beğeniorum ama evimde düşünemiyorum mesela ne biliyim zamanla çok çocuksu gelicekmiş gibi geliyor bana.Küçük bikaç bişey alınablir tabi çok şeker olur ama kahvaltı takımı için uygun olmaz bana göre

bende mayıştıım iyiicee ya sıcacık oldu oda sıgara ıcenler gelmedıler daha yoksaa donuorum sıgara dumanında kalmaktansa benım sevgılıcıgım bugun tomografıye gırıceekk aklımızda bişi kalmasın bı tomografı cekelım demısler gecmedı hala agrıları

laviniimm mevsımsel bı durum heraldeee, ankara diyince tüylerim diken dikeen olsadaa bol bol dinleniiinnn tatıldee

Son düzenleme:

öyle yaptım bende bebegim hesapladım pahalı geliyor hemde.

günaydın fıstıklarımm....

ay yok ne gezer ben uzun zaman gune iyi baslayamam

nurayım gel yol valla hakediyorlar... sükürsüzlük etmek istemiyorum cok sukur bir işim var ne dualar ettim hayırlısı dedim iyi yonleri de var herseyden once işimi seviyorum ama işte su ugursuzlar da olmasa

inşallah eniştemizin tomografisi tertemiz çıkacak

valla canım ben hiç bilmiyorum Ankara'yı ama sevgilim çok seviyor,gidelim beraber dedi onların Ankara'da evleri de var çok cazip geldi sevgilimle başbaşa bir hafta. valla gel başbaşa şırnak'a gidelim dese yine giderim o derece

lokumum yaaaa öle demee üzülüyoorum bendeee
minik puf lokumumm üzülme kıyamam. bana ara ara geliyo öyle işte, uzun dönem asker yolu bekledin, anlarsın az çok beni..
eniştenin hiç bişeyi çıkmayacak inşallah. dualarımız onunla

bu arada gecmısı okumadan yzdım cok pısman oldum
nurayım ve caglam canınız sıkkınmıs ınsallah zaman cok cabuk gcer de enıstelere bı an once kavusursunuz
özgeemm pişman olma canım benim. maşallah size içim açıldı okuyunca yazdıklarını

günaydın kızlarr
nurayım,çağlam umarım bugüne güzel başlarsınız

lavviii bende minnak pufum gibi ankara denilince diken diken oluyorum valla biz sevemedik ankarayı :))
ama siz bol bol dinleninin şubat tatilinde

çağlooo ne oldu seni üzenleri pataklıcam heee

lavviii bende minnak pufum gibi ankara denilince diken diken oluyorum valla biz sevemedik ankarayı :))
ama siz bol bol dinleninin şubat tatilinde

çağlooo ne oldu seni üzenleri pataklıcam heee

sorma kusum su kız yine deli etti ben 23 aralık gunu bol bol dedikodu yapiciiim size

SELAM KIZLARRR...bende bugün anca girebildim işyeri yoğunluğumdannnnn ....
mügecim doğum günün kutlu olsunnnn ..

minik puf lokumumm üzülme kıyamam. bana ara ara geliyo öyle işte, uzun dönem asker yolu bekledin, anlarsın az çok beni..
eniştenin hiç bişeyi çıkmayacak inşallah. dualarımız onunla

ah bılmemmmıııı lokumummm bılmemm mıı hııııccc o yuzden daha cok uzuluyorum yaaa

askerlıkten dolayıı sevemedımm orayıı hep o gunler gelıo aklıma ama haklısın laviniimmm bende herbıyeree gıderımmm onunlaaa fizana bılem giderim

şimdi ben sizee sevgilimde fıtık cıkmıs yanlıs hareketten dolayı desemm bu minik bünyemin adamı 2 dk ıcınde ne hale getırebıldııne ınanabılır mısınız? Allah'ım yaa resmen hayatlarımız pamuk ıplıgındeee 2dkkada neler olduu

çok geçmiş olsun tatlıcım benimm,benim de 2 yıl önce annem halı kaydı da düştü ondan fıtık oldu. nasıl hassas bir şey insan bedeni...

uygun egzersizler falan var onları düzenli yaparsanız etkisi minimuma iner

Ay inanamıyorum nazlimu yaa..çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…