amin çağlam
ben de sizleri çokkkkkkkkkkkkk sevdimmmmmmmmmmmm seviyorummmmmmmsıkasım var hepinizin yanaklarını
Hayırlı cumalar bu arada. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Günaydınn kızlarr
oyaa resimlerinize bayıldım
yorum yaptım yaptım yollanmadı bir türlü
en çokda merdivenlerde olana bayıldım
rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın inşallahh
Günaydınn kızlarrr
Dün hediye işini sormuştum ama kimse almıycak galba yılbaşında sevdiceğine hediye kimse cevap vermedi :26:
Oyacımm düğün fotoğrafların çok ama çok güzell çıkmışş Allah bi ömür mutlu etsin sizi
Çağlammmm bizlerde senii çok seviyoruzz
Günaydınn kızlarrr
Dün hediye işini sormuştum ama kimse almıycak galba yılbaşında sevdiceğine hediye kimse cevap vermedi :26:
merhaba kızlarr
dün A101 den romanlar aldım 3,95 ti fiyatları almayı düşünenler varsa bir baksın
aaa alim bendeee bugun erken cıkabılırseemm uzun zamandır okuyamadım bişi ramazandan beri her fırsatta Kur'an okuyorum türkçeden , çok az kaldı bitirmeme çok şükür. Sonra romanları okurum kalınlar mı pekiii? yoksa ince tarzdalarmı
kuşum gelinliklerden 1.sine bayıldım yaaa...bende Kur'an okumak istiyorum türkçeden hatim yapmak istiyorum ama arapçasını bilmiyorum
Allah kabul etsin pufimmm
allah razı olsun bebeğim ben meailini okuyorum şimdi acıkcası baskalarının kattıgı anlamla sabıt kalmak ıstemıorum anlamak ıcın okuorum bence buda hatimdir cunku hatim bitirmek demek türkcedende olsa hatim edicem nasipse arapcayı sevgılıcıgın dedesi ogretıcekk bana yasin falan verdi cok sevinmiş benim okudugumu ogrenınceAllah'ım uzun omurler versın o istiyo ogretmek yada sevgılıcım ogretıcek arapçayıı
ben o 1.ye ciddi aşık oldummm ezgotumm biraz dar amaa kuğuuu gibiiiiiiiiiii
act_rest çok güzelmiş kınalığın daa
bayıldımm
gelinlikte süperr
herkes yavaş yavaş hazırlıkları yapıyor
bende kınalığımı aldım ama gelinliğe bakmıcam son 2-3 ay kala alırım onu
kına için dağıtılcak kutuda kınaları aldım
magnet için bikaç yerle görüştüm haber bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?