- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
Günaydın rapunzelimm güzel saçlımmm
çağla övmek icin demiyorum ama bu ev. öncekilere bin basar.
umarım olur.
mutfagı ne kadar genis öyle.
hakkınızda hayılırsı burasıdır inş. işine de yakın olması süper
Biz küçük çapta düşünmüştük nur yüzlümm o yuzden hiç konusulmamıstı fotograf işi..Günaydın kızlar..
Pelinim dış çekimi yapın mutlaka ben bayılıyorum dış çekim fotolarına...
Herşey rast gider inşallah kuzum.. Aşk yolunda bu koşuşturmalar bile güzel...
Aaaaa Pelinnnn nişan ayakkabının altına ismimi yazmayı unutma haa !!!
evet Aslım geniş burası...2+1 içi cok lükstü tmm ama parası daha fazlaydı...7200dü o...burası 6500..3+1....250 de emlakcıya 6750
Biz küçük çapta düşünmüştük nur yüzlümm o yuzden hiç konusulmamıstı fotograf işi..
Akşam annemler olmaz öyle şey olcaksa tam olcak dediler benim de ayaklar bu durumda bi pabuca bile giremedi
Bende çok seviyorum kuzum dış çekimi güzel oluyo, limana gidicez hava guzel olursa inşallah limanda yapılcak çekimler.. Düğün için de assosu düşünüyoruz dış çekimde
İnşallah herşey gönlümüzce olur bitanem çok sağ ol
Nişan kapisinee yazılıo mu ki kuşum :26: bak ben bunu da bilmiodum
inşallah ya güzel haberlerini bekliyorum
yer seni rapunzeliiinn bilomusunn bunuunasısııınnnnnnn bakiiiiiiiiiiiiimmm
Biz küçük çapta düşünmüştük nur yüzlümm o yuzden hiç konusulmamıstı fotograf işi..
Akşam annemler olmaz öyle şey olcaksa tam olcak dediler benim de ayaklar bu durumda bi pabuca bile giremedi
Bende çok seviyorum kuzum dış çekimi güzel oluyo, limana gidicez hava guzel olursa inşallah limanda yapılcak çekimler.. Düğün için de assosu düşünüyoruz dış çekimde
İnşallah herşey gönlümüzce olur bitanem çok sağ ol
Nişan kapisinee yazılıo mu ki kuşum :26: bak ben bunu da bilmiodum
ayyy sabırsızlanıyorum....inş güzel haberlerle gelirim artık...kurtulursunuz bunaım halimden
napıyorum biliyomusun hala pjamalarla oturuyorum.. Belki birazdan ablamla dışarı çıkarız ama çok bi miskinim.. Sen çalışıyomsun?
Evet annene şiddetle katılıyorum herşey tam olsun herşey süpper olsun.. Kuzum sen yaz işte zarar etmez.. Gelin olmuyosun ama gelin olma adayısın işte.. Bende bi arkadaştan duymuştum nişan ayakkabısınıda yazıldığını ...
yaaaaaaaa ben çalışıoruuuuuuuuuuuummm isyeaaaaaaaaannnnharicindede heycanlıyım işte kızımızı everiyooruuz kız evıyız heycanlıyızz haftayada izni sabahtan kaparsam benden mutlusu olmicaak şuanda
bu arada kızcelerım 23ünde bulusma ayarlıoduk bılıosunuz ben 22sinde keşana gidiyoorumm Allah'ımın izniylee , verdiğim sözleri tutamassam ben öyle kahrolurumki hasta olurum valla o yüzden pazar sabahıı erkenden dönerim diyodum emmevelakiinn giziko, çağla, berfoo 30unada ayarlayabılceklerını soleyıncee rızalarıylaa ertelediik , ezgiimm güldeniimm sizde nolur 30una ayarlayında kavuşalım olur muu
ben de seni daha cok yerim ki
Aman ben rapunzelim ben çalışmıyorumda noluyo kös kös oturuyorum işte..:2:
Kuzummm yani ablan mı evleniyooo yoksa pelinden mi bahsediyosun..
Yaa keşke bende katılabilsem buluşmaya ama çok uzağım sizden çoookkk.. Öyle çok isytiyorum ki aslında her birinizle görüşmeyi
şimdiden herkese mutlulukar ay içim pır pır:))
yok kuzum pelmikten bahsediiooruuummkeskeee gorusebılsekkk be sultanımm oyle cok ıstooruummkii senıde gormeyıı
Bende bende istiyorum kiiii...
Sen benim fotomu görmüştün dimi kuzum yoksa hemen gösterebilirim kendimi sana..
hehehe senın o güll yüzünüü gördüüm tabiiğğğsiiiiiiii bal surat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?