ben mahşeri cümbüş biletlerimi aldımmmm
sevdicek de haftasonuna sinema bileti almışşş
çok entellektüel bi çiftiz
ezgotummm sagol valla iyi geldi
topikcene hobbitciymişizama ben su an cok uzuldum... biz de askımla gitme hayalleri kuruyorduk taa gecen yıldan
her şey yarım her sey buruk böyle işte offf neyse o gelsin ben onla da izlerim
erkekleri çok hafife alıyorsun
bizimkisi az önce aradı 'hayatım bugün ben evdeyim ya, bu akşam için sana süpriz yemek yapayım mı?' yarın da benim doğum günüm onddan sebep
fakat anlayamadığım nokta madem süpriz yapacaksın niye beni arayıp süpriz yapayım diye haber veriyorsun be adam :44:
bir de bize derler kadınlar çok komplex diye, siz nesiniz erkekler :44::44:
benim kayınanniş hastaneye yatıyo bugün, bikaç güne ameliyat olcak
bi an önce olsun kurtulsun diye dua ediyoz hepimiz
ama ben bundan bile kendime pay çıkardım o nedenle ayıplıyorum kendimi
akşam sevdicekle yanına uğrucaz da ben sevdiceğimi bugün de görebilcem diye
Ayy kendimi çok asosyal hissettim.Tiyatromudur sinemamıdır nedir kızlar bu mahşeri cümbüş ve hobbit :26:
kuzucanım mahşer-i cümbüş tiyatro, çok güzel hareketler bunlar tarzı bi güldürü oyunu
doğaçlama tiyatro yapıyo onlar ama
hobbit de sinema filmiiii yüzüklerin efendisini seven herkesin büyük heyecanla beklediği filmmmmm
erkeklerden öyle incelik bekleme
akşama yapar süprizini sana
Anladım canım mahşeri cümbüş Çorlu'ya mı gelmiş peki saati günü falan ne zamanmış internetten inceleyebilceğim bi sayfa var mı?
erkekleri çok hafife alıyorsun
bizimkisi az önce aradı 'hayatım bugün ben evdeyim ya, bu akşam için sana süpriz yemek yapayım mı?' yarın da benim doğum günüm onddan sebep
fakat anlayamadığım nokta madem süpriz yapacaksın niye beni arayıp süpriz yapayım diye haber veriyorsun be adam :44:
bir de bize derler kadınlar çok komplex diye, siz nesiniz erkekler :44::44:
valla hayatımda en çok istediğim şey şöyle ofisteyken kapı çalıp bi çiçek gelmesi
ama hiç olmadı yahu
bu saat oldu tık yok , bi trip atayım bari
valla hayatımda en çok istediğim şey şöyle ofisteyken kapı çalıp bi çiçek gelmesi
ama hiç olmadı yahu
bu saat oldu tık yok , bi trip atayım bari
benim evlilik teklifim de öyle hayallerimdeki gibi olmadı valla, güzel bi yemekte klasik bi evlenme teklifiydi
kafasında bi sürü plan yapmış ama o an heyecandan hiçbirini yapamamış öyle dedi
diz bile çökmedi yaniyüzük kutusunu elime verdi ben de tak bari dedim
çok heyecnalıydı ama kıyamam.. yine de böyle süpersonik bi teklif görünce falan içim gidiyo
aynen ya :44::44: benimde öyle oldumilletin teklifini görünce ben hayıflanıyorum bazen...
bana da kutuyu uzatmıstı ama cok heyecanlıydı (hatta o gün haberim yoktu benim ben ne kadar paspal isem o o kadar şıktı)
cakmıstım ama yüzü pancar gibi eli ayagı durmuyo
hey gidi günler...
diz cökmek mi o da ne
gecen sahilde nerden estiyse egildi elimi öptü benimle evlenir misin dedi yine
ben de evet diyerek o hatayı bir kez yaptım dedim ...
ahh askım depresti yaaaaaaaaa fena
bende hayıflanıyorum sürekli
aslında bana güzel bir şekilde teklif etti. ama ben daha afilli birşey bekliyordum. çünkü o haftasonu o etmeseydi ben teklif edecektim. feribot iskelesinden indiğinde elimde koca kartona benimle evlenecek adamı arıyorum falan yazacaktım.öyle birşeyler planlamıştım.
o da evde arkadaşların aracılığı ile bir süpriz yapıp teklif etmişti
aaahhh ahhhh, kaç kere bana güzel giyin bugün deyip beni dışarılara götürdü. ben kaç kere sarılırmış gibi yapıp ceplerini kurcaladım
ne hevesler ne hevesler
hepsi boşa çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?