sana sarkı yaptım ;
o ev benim olmalı .. yuvamı da kurmalı.. huzurla da oturmalı artıkkkk:119:
Aslı da bana gelmelii,yegenleri sevmeli,kısır köfte yemeli, artıkkkk
Evettt evett assos olcak kısmetsee aşkoouuww, haftaya çekimlerde sende olcaksınn inşallahh ayy heycanlanıom bole konusunca
assos olsun olsuuunnn
İnşallah olcak kuzum benim tuttuğunu koparan arkadaslarım oldugu surece sırtım yere gelmeznapıyorum biliyomusun hala pjamalarla oturuyorum.. Belki birazdan ablamla dışarı çıkarız ama çok bi miskinim.. Sen çalışıyomsun?
Evet annene şiddetle katılıyorum herşey tam olsun herşey süpper olsun.. Kuzum sen yaz işte zarar etmez.. Gelin olmuyosun ama gelin olma adayısın işte.. Bende bi arkadaştan duymuştum nişan ayakkabısınıda yazıldığını ...
Eki Görüntüle 577538 Eki Görüntüle 577538 Eki Görüntüle 577538 Eki Görüntüle 577538 Eki Görüntüle 577538 Eki Görüntüle 577538 Eki Görüntüle 577538 Eki Görüntüle 577538 Eki Görüntüle 577538 Eki Görüntüle 577538 Eki Görüntüle 577538 Eki Görüntüle 577538 Eki Görüntüle 577538 Eki Görüntüle 577538 Eki Görüntüle 577538 Eki Görüntüle 577538
Herşey Çoooookkk Güzel Olacak Pelinimmm
yaaaaaaaa ben çalışıoruuuuuuuuuuuummm isyeaaaaaaaaannnnharicindede heycanlıyım işte kızımızı everiyooruuz kız evıyız heycanlıyızz haftayada izni sabahtan kaparsam benden mutlusu olmicaak şuanda
bu arada kızcelerım 23ünde bulusma ayarlıoduk bılıosunuz ben 22sinde keşana gidiyoorumm Allah'ımın izniylee , verdiğim sözleri tutamassam ben öyle kahrolurumki hasta olurum valla o yüzden pazar sabahıı erkenden dönerim diyodum emmevelakiinn giziko, çağla, berfoo 30unada ayarlayabılceklerını soleyıncee rızalarıylaa ertelediik , ezgiimm güldeniimm sizde nolur 30una ayarlayında kavuşalım olur muu
Evettt evett assos olcak kısmetsee aşkoouuww, haftaya çekimlerde sende olcaksınn inşallahh ayy heycanlanıom bole konusunca
Geeeel geeel geeeel nedimecannyeni bi anlam katıyorumm ama Kızlar bende nazlımı çaldığım için sizlerden çok özür dilerim ama yanımda olmasını çok istiyorum ve benim o gun ona fazlasıyla ihtiyacım olucaak
donukkkkk bırak şimdi alkaliyi diyeti..bura gel cabıkk......evi tutuyoruz bugün kızzzzzzzzzzz
evet Aslım geniş burası...2+1 içi cok lükstü tmm ama parası daha fazlaydı...7200dü o...burası 6500..3+1....250 de emlakcıya 6750
Bu 6500 kaç aylık kira canım? hayırlı uğurlu olsun inşallah bakalım güzel.olur inşallah.. mutfağa bayildim kocaman
neden bu saatlerde kimse yok ya size soracağım çok şey var bayanlarbu düğün hazırlıklarıyla alakalı...
Yardımcı olabildiğim kadar olmak isterim
ıyı aksamlar canlarım
pelınımm Allah tamamına erdırsın cok ama cook mutlu olun ınsallah
allah nazarlardan saklasın sızı bundan sonra yuzun hep gulsunn
bız hobbıte gıttık bugunnnn ben cok begendımmmm
sevdıcek pek o tarz sevmedıgı ıcın ve coook uzun oldugu ıcın azıcık sıkıldı
ama cok guzeldııı
kayınannım de cok ıyı agrısı vardı dun cok fena ama suan gayet ıyı sukurler olsun kı
sevdıcegım de kan verdı bugun annesı ıcın..nazından gecılmedı bebegımın
yarın azıcık sımartayım ben onu :)
teşekkür ederim canım sormak istediğim gelinliğinizi düğüne kaç ay kala diktirdiniz veya aldınız ? bizim evimiz tadilat aşamasında nişanlım ev bitmeden nikah ve düğünün yapılacağı mekanı ayarlamak istemiyor normalde mayıs ayında evlenelim dedik ama nişanlım şubata yetişir dedi mayısa 3 ay kala yani 3 ayda sizce bütün hazırlıklar yetişirmi bana yetişmez gibi geliyor düşündükçe sinirlerim bozluyor acaba haziranamı ertelesem ???:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?