- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
:44: Tatlım ben evli değilim yardımcı olurum derken bildiklerimi paylaşırım manasın da söyledimYetişir hayatım benim şu an yakın bir arkadaşım evleniyor herşeyi 2 ay kala halettiler gelinliği de son ay yaptırdı hatta Çok güzel oldu maşallah maşallah Sen stres yapma şimdi, unutma ki nişanlının da düğünü o da herşeyin en iyisini istiyordur eminim 3 ay az bir zaman değil bence yetişir hemen model seçmelere başlamalısın
hiç stres yapma arkadaşım. enim de ağustosta düğünüm var . kendimce biraz çeyiz aldım başka hiç düğün hazırlığı yok. mayısta nişamlım askerden gelsin ondan yaklaşık 2. 5 ay gibi bi süre kalıyor. herşeyi o zaman zarfında halledecem . halleden arkadaşlarım oldu ALLAH ta yardım ediyo emin olabilirsiniz. çook önceden başlarsanız tabikii rahat edersiniz ama şartlar neyi gerektirirse o şekide davranmalıyız. her şey olur hiiç merak etme. bana çoğu kişi ne rahatsın eşya baksana diyo kiminle gidip bakacamm her yükün altına tek mi girecemm beklerim olduğu kadar olur baktım yetişmeyecek düğün tarihi uzasın ne yapayım ..
ALLAH razı olsun sizinde hayırlı uğurlu olsun.oo sizin daha iyimiş galiba ev almışınız o da hayırlı uğurlu olsun.. amin aminn şimdi düşününce strese giriyorum amaaaan dedimm ben tek stres altına girmeyyem şimdi güzelce bekar hayatımı yaşayayım :)...
uzaklık demişiniz o doğrudur arkadaşlarımdan biliyorum zor oluyorr uzamaz inşALLAH . Ben aynı yerde olduğum için o hiç sıkıntı değill ..
teşekkür ederim canım darısı sizede olsun ev inşallah henüz almadıysanız...herkes bekar hayatını yaşa diyor sanırım doğrusu sizin yaptığınız teşekkür ederim verdiğiniz her desteğe
Herkese iyi günler!!!!
Aslııııı bizi boşladın deyip bana kızıyorsun ama kimse gelmiyor ki doğru düzgün
canımmmmmmmmm
malum 104 gün kaldıalısveristen yeni geliyorum. anam aglıyore
sen nasılsın
ezgotumm hayırlı olsun saclar gule gule kullan canımcımmm
ben de bugun anniş ve babişle dısarı cıktım ceyizime cicikler aldıkkkk ufak tefek bikaç parcaevime çöp bile alsam mutlu oluyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?