'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

teşekkür ederim canım, rabbim tez zamanda sizlerin fotolarını görmeyi nasip eder inşallah

aslııııııımmmmm sağol canımmmmmmm

söylemişmiydim hatırlamıyorum :44:
çekimlerimizi yaptıracağım birilerini göstermiştim. şu mu olsa bu mu demiştim. sonra birine karar vermiştim. anlaşmıştık....

o kız beni sinir etti. (ismini vermiyeyim). aradığım zaman açmadı, geri dönüş yapmadı. gidip oturup konuşamadık. benim ist yabancı olduğumu söylediğim halde avrupa yakasına ayağına kadar görüşmeye gittim. verdiği saat ''akşama görüşürüz...'' olduğu için aradığımda ben sizden haber gelmeyince başka plan yaptım dedi.
bir ikinci kez görüşme umuduyla (salak gibi) giderken, aradım ''bu kez yoldayım haydarpaşadan izin alıp şu kadar saat sonra sizinle konuşmaya geliyoruz'' dedim.
hanımefendi bana ''ya aslında haydarpaşadan izin almak çok pahalııı. 1000-1500 lira arasında para istiyorlar. tanıdığınız varsa ancak o zman indirim yaparlar'' dedi.
ben bu bacıma 50 kere haydarpaşada istiyorum, ama sizin önereceğiniz yer varsa söyleyin dedim. bir halt da öneremedi
çok üzüldüm. hatta çekimden vazgeçtim. trende h.paşaya geçiyor olmasak eve dönücem. gene de bir soralım fiyatlar neymiş dedik, hatta o sırada araya girmeleri için birilerini aradık falan
gittik ki bize 250 demezler mi. davetiye gitmezse, yani gerçekten evlendiğim.zi ıspatlayamazsak da 500 lira. arasında uçurumlar var.
tepem attı. aradım, '
''XXX hanım, haklıymışsınız, çok pahalı. zaten sizin çekiminiz de bizim için çok yüksek meblağa (1200) sahipti, ama eşim beni kırmadı kabul etti.
şimdi bu çekimyerinin ücreti de çok olunca eşim kızdı, çekim mekim yok dedi'' dedim.
çok kızdım, çekim yapası mı yok anlayamadım, çekesin yoksa o gün doluyum de kardeşim... bana tırı vırı bahaneler, tele cevap vermemeler bende ona gıcıklık söylemedim gerçek tutarı

sonra canım arkadaşım nilay'ı aradım. arkadaşım ctesi pazar benimlesin dedim. zaten nikah şahidimdi. çekim yapıcaksın bana dedim.
çok deneyimli değilim falan filan dedi.çok iyi şeyler bekleme dedi. ama daha önce çektiklerini biliyorum. bana göre çok güzel çekiyor.
neyse sağolsun geldi, çekti. kardeşim ve alinin kuzeni de bizim makinalarla çektiler. inşallah güzel birşeyler çkar

1200den kurtardık, nilaya kış lastiği alacam kafa kafaya gelir fiyatı

Günaydınn kızlarrr

Dün hediye işini sormuştum ama kimse almıycak galba yılbaşında sevdiceğine hediye kimse cevap vermedi :26:

Oyacımm düğün fotoğrafların çok ama çok güzell çıkmışş Allah bi ömür mutlu etsin sizi

Çağlammmm bizlerde senii çok seviyoruzz

gülinimmmm bende düsünüyorum ne alsam diyeee...ama 8 ekim dogumgünüydü...istedigi oyun olan,yıllardır beklediği Diablo 3 ü aldım...sonra battaniye istiodu gs.nin...onu aldım...saat mi alsam diyorum var saati...offfffnapcam yaaa

gunaydın kızlaarr, özgecim geçmiş olsun okumamışştım benn Allah şifa versiiinnn

pastam yaa özellikle 1.sine çok deli aşıkkkk olduuummm beeeennn yaaa

oyam biraz üstünkörü bahsetmiştin

iyi ki de o kadın olmamıs professoyenllikten bihaber sanırım ,daha haydarpasanın fiyatını bilmeden bir cekimci mantıklı gercekten.

bu fotografların harika ben cok begendim sahsen..

oya cım tam düğün üstü tatsızlık olmuş fotoğrafçı konusunda ama pozitif düşncen sayesinde hallolmuş
ben resimleri prof sandım bence çok başarılı

bende hediye almak istiyorum ama ne alsam bilemedim yaa :26: hala düşünüyorum
yılbşı için programda yapamadık zaten :44:

oyaaa bayıldım resimlerineee
yahu bakınca bi heyecan bastıı beni ,karnıma ağrılar girdi kendimi gördüm bi anda , 50 gün kaldı

merhaba kızlarr
dün A101 den romanlar aldım 3,95 ti fiyatları almayı düşünenler varsa bir baksın

aaa alim bendeee bugun erken cıkabılırseemm uzun zamandır okuyamadım bişi ramazandan beri her fırsatta Kur'an okuyorum türkçeden , çok az kaldı bitirmeme çok şükür. Sonra romanları okurum kalınlar mı pekiii? yoksa ince tarzdalarmı

act_rest çok güzelmiş kınalığın daa
bayıldımm
gelinlikte süperr

herkes yavaş yavaş hazırlıkları yapıyor
bende kınalığımı aldım ama gelinliğe bakmıcam son 2-3 ay kala alırım onu

kına için dağıtılcak kutuda kınaları aldım
magnet için bikaç yerle görüştüm haber bekliyorum

oyam yanlıs hatırlamıyorsam senin perdeler zebra mıydı ? stor muydu ?

perde bakcam da ben karar veremiyorum ..:26::26: kimi zor diyor temizliği kimi tül al. kararsızım..

--

ya ben yılbasına atkı örcektim sözde sevdicegime ama nerde bende o popo zor geliyor cok napsam bilmiyorum :26:

kuşum gelinliklerden 1.sine bayıldım yaaa...bende Kur'an okumak istiyorum türkçeden hatim yapmak istiyorum ama arapçasını bilmiyorum
Allah kabul etsin pufimmm

Kızlar pc de problem var. Kk yi açmıyor. Açıyor kapanıyor falan....

Cevap yazamadim,kusura bakmayın.
Herkese teşekkür ediyorum :)

Bana da demişlerdi Ama anlam veremedim, o günün tadını çıkarın. Ben de küskünluk vs olmadı, iki gün o heyecanı yaşadım Ama gene de doyamadim
Bu hafta düğün yapalım mi deseler kabul ederim :))
O yüzden her aninizi cektirin, her aninizin tadını çıkarın :)
Bitse de gitsek diye düşünmeyin. Sanki benim düğün Cok erken bitti gibime geliyor

kuşum gelinliklerden 1.sine bayıldım yaaa...bende Kur'an okumak istiyorum türkçeden hatim yapmak istiyorum ama arapçasını bilmiyorum
Allah kabul etsin pufimmm

allah razı olsun bebeğim ben meailini okuyorum şimdi acıkcası baskalarının kattıgı anlamla sabıt kalmak ıstemıorum anlamak ıcın okuorum bence buda hatimdir cunku hatim bitirmek demek türkcedende olsa hatim edicem nasipse arapcayı sevgılıcıgın dedesi ogretıcekk bana yasin falan verdi cok sevinmiş benim okudugumu ogrenınce Allah'ım uzun omurler versın o istiyo ogretmek yada sevgılıcım ogretıcek arapçayıı

ben o 1.ye ciddi aşık oldummm ezgotumm biraz dar amaa kuğuuu gibiiiiiiiiiii

Asli evet zebra benimkiler.
Annemlerde gunesliklerimjz hep stordu. Annem tabiki benim eve eski usul güneşlik yaptırmak istemedi.
Hem stor hem tül Cok pahalıya geliyor diye zebra oldular.

Temizlik konusunda tereddütlerim var,Ama zebra diye. Boşlukları varya Ondan.
Annemde Storlarimiz o kadar da pislebmiyordu.
Sigara Ve soba dumanı olmadığı için sanırım. Tabiki güneşlik yıkamak daha kolay. Ama bunlarda şık duruyor :/

Pufummm maşallah sana yaaa.

Kabarık modelleri sevmiyorsun sanırım.:44:

canımmm çok teşkkür ederimmm.umarım gönlüne göre bi glinlik bulursunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…