Pufummm maşallah sana yaaa.
Kabarık modelleri sevmiyorsun sanırım.:44:
canım benim
Kabarıkta sevıyorum ama kınamda gıyınıcem kuzum bız arnavutuzz kınada 3 4 cesıt kıyafet gıyıyoruuz dugunumde denız kızı gıbı olmak ıstıorum daha kibarcıkk ama kınamda prenses model gibi giyniceem
Asli evet zebra benimkiler.
Annemlerde gunesliklerimjz hep stordu. Annem tabiki benim eve eski usul güneşlik yaptırmak istemedi.
Hem stor hem tül Cok pahalıya geliyor diye zebra oldular.
Temizlik konusunda tereddütlerim var,Ama zebra diye. Boşlukları varya Ondan.
Annemde Storlarimiz o kadar da pislebmiyordu.
Sigara Ve soba dumanı olmadığı için sanırım. Tabiki güneşlik yıkamak daha kolay. Ama bunlarda şık duruyor :/
3-4 çeşit mi ? Maşallah.Fiziğine çok güzel olur zati o modeller.
Benim de sevdiceğim iki gündür yanımda,ayaklarım yere basmıyor.
:26::26::26:
çok kararsızım ben ya.. pazar günü bakmaya gitcem. artık karar vermem gerek sona bırakmak istemiyorum ama bilmiyorum da. temizliği cok düsündürüyor.
tülleri makinaya at gitsin.as sonra. :26:napcan ki ben :44:
bu konudda bende kararsızım...
oya cekimlerine bayıldım bayıldım
off çağlamm oof :26::26::26:
Bende bakacam çatladım meraktan
ya biz su evi bi tutsak pencerelere göre karar vercem zaten de....evim yok dahaa....offf depreşti yine görüyonuz muuu:18::18::18:
ay ne guzeelll hep dibimizde olcakları günlerde geliceeekÇok mersi kuzum bende yakıstırıorum bole kıyafetlerı kendımee tabı dugune kadar dahada fit olurum uzun zamanım var ya valla en az 3- 4 cesıt kuzum bi nişanlık, 1 kınalık,1 çintiyan (şalvarlık temmane için) , 1 bindallı geriside erkek tarafının şanı şöhretine kalmıs ama bu kadarı kafi gibi gelıo he bıde kayınannıme mısırdan hedıye olarak bındallı gıbı bısı gelmıs onu gıymemı ıstıo ama eger işlemeleri bozulursa anlamı yok hiiç
sen bizi cok boşladın
canım hayırlı olcak inan.. olumlu düsün.
az kalmıs hayırlı kavusun canım
aaa alim bendeee bugun erken cıkabılırseemm uzun zamandır okuyamadım bişi ramazandan beri her fırsatta Kur'an okuyorum türkçeden , çok az kaldı bitirmeme çok şükür. Sonra romanları okurum kalınlar mı pekiii? yoksa ince tarzdalarmı
çağlaaa kına elbisene bayıldııııııımmmm
minnak lokumum bencede 1.si çok güzeel duruyoo, ayy
mervecim çok sevindim adına, sevdiceğin yanındaymış.. darısı başımıza
çağlaaa kına elbisene bayıldııııııımmmm
minnak lokumum bencede 1.si çok güzeel duruyoo, ayy
mervecim çok sevindim adına, sevdiceğin yanındaymış.. darısı başımıza
bim demiymiş zehros o kitaplar?????? 4.90 mı? nasıl kitaplar ki dunya klasikleri falan mı acaba
bende olmayan kitaplardansa kutuphanemi tamamlamak icin almak istiyorum cunku
ben de bayıldım adasımın hem gelinligine hem de kına kıyafetinemutluluk getirsin ona hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?