- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Evlilik arefesine gireceğiz benim yerime herkes ev dekorasyonu, gelinlik telaşında bense dışardan olanları izliyorum.Sanırım bendeki durum vahim size bakınca
ben sana birsey diyeyim evi tadilat ettiriyoruz. özenerek yapıyorm ediyorum ama sanki yabancının evine gidiyorum.
gelinlik bakıyoruz.. ben mi tuhafım anlamadım.. sanki baskasına gelinlik bakıyoruz.. ya birseyler ters gidecek diye telas basıyor korkuyorum ya da evliliği idrak edemiyorum
ne zaman duygulanıyorum ; millet az kalmıs aaaaaaa vs vs deyince.
Evlilik arefesine gireceğiz benim yerime herkes ev dekorasyonu, gelinlik telaşında bense dışardan olanları izliyorum.Sanırım bendeki durum vahim size bakınca
evet canım gerçekten vahim :)
kusura bakma ben yeni katıldım tam bilmiyorum da
düğün yakın ama sen niye dışardan izlemeyi seçiyosun ki :)
benim daha çok var ama senin yakınsa elin ayağına dolaşması lazım
:26::26::26::26:
niye peki ? gerekçe ne yani.
marttae boşuna dememişler hem ağlarım hem giderim diye :)
ne zaman senin düğün canım yakın mı yoksa
ben sana birsey diyeyim evi tadilat ettiriyoruz. özenerek yapıyorm ediyorum ama sanki yabancının evine gidiyorum.
gelinlik bakıyoruz.. ben mi tuhafım anlamadım.. sanki baskasına gelinlik bakıyoruz.. ya birseyler ters gidecek diye telas basıyor korkuyorum ya da evliliği idrak edemiyorum
doğru diyosun canım benim kuzenim evlenmişti yakın zamanda evini yerleştirmeye gittik
yazık kız ne olduğunu anlamadan böyle izledi birileri mutfağı halletti birileri
salon falan derken o sinir stres oldu resmen :)
ama sonra konuştuğumuz da çok güzel bişey diyo
umarım siz de bir ömür boyu mutlu olursunuz :)
Bende hep ters gidecek diye bekliyorum sanırım. Kendimizi korumak için belkide bu şekilde savunma mekanizması geliştirdik diye düşünüyorum. Bunca sorunun arasında onunla yan yana geldiğimizde herşeyi unutuyoruz. Tuhaf ama ben onunla konuşurken, gezerken bu sıkıntıların hiç birini hatırlamıyorum ve konuşmuyoruz bile.
evet canım gerçekten vahim :)
kusura bakma ben yeni katıldım tam bilmiyorum da
düğün yakın ama sen niye dışardan izlemeyi seçiyosun ki :)
benim daha çok var ama senin yakınsa elin ayağına dolaşması lazım
Hiç sorma ben birde koç burcuyum. Acelecilik ruhumda varken bu işte inanılmaz sakinim. Genelliklede üzgün, düşünceli gördükleri için zorla evlendiğimi düşünmeye başlamışlar.
sözde alyansları taktırdılar ya aileler sonra zaten yüzük taktınız bizleri bir süre bekleyin dendi.
Mayıs ayında nikah olsun istiyorlar bizimkiler maddiyattan dolayı ekime ertelensin istiyorlar. Aşkımın annesinin tavrı herzamanki gibi annem bu yüzden sinir oluyor. Seni el bebek gül bebek yetiştirdik o kadına ezdirmem diyor.Annesi masraf olmasın onu yapmayın bunu yapmayın diyip duruyor. Annemin sinirleri hopluyor. Daha kesin olarak düğün, nişan tarihi bile konuşulmadı. Şimdi haftada bir görüşmemiz bile milletin gözüne batar oldu. Bende bunca şeyden dolayı ne neşem var nede heyecanımMayısda olursa hiç birşey yapmadığım için iki ayağım bir papuça girecek
martta
öncelikle herkese merhabalar
1 aylık yeni nişanlı olarak aranıza katılıyorum bende
bizim düğün tarihimiz daha belli değil haziran veya eylül die düşünüyoruz ama bakalım hayılrısı ne olacak ise o olsun inşaallah
topiğinize benide alırsanız sevinirim...
Bende hep ters gidecek diye bekliyorum sanırım. Kendimizi korumak için belkide bu şekilde savunma mekanizması geliştirdik diye düşünüyorum. Bunca sorunun arasında onunla yan yana geldiğimizde herşeyi unutuyoruz. Tuhaf ama ben onunla konuşurken, gezerken bu sıkıntıların hiç birini hatırlamıyorum ve konuşmuyoruz bile.
Hiç sorma ben birde koç burcuyum. Acelecilik ruhumda varken bu işte inanılmaz sakinim. Genelliklede üzgün, düşünceli gördükleri için zorla evlendiğimi düşünmeye başlamışlar.
canım hiç takma kafana bazen bizde de oluyodu öyle
benim kv de bazen maddi anlamda işte şu şöyle olur böyle olur diyo
bende çok sakin bi şekilde anlatıyorum sonra doğru söylüyosun diyo
sen böyle üzgün olunca ailen senden daha çok üzülüyolardır eminim
ama hallolmayacak bişey yok
inşallah yoluna girer herşey
öncelikle herkese merhabalar
bizim düğün tarihimiz daha belli değil haziran veya eylül die düşünüyoruz ama bakalım hayılrısı ne olacak ise o olsun inşaallah
canım sende mayısta olacakmıs gibi hazırla kendini.. buna yakın seyleri bende yasadım. benm kv de istedigim olsun diye direten bir kadın.. ama ben de ondan geri kalmadım tabii ki.çat çat konuştum valla saygı cercevesini aşmadan. hatta bu yüzden biraz geri cekti kendini.
sonuç : benim istediğim tarihte aldık düğünü. tamam evlilikte keramet var fakat evlenince yine o sıkıntıyı borcu ceken biz olcaksak sevdiğimle evlensem erkenden ne olacak ki ?
haa hatta sözlünle sen konuş ..nişan, düğünü şu tarihte düşünüyoruz onlar da he desin bitsin. mümkün mertebe devreye aile sokmayın. eşya alırken de.
Benimkisi kocasının oğlunun yanında ağzını açmıyor ama kadın kadına oturulduğunda büyük oğluna istediği kızlardan bahsediyor. İsteme günündeki gibi yine ikram edilen hiç bir şeyi yemiyor. Şimdi bursada o yüzden pek görüşmedik ama benim içimde ukte oluyor. Çünkü akrabalar kayınvaliden seni istemiyor istenmeyen gelinsin vs. diyip duruyor bende deliriyorum. Zaten nişan bohçasına kadar herşeyi aşkımla ben aldık ama insan arada ailesininde yanında olasını istiyor. Nişan elbisesi alın diye telefon ediyor bende oğluna annen gelmeden gidip almak istemiyorum diyorum. En azından bir kerecikte olsa yanımda olsun akrabaların dili kesilsin istiyorum.
Hoş geldin hayırlısı olsun canımöncelikle herkese merhabalar
bence de.. ben bile bazen kendimi sorguluyorum .. ne heyecan hissedebiliyorum ne birsey sanki zoraki oluyor gibi.. ama mesela ceyizime ya da eve birsey aldıgımızda deli gibi seviniyorum..cocuklar gibi zıplıyorum
bu sürec zor ve yıpratıcı cidden. Allah sabırla atlatmak nasip etsin.
canım hiç takma kafana bazen bizde de oluyodu öyle
benim kv de bazen maddi anlamda işte şu şöyle olur böyle olur diyo
bende çok sakin bi şekilde anlatıyorum sonra doğru söylüyosun diyo
sen böyle üzgün olunca ailen senden daha çok üzülüyolardır eminim
ama hallolmayacak bişey yok
inşallah yoluna girer herşey
Bizde tavırlarıyla yapıyor sonra emreder usulde konuşuyor. Zaten kocası ararsa konuşuyor veya ben ararsam yoksa pek konuştuğumuz söylenemez. Konuşmalarımızda belli oğlumdan ayrılmayacaksın, onu üzmeyeceksin, onu mutlu edeceksin. HEnüz onunla gelin kayınvalide gibi bir kere bile konuşmadık.
oğlunun istediği gelinsin ama
millet konusur durur canım takma inan hic takma.
bizde herseyi nişanlımla yaptık ki
Benimde sandık içi sarılırken öyleyim. Geçen beyaz eşya bakalım dedi aşkım avmde yemek yerken gittik beyaz eşyaya baktık. bana sarılıp üzülme artık dedi gözlerim doldu resmen. Onunda çok yıprandığının farkındayım ama kendimi tutamıyorum maalesef.
Bizde tavırlarıyla yapıyor sonra emreder usulde konuşuyor. Zaten kocası ararsa konuşuyor veya ben ararsam yoksa pek konuştuğumuz söylenemez. Konuşmalarımızda belli oğlumdan ayrılmayacaksın, onu üzmeyeceksin, onu mutlu edeceksin. HEnüz onunla gelin kayınvalide gibi bir kere bile konuşmadık.
hayırlısı olsun diyorum artık.
Zaten bizim zevkimiz olsun diye avutuyorum kendimi
senin kv de bir cinsmiş yani.
bu ne demek yahu :26: sen de deseydin oglun beni mutlu edecek mi ,beni üzecek mi ? hersey karsılıklı diye. senin kv acayipmiş.. ama sakın sessiz kalma taşı gediğine oturt.
üzme kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?