bim demiymiş zehros o kitaplar?????? 4.90 mı? nasıl kitaplar ki dunya klasikleri falan mı acaba
bende olmayan kitaplardansa kutuphanemi tamamlamak icin almak istiyorum cunku
ben de bayıldım adasımın hem gelinligine hem de kına kıyafetinemutluluk getirsin ona hep
Teşekkür ederim canım benim,beni en iyi anlayanlardan biri de sensin.Yarın gidecek büyük ihtimal,anca Şubat 20'de yıldönümümüze gelir bir daha.Siz de temelli kavuşacaksınız,az kaldı.
bende aynı düşüncedeyim canım. zaman zaman merak ettiğim bişey oluncada açıp bakıyorum.
allah razı olsun bebeğim ben meailini okuyorum şimdi acıkcası baskalarının kattıgı anlamla sabıt kalmak ıstemıorum anlamak ıcın okuorum bence buda hatimdir cunku hatim bitirmek demek türkcedende olsa hatim edicem nasipse arapcayı sevgılıcıgın dedesi ogretıcekk bana yasin falan verdi cok sevinmiş benim okudugumu ogrenınceAllah'ım uzun omurler versın o istiyo ogretmek yada sevgılıcım ogretıcek arapçayıı
canım benim
Kabarıkta sevıyorum ama kınamda gıyınıcem kuzum bız arnavutuzz kınada 3 4 cesıt kıyafet gıyıyoruuz dugunumde denız kızı gıbı olmak ıstıorum daha kibarcıkk ama kınamda prenses model gibi giyniceem
Çok şükür canım valla dün o kadar canım sıkıldı ki ağladım çok103 gün oldu görmeyeli ne dertli başım varmış dedim
kızlar herkese selam
bende 2013 gelini olucam inşallah
yazın daha çok var tabi
sadece sanki zaman geçmiyo gibi geliyo bana
sizlerde de oldu mu böyle ara sıra
bazen içime korku giriyo benim yaa
ev olmadıadam vazgecmiş kiraya vermekten...bi sene sonra kendisi gececekmiş...böle gerizekalılar hep mi beni bulur...ayrıca Alpimle de tartıstık....annesi bi ev bulmusmus...aynı apartmanda 5.kat.kayınvalidem de 2.katta....yıllık kira 5000 cok ucuz diyebilirsiniz ama evin nasıl oldugunu gözünüzün önüne de getirin...kapı pencere mutfak dolabı seramikler banyo wc kısacası ev dökülüyo...neymiş efendim evsahibiyle konusalımmıs...bu sene mutfagı banyoyu gelecek sene diger tarafları yavas yavas yaptıralımmışş.o evin adam olacagına inansam kaynanaya yakın olmayı bosver dicem de ev adam olmazz....Allahımmm bağıra bağıraaaaaaaaaaa ağlamakkkk istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
ev olmadıadam vazgecmiş kiraya vermekten...bi sene sonra kendisi gececekmiş...böle gerizekalılar hep mi beni bulur...ayrıca Alpimle de tartıstık....annesi bi ev bulmusmus...aynı apartmanda 5.kat.kayınvalidem de 2.katta....yıllık kira 5000 cok ucuz diyebilirsiniz ama evin nasıl oldugunu gözünüzün önüne de getirin...kapı pencere mutfak dolabı seramikler banyo wc kısacası ev dökülüyo...neymiş efendim evsahibiyle konusalımmıs...bu sene mutfagı banyoyu gelecek sene diger tarafları yavas yavas yaptıralımmışş.o evin adam olacagına inansam kaynanaya yakın olmayı bosver dicem de ev adam olmazz....Allahımmm bağıra bağıraaaaaaaaaaa ağlamakkkk istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım?
merhabahayırlı ugurlu olsun bana da oldu oldu da .. aylar sugibi geciyor zaman daraldıkca stresten heyecandan mideme agrılar giriyor.
sağol canım :)
umarım bi an önce benimde mideme ağrılar girmeye başlar heycandan
tabi o zaman da ailemden uzak bi şehire gideceğim için üzüntü girer ya
üzüntüler bitmiyo sanırım böyle durumlar da :)
bitmez ya. gelinlik bakıyoz ben salya sümük ne kadar duygusalım ya sanki basıma silah dayıyorlar evlen diye
Kızlar pc de problem var. Kk yi açmıyor. Açıyor kapanıyor falan....
Cevap yazamadim,kusura bakmayın.
Herkese teşekkür ediyorum :)
Bana da demişlerdi Ama anlam veremedim, o günün tadını çıkarın. Ben de küskünluk vs olmadı, iki gün o heyecanı yaşadım Ama gene de doyamadim
Bu hafta düğün yapalım mi deseler kabul ederim :))
O yüzden her aninizi cektirin, her aninizin tadını çıkarın :)
Bitse de gitsek diye düşünmeyin. Sanki benim düğün Cok erken bitti gibime geliyor
hosgeldiniyiyiz sen nasılsınnnnnnnn
merhabahayırlı ugurlu olsun bana da oldu oldu da .. aylar sugibi geciyor zaman daraldıkca stresten heyecandan mideme agrılar giriyor.
Evlilik arefesine gireceğiz benim yerime herkes ev dekorasyonu, gelinlik telaşında bense dışardan olanları izliyorum.Sanırım bendeki durum vahim size bakınca
Bende bilmiyorum.
Alelacele yüzükler takıldı nişan ocağa atıldı.
Ben hala nişanlımı, sözlümü yoksa evlenecek bir kızmıyım idrak etmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?