'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Nurayım bir Pendikli olarak yorumlarımı söyliyiimm:)) senin baktığın o etrafı dağ bayır yerler kurtköy tarafları yani pendikin üst tarafları. oralarda siteleşme başladı. yeni ve güzel siteler yapıyorlar o yüzden insanlar oralara akın etmeye başladı. ben sahilde oturuyorum.ve çokta seviyorum bizim mevkiiyi. ama kızların dediği gibi İstanbulun merkezine uzak. gerçi trafiği her türlü yakında olsan uzakta olsan çekmek zorunda kalıcaksın. nişanlının işi gebzede olacaksa sana bizim oraları tavsiye edebilirim canım Gebze yakın buraya. yada Tuzla sahil kesiminide düşünebilirsin. Askeriye falanda var nezih yerdir oralar. ama gebze düşünme derim pek hoşlanacağını düşünmüyorum. daha detaylı bilgi geçerim özelden kuşum
Alice hoşgeldin topiciiimize

canım bende merak ediyordum seni topiğe gelmeni bekliyordum. tekrar çok geçmiş olsun. kıyamam yaa..

canım tekrar geçmiş olsun. allah birdaha yaşatmasın canım tez vakitte iyileşirde ayağa kalkar hemencik inşallah.

ezgimmm, ya moralim çok bozuldu açıkçası. şimdi sahil kesiminde kiralar ne kadar evler nasıl sen onlarıda not geçiver bana :)

tamam birazdan geçiciim kuşum

hoşbulduk canım teşekkür ederim...

öncelikşe oyam iyi ki doğmuşsun iyi ki seni tanımışız, uzun ve güzel yılların olsun tüm sevdiklerinle inşallah

aslım ellerine sağlık kuzum listeyi yaptığın için

kızlar bugün kayınvalidem ameliyat oldu benim
ama benim şehir dışında duruşmam vardı yanında olamadım ne annemin ne sevdiceğimin o yüzden çok üzülmüştüm
şehirdışından döndüğüm gibi hemen hastaneye gittim daha kendine gelmemişti kayınvalidem onu öyle görünce d eiçim parçalandı
sonra bi sürü işim vardı hepsini yaptım büroya geçtim, sabahtan beri bişey de yememiştim, yemek de yedim şimdi rahatladım
ama çok yorgunum, inanılmaz yani
erken çıkıp evime gitçem sonra da hep beraber kayınvalidemr gitçerz hastaneye

geçmiş olsun canım.
Dikkat etmek lazım,sende kendini ihmal etme.havalar insanı hasta ediyor valla :2:

özge müge elif çağla hepiciğinize teşekkürlerimi sunuyorum
bende iyiki doğmuşum ve sizlerle tanışmışım deyip şımarıklık yapmak istiyorum

hımmm fotoğraf demişken iyi geldi aklınıza içlerinden seçemiyorum kiiii :44:
bir iki tane seçip yüklüeyim

geçmiş olsun Özgemm, iyileşir inşallah kısa zamanda. o ameliyat sonrası çok fena oluyor bende kardeşimden biliyorum. aslında çok metanetliyimdir kendimi sıkarım ama çıkınca sargılı yada baygın görünce insan fena oluyor..

arabayla gidecekse maltepe küçükyalı tercih etme derim, çünkü akşam iş çıkışı kilitleniyor tuzladan bostancı köprüsüne kadar. ömür törpüsü yani o kadar yol her gün gitmek.. tuzlada kiptaşın sitesi var baya büyük içinde ilkokul bile var orayı da düşünebilirsiniz bence. önünden tek otobüsle ulaşım yapılabilir merkezi yerlere pendikte avmler falan var oralara 15dk falan sürer herhalde.

canımcım ben ataşehirin tam içinde değilim zaten. orda oturmam imkansız.. jennifer lopez bile ataşehirden ev alıyor daha orası uçmasın da ne olsun. biz 22 senedir burdayız zamanında hep boştu oralar beğenip de gitmiyorduk bile şimdi tam elit kesim yeri oldu. gönül ister ki batı ataşehir olsun ama nerdeee

Çağloşum biz çakmakda bir ev sorduk ablam için meydanın arka tarafında hemen cadde üstüydü, 600bin tl istediler ve ev yeni falan değil, adam caddeye yakın köprüye yakın metroya yakın avm ye yakın daha ne olsun diyor. haklı da olabilir. artık istanbulun merkezi dolup taştığından nerdeyse sultanbeyli falan bile değerlendi..

yükleme yaparken muhasebeden çağırdılar. üretim müdürü doğum günümü kutlamak için orada plan yapmış.
zırt pırt aradılar yükleme işlemi tamamlanmamıştı geldiğimde.
şimdi de denedim lmadı =(
galiba fotoğraflar çok büyük olduğu için yüklenmiyor. 4. denememde de olmadı
facedeki abant albümüm herkese açık, ama düğün fotolarını ben yüklemediğim için görünürlüğü hakkında bilgim yok
yarın tekrar deneyeceğim

aynen oyle kıymetlimmmmmmmmmmm

valla bana kalsa direk viaportun orda yasamak isterdim oraya venedik tarzı evler yapılcak simdi... ama malesef anasının nikahındaaaa resmen dagbası ama cok seviorum oraları hiç bozulmamıs boyle sadece kafa dinlemek icin orada olan elit insanlar var

nişanlımın arkadası onun karıssındaki sitede oturuyor... süper luks bir dairesi var.. ah keske azcık yakın olaydı biz de ordan alıcaktık

asklarım öperim sizii bugun dıger fabrıkadaydım büyük bi işi alıcaz galbaa inşallaahh

bide ben bunlara aşık oldum kızlaaarrr

kızlar kayınannem kendıne geldı cok sukur gayet ıyı durumu
hepımız rahat bı nefes aldık
Allah sevdıklerımıze saglık versın gerısı bos
ben yarın yıne cok yogun olcam bu hafta mahfoldum resmen
ınsallah haftasonumuz ıyı gecer de tum yorgunlugum gıder

Kızlar bende aranızda yeniyim ama daha önce yamıştım kimse görmedi sanırım benimde 18 mayıs düğün beni de ekleyin :)

oyamm bugün tam yazıyordum dısarı cıkmam gerekti.

dogum günün kutlu olsun Allah bir ömür huzurlu aşklı hayat sürmeni nasip eylesin.

seninle fiziken görüsemesem de en yakın arkadasımda buldugum sıcaklıgı sende buldum.

iyi ki doğdun iyi ki varsın. iyi ki tanıdım seni kk'da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…