'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Teşekkür ederim canım benim,beni en iyi anlayanlardan biri de sensin. Yarın gidecek büyük ihtimal,anca Şubat 20'de yıldönümümüze gelir bir daha.Siz de temelli kavuşacaksınız,az kaldı.

canım ben de son bir buçuk yıldır toplam 15 gün görebilmişim sevdiceğimi.
hiç ayrılmayacağımız günler bir an evvel gelsin inşallah...
ben özlemekten hiç kurtulamayacağım ama, evlensem de bu sefer annemi özleyeceğim, her dilediğim an göremeyeceğim..
ay

bende aynı düşüncedeyim canım. zaman zaman merak ettiğim bişey oluncada açıp bakıyorum.

ayy sizin adetlerde boşnaklarınkine benziyor pufim. ben boşnaklarla pek bir iç içeyim

çağla çok tatlı olmuşsun canım ya kınalığının özellikle rengine bayıldımm..ne güzel az kaldı onları giymene

kızlar herkese selam
bende 2013 gelini olucam inşallah
yazın daha çok var tabi
sadece sanki zaman geçmiyo gibi geliyo bana
sizlerde de oldu mu böyle ara sıra
bazen içime korku giriyo benim yaa

ev olmadı adam vazgecmiş kiraya vermekten...bi sene sonra kendisi gececekmiş...böle gerizekalılar hep mi beni bulur...ayrıca Alpimle de tartıstık....annesi bi ev bulmusmus...aynı apartmanda 5.kat.kayınvalidem de 2.katta....yıllık kira 5000 cok ucuz diyebilirsiniz ama evin nasıl oldugunu gözünüzün önüne de getirin...kapı pencere mutfak dolabı seramikler banyo wc kısacası ev dökülüyo...neymiş efendim evsahibiyle konusalımmıs...bu sene mutfagı banyoyu gelecek sene diger tarafları yavas yavas yaptıralımmışş.o evin adam olacagına inansam kaynanaya yakın olmayı bosver dicem de ev adam olmazz....Allahımmm bağıra bağıraaaaaaaaaaa ağlamakkkk istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar herkese selam
bende 2013 gelini olucam inşallah
yazın daha çok var tabi
sadece sanki zaman geçmiyo gibi geliyo bana
sizlerde de oldu mu böyle ara sıra
bazen içime korku giriyo benim yaa

merhaba hayırlı ugurlu olsun bana da oldu oldu da .. aylar sugibi geciyor zaman daraldıkca stresten heyecandan mideme agrılar giriyor.

çağlammmmmm dökük eve gidilmez....... sen yeni gelin olcan cici cici ceyizlerini kullanmak bile istemezsin o evde ki.

kv de yakın olman da cabası. alpican'a izah et. evi niye yaptırasın ki masraf edip. zaten yeterince sıkısık olcanız.

bir sekilde bulacaksınız inanıyorum. biraz daha arastırma ve sabır gerek sadece.

canım ben yeni katıldım aranıza tam bilmiyorum meseleyi ama
üzülme hayırlısı olsun bunda da vardır bi hayır
eğer o evi istemiyosan da konuş güzel bi dille zaten sen istemedikce zorla tutacak değiller ya
sıkma canını umarım gönlünce olur herşey

bitmez ya. gelinlik bakıyoz ben salya sümük ne kadar duygusalım ya sanki basıma silah dayıyorlar evlen diye

canım hiç üzme kendini.aynı şeyi bizimkilerde yaptılar.Aynı apartmanda daire boşaldı , yakın olalım diye ben orayı istemeyincede biraz bozuldular
bizde yakın olmayalım diye can havliyle ilk beğendiğimiz evi tuttuk
bizimde tuttuğumuz ev çok iyi değildi , şimdi tadilatta . ama beklediğinden fazla masraf çıkıyor emin ol :26:
biz sadece banyo diye giriştik boya badana vs. mutfaktan çıktık yani.

Canım ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKK MUUUTTTTTTTTTTLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUU OLLLLLLLL İNŞALLAH
DARISI BAŞIMIZA

Çağla ben arkadaşların bana yaptığı bir yorumu aynen sana aktarmak istiyorum.
"geçler evlenirken ilk yıllarda her iki aileden de uzak olmakta fayda var. Çünkü evebeynler çocuklarınında bir aile kurduklarını unutup onların hayatına müdahale etme hakkına sahip görüyorlar kendilerini ve bir evliliği 2 kişi arasında yürütmek yeterince zorken birde anneler, görümceler, babalar vs. katılıyor araya. Aranızda çözebileceğiniz sorun bir yumak halini alıyor ve maalesef ilk senelerde boşanma olayları bu durumu siz bile idrak edememişken ailelerin baskısına dayanamadığınız için bitirme noktasına getiriyor. Benlik duygusundan biz olmaya alışmamışken birde aileleriniz işin içine girerse sizin için durum daha zor olur. Adaptasyon sürecinde bu yüzden iki aileyede uzak olmakta fayda var." Sen bilirsin ama kayınvalidene bu kadar yakın oturma derim. AÇık açık konuş ve ona bu durumu anlat seven insan sevdiğinin korkularını dinler makul bulursa sorun etmeden yerine getirir isteğini

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…