'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

azcıııkk kaldıııı enişteeniinn karayaa ayaaakk basmasınaaa kii sabret pastaaammmm

hakkaten yaa...bi garipmiş enişte...niye haber veriyosaaa...

ben evlenme teklifi almadım....o teklif gelmezse evet demicem demiştim Alpican'a...tmm edecem demişti...bende söle de o gün güzel giyineyim demiştim....sonunda bekledigim an geldi galiba....cumartesi aksam benimlesin küçük hanım dedi.....kimseye söz verme dısarda olcaz dedi.....tmm dedim...aradan 5 dk gecti...msn den sunu yazmıssss..

"UMARIM SON NEFESİME KADAr yanımda olursun
ve birbirimizi tüketmeden
sevgimizle aşkımızla güzel bi ömür geçiririz"

gel de yime bu cocugu gel de yimeee

Özgemmmm hepimizde vardır bu bence çok çok geçmiş olsun,tez zamnda iyileşssin kayın annişinnn

ama ben aşkımla izlicektim hobbiti haksızlık kiiiii geldiğinde olur herhalde yoksa bende arkadaşlarla gideceğim hatta 16 aralık ısnav sonrası boşum tek başıma bilem gidebilirim kiii

nazoooo geçmiş olsun yahuuu bişiciği kalmaz eniştemizin yakında

kesinlikle daha sempatik

sanki ben evlilik teklifi alacakmışım gibi heyecanlandım
çok fazla beklentiye girme beklentilerinden düşük bir süpriz olursa tadına varamazsın

sen böyle bir şey bekle, daha iyisi gelince havalara uçarsın

Ayy kendimi çok asosyal hissettim.Tiyatromudur sinemamıdır nedir kızlar bu mahşeri cümbüş ve hobbit :26:

kuzucanım mahşer-i cümbüş tiyatro, çok güzel hareketler bunlar tarzı bi güldürü oyunu
doğaçlama tiyatro yapıyo onlar ama

hobbit de sinema filmiiii yüzüklerin efendisini seven herkesin büyük heyecanla beklediği filmmmmm

Anladım canım mahşeri cümbüş Çorlu'ya mı gelmiş peki saati günü falan ne zamanmış internetten inceleyebilceğim bi sayfa var mı?

Anladım canım mahşeri cümbüş Çorlu'ya mı gelmiş peki saati günü falan ne zamanmış internetten inceleyebilceğim bi sayfa var mı?

çorluya gelcek 25 aralıkta kuzum 2 seans var biri 18:30 biri 20:30
biz 20:30 u aldık
ben tiyatroya mail adtesimi bırakmıştım onlar bana mail atıyolar yeni oyunlar gelince
“Mahşer-i Cümbüş” tiyatro severlerle buluşacak - Çorlu`dan Haberiniz Olsun
şurda haber yapmışlar yaa benim bilette 20:30 yazıyooo ama burda 20:45 diyo bak şimdi kafam karıştı

benim saftirik askım da napar anlatayım .. bazen ben derim eskisi gibi değil sanki o heyecan süprizler vs olmuyor mu ne diye.. cevabı : yooo ben hep ilk günkü gibiyim der..

gecen gezmeye gidiyoruz ; güya süpriz yapacak ya sana süprizim var ama begenmezsin sanki dedi.2 saat sonra elime verdi poseti. madem süpriz adı üstünde niye söylüyon mübarek heyecanı mı kalıyor.

galiba akıllandı gecen hafta hediye almıs. ummadıgım anda verdi ve dediği sey ; sen simdi bu odun bunu nasıl becerdi diyosundur dimi dedi.. yazık ne kadar laf carpıttıysam artık :26:

valla hayatımda en çok istediğim şey şöyle ofisteyken kapı çalıp bi çiçek gelmesi
ama hiç olmadı yahu
bu saat oldu tık yok , bi trip atayım bari

oyyyy tribini sevsinler seninnnn
beklentiye girme canım, insan beklentiye girmese hiç kırılmaz zaten
gelir inşallah hoş bir süpriz. eniştenin kulağına fısıldasam mı ne yapsam :44::44::44:

benim evlilik teklifim de öyle hayallerimdeki gibi olmadı valla, güzel bi yemekte klasik bi evlenme teklifiydi
kafasında bi sürü plan yapmış ama o an heyecandan hiçbirini yapamamış öyle dedi
diz bile çökmedi yani yüzük kutusunu elime verdi ben de tak bari dedim
çok heyecnalıydı ama kıyamam.. yine de böyle süpersonik bi teklif görünce falan içim gidiyo

özgem kayınannişine gecmiş olsun.. hadi yine iyisin sevdicekle görüscen

valla hayatımda en çok istediğim şey şöyle ofisteyken kapı çalıp bi çiçek gelmesi
ama hiç olmadı yahu
bu saat oldu tık yok , bi trip atayım bari

benim de yaaaa bi çikolata bi cicek gelse ölür mü..

bende artık beklentimi düsük tutuyorum

aynen ya :44::44: benimde öyle oldu milletin teklifini görünce ben hayıflanıyorum bazen...

bana da kutuyu uzatmıstı ama cok heyecanlıydı (hatta o gün haberim yoktu benim ben ne kadar paspal isem o o kadar şıktı )

cakmıstım ama yüzü pancar gibi eli ayagı durmuyo

hey gidi günler...

diz cökmek mi o da ne

gecen sahilde nerden estiyse egildi elimi öptü benimle evlenir misin dedi yine
ben de evet diyerek o hatayı bir kez yaptım dedim ...

ahh askım depresti yaaaaaaaaa fena

Son düzenleme:
özgeciğimmm en azından teklifi etmiş, heyecanlanmasa iyi şeyler yapacakmış

hem geç değil telafisini iste

bende hayıflanıyorum sürekli
aslında bana güzel bir şekilde teklif etti. ama ben daha afilli birşey bekliyordum. çünkü o haftasonu o etmeseydi ben teklif edecektim. feribot iskelesinden indiğinde elimde koca kartona benimle evlenecek adamı arıyorum falan yazacaktım. öyle birşeyler planlamıştım.

o da evde arkadaşların aracılığı ile bir süpriz yapıp teklif etmişti

aaahhh ahhhh, kaç kere bana güzel giyin bugün deyip beni dışarılara götürdü. ben kaç kere sarılırmış gibi yapıp ceplerini kurcaladım
ne hevesler ne hevesler
hepsi boşa çıktı

dimi ben de hep süslendigimde hüsranla döndüm. en paspal halimde teklif aldım mekan süperdi ama

ayyy böyle bunları konusuyoruz ya askım depresiyo

sevmek ne güzel sevilmek ne güzel

109 cabuk gecsin hayırlı .

Sabretmekten catlayacagım pastammmmmm.....

zor gelcegini biliyordum tahmin ediyordum ama bu kadar zor olacagını hiç tahmin edemezdim... her aksam salya sumugum haftalardır...

onla telefonda konusunca sakinleşiyorum ancak

hahaha çok hoşsunuz kızlar
aynen ben de hep hüsrana uğradım.. geçen sene nisanda teklif etti paşam
ben yeni yılda bekledim olmadı, sonra sevgililer gününde bekledim yine olmadı, sonracığıma onun doğum gününde eder belki dedim olmadıııı, sonra benimkine geldi sıra benim doğumgünümde eder dedim yine olmadı
en son artık yıldönümünde eder dedim ama yıldönümünden 1 ay önce etti

aslında cem yılmaza gitmiştik onla.. cem yılmaza faceten mesaj atmış, kız arkadaşımla sizi izlemeye geldiğimde ona evlenme teklif etmek istiyorum kimle irtibata geçmeliyim falan diye ama cevap vermemişler garibime
şimdi nerde enteresan evlenme teklifi videosu görsem direkt ona yolluyom valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…