'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nasıl olayımm hasret doluyummmm.... hasretten sapıttık artık iyice ikimizden biri delirmeden su bir ayın gcmesi lazım

sen nasılsın nası gidiooo

nasıl olayımm hasret doluyummmm.... hasretten sapıttık artık iyice ikimizden biri delirmeden su bir ayın gcmesi lazım

sen nasılsın nası gidiooo

ayy kuzum benim ya inş.bak çok az kaldı o 1 ay geçince düğün hazırlıklarından kalan 4-5 ay nası geçti diceksin çok az kaldı az daha dayanın..
ben iyiyim canım işte bildiğin gibi daha iyiyim tabiki öyle monoton devam ediyorum ev-iş arası

Canım hoşbulduk
Yaa evet herkes çok merak etti ama ilk denediğimde izin vermediler fotoğraf çekmeye gelinlikçide
Sonra almaya gittiğimizdede ben heyecandan unuttum
Cumartesi annem kardeşim nişanlım k.valide kadıköyü talan ettik
En sonunda nurbanu moda evinden almaya karar verdik Gerçekten gerek kumaş kalitesi gerek tasarımlarıyla diğerlerinden farklı olduğunu hemen hissettiriyo
Kesinlikle bakmanızı tavsiye ederim

Günaydın kızlar :))) Nurbanu dan mı aldınnnn gelinliğini ayyy ne güzelll :)

Kızlarrr spor salonumuzun tam karşısına bi taksitçi açıldı.. Çorlunun eski taksitçilerinden ama adamlar yeni şube açtılar.. Diğer dükkan daha küçük olduğu için herşeyi sergileyemiyorduk dedi kadın.. Gözlerime inanamadım.. İnternette gördüğüm herşey vardıı Üstelik taksitle veriyor üstelik fiyatları daha uygunn

Son düzenleme:
gunaaydın herkeslereee öperim herkesii

cok yoguuun ama keyıflı bı haftasoonu gecırdııımmmm suan uykusuzluktan ölüyorum o ayrı

dün pelmiğim geldiii nişan kıyafeti arama adı altında küçük bi istanbul turu yaptık diyebilirim amaaa sonundaa ennnn güzelini bulduk aşkımaaa sonra sevgilicimin yanına gittiiimm akşam çalışıcaktıı ama ben geç gidince rica minnet diğer arkadaşına 24 yaptırdıı benide bırakmadıı sabahliinde gene bi istanbul turu yapmış olduum 6da kalktıık eve geldım ustumu değiştirdim şimdidee işteyiim isyeaaannnnn

Son düzenleme:
plum gelinliğin hayırlı olsunn
peliminotamın nişanlığıda süper görünüyor eminim onun üzerinde çok daha güzel olacak
çağlakuşum az kaldı sabreeeet bak kaç günü yedik burda
bizim bugün ay dönümümüzz söz yüzüklerimiznde yıl dönümü sabah sevdicek tarihi farketmeden faceten duvarıma güzel bir söz yazmış ama ay dönümümüzü kutlamamış. normalde heo ilk o hatırlar.sonra ben şakacıktan kızdım ona ay dönümümüzü unuttun diyee oda akşam affettricem ben kendimi diyorr deli bu çocuk yaaaa benden onun aşkından delii olduk iki zır deliii

Kızlar bende bugün çook mutluyum aşk işe başladı bugün artık tarihin kesinleşmesi için tüm engeller kalkıyor :))

çok sevindim kusummmmmmmmmmmmmmmmmmm ne zaman dusunuyosunuz peki aklınızdaki tarih neee

ezgotumm sabır tasım catladı galba benimmm yeaa ay ve yıl donumleriniz kutlu olsun cılgınlar

çok sevindim kusummmmmmmmmmmmmmmmmmm ne zaman dusunuyosunuz peki aklınızdaki tarih neee

ezgotumm sabır tasım catladı galba benimmm yeaa ay ve yıl donumleriniz kutlu olsun cılgınlar

Çokkk sağol canımmm daha konuşamadık valla bilmiyorum ki ama biran önce olsun istiyorum....

İlk maaşını alsın bir de, ocak sonu şubat başı gibi yaparız herhalde :)

Günaydın kızlar :))) Nurbanu dan mı aldınnnn gelinliğini ayyy ne güzelll :)

evet canım nurbanu yu çok beğendim Bence kadıköydeki en iyi moda evi Ona alternatif olarakta Gül Erdem de çok iyi ve ilgiliydi

Amin cnm çok tşkler Darısı başına

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…