'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

zehracım hosgeldinn

o hal bendede var ezgot... dun sanırım 2.30 da yattım... o saate kadar agladımmm agladımmm uyandgımda gozlerim kurbaga gibiydi... var bende de bişiler sanırım depresyondayım (ne zaman cıktım ki)

Buluşmalar falan yapılıyor kıskanılıyorsunuz bilesiniz

selam hoşgeldinn

sende gelebilsen kusum keskee cok güzel olurdu vallla buralara yolun duserse o zamanda ayarlarız

pastam inanmıyorummm senin pufidik bunyeneeeee.... gecmiş olsun cok cok... beterinden korusun Allah.. enerji geliyorum dememiş sana valla

minnoş sen nasıl üzdün kendini böyle canım benimmmmm

ben de dün gece milyon düşünceyle savaşmaktan uyuyamadım, bi de gece karanlık ya insanın içi de karanlığa boğuluyor. sabah olunca geceki hassasiyet azalıyor.

nazlım yaa, çok geçmiş olsun
sağlık ne kadar önemli işte.. en kısa zamanda sadaka falan verin de Allah daha beterlerinden korusun canım
inşallah bi an önce sağlığına kavuşur enişte

ay valla bende bilemiyorum kusum... hayatımda aşk olmadan önce nasıl başa cıkıyormusum hayatla acaba ben? bunu sorguladım yani...

evet aynen gece kafayı cok doldurmadan uyuyakalmak en iyisi yoksa fena

[video=dailymotion;xcy3e4]http://www.dailymotion.com/video/xcy3e4_happy-birthday-to-you_shortfilms#.UMhFsuTZYbA[/video]

ayy çok tatlı bişey bu , kutlayan herkese teşekkürlerrr

benimkinden bi aktivite göremedim daha bi mesajla kutladı sinir oldum
insan bi çiçek bi çikolata bişi gönderir

pastam uzme kendiniiii egzersizlerle bişeycigi kalmıcak inşallah eniştemizin

özgiş hobbit'e mi yoksa heyecandan cıldırcammmm biz de arkadasla gidicez haftasonu catlıcam gelsin biran once cok merak ediyorum filmi

Son düzenleme:
erkeklerden öyle incelik bekleme

akşama yapar süprizini sana

erkekleri çok hafife alıyorsun

bizimkisi az önce aradı 'hayatım bugün ben evdeyim ya, bu akşam için sana süpriz yemek yapayım mı?' yarın da benim doğum günüm onddan sebep

fakat anlayamadığım nokta madem süpriz yapacaksın niye beni arayıp süpriz yapayım diye haber veriyorsun be adam :44:

bir de bize derler kadınlar çok komplex diye, siz nesiniz erkekler :44::44:

pastam uzme kendiniiii egzersizlerle bişeycigi kalmıcak inşallah eniştemizin

özgiş hobbit'e mi yoksa heyecandan cıldırcammmm biz de arkadasla gidicez haftasonu catlıcam gelsin biran once cok merak ediyorum filmi

ayyyy bi hobbitçi daha yehuuuu
evet ona çağlammm kaç gündür sayıklıyorum alayım diyorum yok acele etme diyodu ama bugün o almış süpriz yaptı bana

benim kayınanniş hastaneye yatıyo bugün, bikaç güne ameliyat olcak
bi an önce olsun kurtulsun diye dua ediyoz hepimiz
ama ben bundan bile kendime pay çıkardım o nedenle ayıplıyorum kendimi
akşam sevdicekle yanına uğrucaz da ben sevdiceğimi bugün de görebilcem diye

ay benım kurbaaamda sayıklıooo cıksada gıtseek dıyeee boynunu pamuklara sarar gotururumm ızlemeyee onuuu ıyı olsunda helee

bende ayıpladım seni

kayın-anniş ne kızzzzz

neyse ciddileşeyim, geçmiş olsun canım.şimdiden acil şifalar verir inşallah

ezgotummm sagol valla iyi geldi

topikcene hobbitciymişiz ama ben su an cok uzuldum... biz de askımla gitme hayalleri kuruyorduk taa gecen yıldan

her şey yarım her sey buruk böyle işte offf neyse o gelsin ben onla da izlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…