günaydınnnnnnnGünaydınn gelincikler
Kızlarrr herkese günaydınlarrr
Çooooookk mutluyum
Ben bu haftasonu gelinliğimi seçtim siparişimi verdiiimm çok içime sindi Darısı hepinizin başına
nasıl olayımm hasret doluyummmm.... hasretten sapıttık artık iyice ikimizden biri delirmeden su bir ayın gcmesi lazım
sen nasılsın nası gidiooo
nazar degmesin kusummm masallahhh
bizim bir ayımız kaldı işte kuzucummm 18 inde dönecek ama yanıma gelmesi 19-20 sini bulur sanırımmmm şafağım 34 olarak sayıyorum o yuzden ben
ahhh bi gecseydi artıkkk yaa yolcam sacımı basımı
yagmur plum hayat hosgeldiniz kuzular
plummm gelinligini cok merak ettim canım
Canım hoşbulduk
Yaa evet herkes çok merak etti ama ilk denediğimde izin vermediler fotoğraf çekmeye gelinlikçide
Sonra almaya gittiğimizdede ben heyecandan unuttum
Cumartesi annem kardeşim nişanlım k.valide kadıköyü talan ettik
En sonunda nurbanu moda evinden almaya karar verdik Gerçekten gerek kumaş kalitesi gerek tasarımlarıyla diğerlerinden farklı olduğunu hemen hissettiriyo
Kesinlikle bakmanızı tavsiye ederim
Kızlarrr herkese günaydınlarrr
Çooooookk mutluyum
Ben bu haftasonu gelinliğimi seçtim siparişimi verdiiimm çok içime sindi Darısı hepinizin başına
günaydınnnnnnn
harika..... modelini görebilir miyiz :44:
malesef cnm heyecandan resim çektirmeyi unuttum
İlk provada çekip yüklicem ama
Turkuaz rengi mi aldınız? Çok güzelmiş...Mutlulukla giysin inşallah, pelin çok sevindim senin adına darısı başımıza....
Kızlar bende bugün çook mutluyum aşk işe başladı bugün artık tarihin kesinleşmesi için tüm engeller kalkıyor :))
ahaa olegden almıssınızz
güle güle giysinn bir kucucuk pelimonatacıkkk
çok sevindim kusummmmmmmmmmmmmmmmmmm ne zaman dusunuyosunuz peki aklınızdaki tarih neee
ezgotumm sabır tasım catladı galba benimmm yeaaay ve yıl donumleriniz kutlu olsun cılgınlar
Günaydın kızlar :))) Nurbanu dan mı aldınnnn gelinliğini ayyy ne güzelll :)
plum gelinliğin hayırlı olsunn
peliminotamın nişanlığıda süper görünüyor eminim onun üzerinde çok daha güzel olacak
çağlakuşum az kaldı sabreeeet bak kaç günü yedik burda
bizim bugün ay dönümümüzz söz yüzüklerimiznde yıl dönümüsabah sevdicek tarihi farketmeden faceten duvarıma güzel bir söz yazmış ama ay dönümümüzü kutlamamış. normalde heo ilk o hatırlar.sonra ben şakacıktan kızdım ona ay dönümümüzü unuttun diyee oda akşam affettricem ben kendimi diyorr deli bu çocuk yaaaa benden onun aşkından delii olduk iki zır deliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?