Buluşmalar falan yapılıyor kıskanılıyorsunuz bilesiniz
selam hoşgeldinn
zehracım hosgeldinn
o hal bendede var ezgot... dun sanırım 2.30 da yattım... o saate kadar agladımmm agladımmm uyandgımda gozlerim kurbaga gibiydi... var bende de bişiler sanırım depresyondayım (ne zaman cıktım ki)
sende gelebilsen kusum keskeecok güzel olurdu vallla buralara yolun duserse o zamanda ayarlarız
pastam inanmıyorummm senin pufidik bunyeneeeee.... gecmiş olsun cok cok... beterinden korusun Allah.. enerji geliyorum dememiş sana valla
minnoş sen nasıl üzdün kendini böyle canım benimmmmm
ben de dün gece milyon düşünceyle savaşmaktan uyuyamadım, bi de gece karanlık ya insanın içi de karanlığa boğuluyor. sabah olunca geceki hassasiyet azalıyor.
[video=dailymotion;xcy3e4]http://www.dailymotion.com/video/xcy3e4_happy-birthday-to-you_shortfilms#.UMhFsuTZYbA[/video]
ayy çok tatlı bişey bu , kutlayan herkese teşekkürlerrr
benimkinden bi aktivite göremedim dahabi mesajla kutladı sinir oldum
insan bi çiçek bi çikolata bişi gönderir
o hal bendede var ezgot... dun sanırım 2.30 da yattım... o saate kadar agladımmm agladımmm uyandgımda gozlerim kurbaga gibiydi... var bende de bişiler sanırım depresyondayım (ne zaman cıktım ki)
:[/B]
pastam uzme kendiniiii egzersizlerle bişeycigi kalmıcak inşallah eniştemizin
özgiş hobbit'e mi yoksaheyecandan cıldırcammmm biz de arkadasla gidicez haftasonu catlıcam gelsin biran once cok merak ediyorum filmi
erkeklerden öyle incelik bekleme
akşama yapar süprizini sana
pastam uzme kendiniiii egzersizlerle bişeycigi kalmıcak inşallah eniştemizin
özgiş hobbit'e mi yoksaheyecandan cıldırcammmm biz de arkadasla gidicez haftasonu catlıcam gelsin biran once cok merak ediyorum filmi
benim kayınanniş hastaneye yatıyo bugün, bikaç güne ameliyat olcak
bi an önce olsun kurtulsun diye dua ediyoz hepimiz
ama ben bundan bile kendime pay çıkardım o nedenle ayıplıyorum kendimi
akşam sevdicekle yanına uğrucaz da ben sevdiceğimi bugün de görebilcem diye
bende ayıpladım seni
kayın-anniş ne kızzzzz
neyse ciddileşeyim, geçmiş olsun canım.şimdiden acil şifalar verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?