Merhaba canlarımmm, nasılsınızz? Umarım herkes çok iyidir :)
Çok geçmişe gidemedim özgemin kayınannişi ameliyat olmuş galiba çok çook geçmişler olsun tatlımmm...
Bugune kadar hep yanımdaydınız... İlk bu topicte basladı serüvenimiz, sonra güzel arkadaslıklar, mesafeleri aşan dostluklar kazandık her birimiz. Bana böylesi güzel duyguları yaşattığınız için çok teşekkür ederimmm...
Allah nasip ederse 22.12.12'de nişanlanıyorum bende...hazırlıklar tatlı telaşlar derken koşturmayla geçiyor gunler. Ne güzel bi duyguymuş hele o yuzuk parmagıma girdiği anda neler hissederim bilmiyorumm
Çok kolay olmadı ama başardık sonunda işte bizim savaşçı ruhumuz
Herkes çok mutlu olsunn...
ben biraz biraz başladım işte şimdilik iyi gidiyo da daha başındayım yani
çok çalışmak lazım bu konuda :)
senin nasıl hazırlıklar
Benim nur yüzlüüümmmDeğmesin size nazar Değmesin !!!
Canımın için çoookk ama çokkk mutlu oldum.. İnşaAllah içindeki bu heycanlar ömrün(üz) boyunca sürer..
İnan sen herşeyin enn iyisine layıksın... Mutlu ol pelinimmmmmmmmmmm Çokkk mutlu olunnn ...:123:
Gecenin 11 bucugunda seni arayıp bize acil B planı lazım demem de buna işarettir kardeşöteemmaşkım pelimiiiimmmhep hep heeeep yanındaa oliciiiiiimm kii
pelinn canım çok sevindim adınıza çok mutlu olursunuz inşallah
Merhaba canlarımmm, nasılsınızz? Umarım herkes çok iyidir :)
Çok geçmişe gidemedim özgemin kayınannişi ameliyat olmuş galiba çok çook geçmişler olsun tatlımmm...
Bugune kadar hep yanımdaydınız... İlk bu topicte basladı serüvenimiz, sonra güzel arkadaslıklar, mesafeleri aşan dostluklar kazandık her birimiz. Bana böylesi güzel duyguları yaşattığınız için çok teşekkür ederimmm...
Allah nasip ederse 22.12.12'de nişanlanıyorum bende...hazırlıklar tatlı telaşlar derken koşturmayla geçiyor gunler. Ne güzel bi duyguymuş hele o yuzuk parmagıma girdiği anda neler hissederim bilmiyorumm
Çok kolay olmadı ama başardık sonunda işte bizim savaşçı ruhumuz
Herkes çok mutlu olsunn...
Benim nur yüzlüüümmm
Sen daha da mutlu ol, böyle güzel haberler ver bize, soğuk kış gününde içimiz ısınsın, seni çook seviyorum canım arkadaşımm
Gecenin 11 bucugunda seni arayıp bize acil B planı lazım demem de buna işarettir kardeşöteemmÖmrüküümm benimmm yarınn sarılcaaaz yine kocamann inşallaahh
Çok teşekkür ederim canım benim, inşallah hepimiz mutlu olalımm..
Günaydın kızlar...
Evdeki planlar her akşam değişiyorÖyleki artık eve gitmek istemiyorum cunku her akşam baska bişi çıkıooo Nişan elbisesi konseptini değiştirdik akşamda... Biz daha önce Aybarsla isteme-söz bi arada olur die düşünmüştük ve elbiseyi ona gore almıstık.. Ama şimdi isteme-nişan ayrı olcak diye kararlaştırılınca benim elbise de nişan için basit kaldı. :26: o yuzden elbisemi isteme de giyicem, yarın istanbula gidip uzun şifon tarz bi elbise bakıcaz nişanda da onu giyicemm
Fotoğraf çekimi gibi bi düşüncemiz yoktu, şimdi bi de dış çekim yaptırmaya karar verdik.
Çoook yorucu çoooookk...
Bugun de pasta, kurabiye, fotoğraf ve kuaför işlerimizi halledicez ben işten çıkınca randevuları alıcaz...
Benim nur yüzlüüümmm
Sen daha da mutlu ol, böyle güzel haberler ver bize, soğuk kış gününde içimiz ısınsın, seni çook seviyorum canım arkadaşımm
Gecenin 11 bucugunda seni arayıp bize acil B planı lazım demem de buna işarettir kardeşöteemmÖmrüküümm benimmm yarınn sarılcaaaz yine kocamann inşallaahh
Çok teşekkür ederim canım benim, inşallah hepimiz mutlu olalımm..
Günaydın kızlar...
Evdeki planlar her akşam değişiyorÖyleki artık eve gitmek istemiyorum cunku her akşam baska bişi çıkıooo Nişan elbisesi konseptini değiştirdik akşamda... Biz daha önce Aybarsla isteme-söz bi arada olur die düşünmüştük ve elbiseyi ona gore almıstık.. Ama şimdi isteme-nişan ayrı olcak diye kararlaştırılınca benim elbise de nişan için basit kaldı. :26: o yuzden elbisemi isteme de giyicem, yarın istanbula gidip uzun şifon tarz bi elbise bakıcaz nişanda da onu giyicemm
Fotoğraf çekimi gibi bi düşüncemiz yoktu, şimdi bi de dış çekim yaptırmaya karar verdik.
Çoook yorucu çoooookk...
Bugun de pasta, kurabiye, fotoğraf ve kuaför işlerimizi halledicez ben işten çıkınca randevuları alıcaz...
Siboşuuumm sağ ol canım benim bitanemm inşallah çok mutlu olcaazpelintoşşşşşşşşşşşcanımmmm bii ömür mutluu olun inşallaaahhh
İnşallah lavinimmm benim çok sağ ol.en kötü gününüz böyle olsun pelincim:13:
:13::13::13:
planlı yaşayamazsaakktaa cok hızlı organıze edebılıyoruz kendımızı dun gece onu anladım kardeşkoohadi yarın çabuk olsuuunn ve sana sımsıkı sariliiimm kuaföördeennn banadaa randevuu alın huleeeennnnn dalgalı föön için
günaydıınnnnnnkızlarrrr ev işi tamam galiba....anlastılarr..bugün gidip sözlesme yapacak Alpican....anahtarı elime vermeden sevinmicem ama.....korkuyorum çünkü....hep bi terslik cıktıgı için geçen gün gösterdigim 2+1 degil ama...bunu da ben buldum netten....iş yerime 5 dk bi aksilik cıkmasında yapsın sözlesmeyi...iyi-kötü basımızı sokacagımız bi evimiz olsun artıkkk
Siboşuuumm sağ ol canım benim bitanemm inşallah çok mutlu olcaaz
İnşallah lavinimmm benim çok sağ ol.
Cidden planlı yaşamak bize göre değil askım spontane yaşamak için dunyaya gelmişiz sankiSana da randevu alıcaam bebiim merakk etmee İnşallah elbise de buluruz gönlümüze göre aşkım yaa
hayırlı olsun tatlımmm
olumsuuuzzz düşünmeeekk yooookkk! bulucaz bulucaaz bulucaaz İstanbul'u ayaa kaldırııırııım aşkooo yaparımm bilirsiiinnn !
donukkkkk bırak şimdi alkaliyi diyeti..bura gel cabıkk......evi tutuyoruz bugün kızzzzzzzzzzz
wuuhuu bu harika
hayırlısı olsun sekercimm.. aglamana yazık. gül işte böyle.. nerden ?
Bilmezz miyimm aşkooo yaaa o avrupa senin bu anadolu benim bakıciiz artık mutlaka çıkar bi yerlerdeenn
aynen oyyleee aşkitiloopp
günayydıınn hayatııım sultanımm
bak kuzum bu ev....iş yerime 5 dk...inş bi aksilik cıkmaz da anahtarı getirir bugün cancagızımmmm
Emlak Ofisinden Kiralık Daire 6.500 TL m2 3+1 Adana Çukurova Huzurevleri Mah. - 108116580
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?