'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

:26::26::26::26:

niye peki ? gerekçe ne yani.

sözde alyansları taktırdılar ya aileler sonra zaten yüzük taktınız bizleri bir süre bekleyin dendi.
Mayıs ayında nikah olsun istiyorlar bizimkiler maddiyattan dolayı ekime ertelensin istiyorlar. Aşkımın annesinin tavrı herzamanki gibi annem bu yüzden sinir oluyor. Seni el bebek gül bebek yetiştirdik o kadına ezdirmem diyor.Annesi masraf olmasın onu yapmayın bunu yapmayın diyip duruyor. Annemin sinirleri hopluyor. Daha kesin olarak düğün, nişan tarihi bile konuşulmadı. Şimdi haftada bir görüşmemiz bile milletin gözüne batar oldu. Bende bunca şeyden dolayı ne neşem var nede heyecanım Mayısda olursa hiç birşey yapmadığım için iki ayağım bir papuça girecek

öncelikle herkese merhabalar
1 aylık yeni nişanlı olarak aranıza katılıyorum bende
bizim düğün tarihimiz daha belli değil haziran veya eylül die düşünüyoruz ama bakalım hayılrısı ne olacak ise o olsun inşaallah
topiğinize benide alırsanız sevinirim...

canım sende mayısta olacakmıs gibi hazırla kendini.. buna yakın seyleri bende yasadım. benm kv de istedigim olsun diye direten bir kadın.. ama ben de ondan geri kalmadım tabii ki. çat çat konuştum valla saygı cercevesini aşmadan. hatta bu yüzden biraz geri cekti kendini.

sonuç : benim istediğim tarihte aldık düğünü. tamam evlilikte keramet var fakat evlenince yine o sıkıntıyı borcu ceken biz olcaksak sevdiğimle evlensem erkenden ne olacak ki ?

haa hatta sözlünle sen konuş ..nişan, düğünü şu tarihte düşünüyoruz onlar da he desin bitsin. mümkün mertebe devreye aile sokmayın. eşya alırken de.

merhaba hosgeldin

hayırlısı ne ise o olsun şimdiden :123::123::123:

bence de.. ben bile bazen kendimi sorguluyorum .. ne heyecan hissedebiliyorum ne birsey sanki zoraki oluyor gibi.. ama mesela ceyizime ya da eve birsey aldıgımızda deli gibi seviniyorum..cocuklar gibi zıplıyorum

bu sürec zor ve yıpratıcı cidden. Allah sabırla atlatmak nasip etsin.

hoşgeldin canım
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin :)
benim de haziran da düğün

Benimkisi kocasının oğlunun yanında ağzını açmıyor ama kadın kadına oturulduğunda büyük oğluna istediği kızlardan bahsediyor. İsteme günündeki gibi yine ikram edilen hiç bir şeyi yemiyor. Şimdi bursada o yüzden pek görüşmedik ama benim içimde ukte oluyor. Çünkü akrabalar kayınvaliden seni istemiyor istenmeyen gelinsin vs. diyip duruyor bende deliriyorum. Zaten nişan bohçasına kadar herşeyi aşkımla ben aldık ama insan arada ailesininde yanında olasını istiyor. Nişan elbisesi alın diye telefon ediyor bende oğluna annen gelmeden gidip almak istemiyorum diyorum. En azından bir kerecikte olsa yanımda olsun akrabaların dili kesilsin istiyorum.

oğlunun istediği gelinsin ama

millet konusur durur canım takma inan hic takma.

bizde herseyi nişanlımla yaptık ki

Hoş geldin hayırlısı olsun canım

Benimde sandık içi sarılırken öyleyim. Geçen beyaz eşya bakalım dedi aşkım avmde yemek yerken gittik beyaz eşyaya baktık. bana sarılıp üzülme artık dedi gözlerim doldu resmen. Onunda çok yıprandığının farkındayım ama kendimi tutamıyorum maalesef.

senin kv de bir cinsmiş yani.

bu ne demek yahu :26: sen de deseydin oglun beni mutlu edecek mi ,beni üzecek mi ? hersey karsılıklı diye. senin kv acayipmiş.. ama sakın sessiz kalma taşı gediğine oturt.
üzme kendini.

hayırlısı olsun diyorum artık.
Zaten bizim zevkimiz olsun diye avutuyorum kendimi

aynen öyle.. kim ne derse desin herkesin zevki farklı .. o onu diyecek bu bunu diyecek. sen git begen ..biz bunu alcaz begendik de al gerekli yerlerde fikir alısverişi olur

bir de insanın kendi annesi dese gocunmuyor da karsı taraftan laf duyunca dokunuyor mu ne :26:

Zaten anlamıyorum ne yapmaya çalıştığını bir anlasam ona göre davranacağım.
Benim söylememe gerek kalmadı babası eşini susturdu. Kızımız yoktu Allahın izniyle ben gelin değil kızımı buldum. İnanıyorum o mutlu eder, yeterki oğlumuz ve sen onu üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…