yuppiaa..
hayırlısı olsun canım benim.... saglıklı huzurlu otur yuvanda inşallah
ooo süper .. varmı fotosu linki bizlerde bakalımmm . hayırlı olsunnnnn.
saol kuzummm benimmmmmm
özlemcim link yazarım şi,mdi bakarsın...bu arada görmedin diye gelinlik ve kına kıyafetimi yükledim...albüm olusturdum...profilime girip albüme bakabilirsin canımmm....
bu evi tuttuk kızlar...görmeyenler içinn link yazıyrm...
Emlak Ofisinden Kiralık Daire 6.500 TL m2 3+1 Adana Çukurova Huzurevleri Mah. - 108116580
canım gelinliğinede kına kıyafetinede bayıldım gerçekten çok yakışmış tam kıvamında bir hatunsun ...
herşey gönlünce olsun ....
ayrıca evinde çok kullanışlıya benziyor çok güzel...
düğünden sonra bekliyorum kahve cay köfte kısırrr ohhhhh...tuuttuk Aslım tuttukkk...benimde bi evim var Allah'a şükürrrrr...darısı olmayanlaraa
Biz de aşağı yukarı aynı fiyatları söylemişlerdi, arkadaşımda prenses etek beğenmişti üstü dantel olacaktı 2000 civarı söylemişlerdi bize yanlış hatırlamıyorsam ama sıkı pazarlık yapılsaydı 1600-1800 e falan yapılırdı herhalde. Sende çok sade beğenmişsin biraz daha indirim yaparlardı sanki. İnşallah çoook güzel olacak cnm :))
kızla herkese günaydınlaaaaaaaa....
benim için güzel bir haftasonu oldu 3 kız arkadaşımı çağırdım liseden beri birlikteyi,z yedik içtik sohbet muhabbet güzel geçtiii ...
hayırlı olsun arkadaşım çok mutlu ollllll...
resmini görecekmiyiz gelinliğinin..
ayrıca nerede oturuyorsun ?
istanbulsa eğer nereden aldın ve ne kadara nisn sonuna doğru benimde o işi halletmem lazımm
Canım nurbanu hanım şaka gibi yarısını peşin verelim dediğimiz halde 100 tl indirim yaptı
Çünkü gelinliği giydim perde açıldığı anda annemler hep bir ağızdan ayyy müthiş oldu sakın başka deneme bunu alalım hemen... gibi tepkiler verdikleri için kadın nasıl olsa alıcaklar diyerekten nuh dedi peygamber demedi ki normalde 200-300 kapora veriliyo biz yarısını verdikNeyse inş çok güzel olurda helali hoş olsun ama Benden size tavsiye beğendiğinizi ve alıcağınızı bu kadar bbelli etmeyin satıcıya
Öyle durumlarda annemin taktiği aa çokk pahalı biz biraz daha gezelim düşünelim o zaman, sonra satıcı gel abla gel bak ne diyeceğim diye peşimizde :)) Tabi bu her zaman işlemiyor paşa paşa azcık dolaşıp dükkana geri dönüyoruz, bak bu kadar dolaştık yine de burdan alacağız orta yolu bulalım şeklinde oluyor
Eminim çoook güzel olmuştur o an çok duygulu oluyor insan ya gözleri doluyor valla :))
Yapmaz olur muyuz k.valide pazarlık yaptı okadar 100 tl indirince çok bozuldu Bende boşver anne başka yere bakalım dedim çıktık dükkandan ama kadına hiç işlemedi bu numara
K.validem de bizde sinir olduk resmen alıcağımızı anladığı için fazla söyledi Sonra başka yerleride dolaştık ama hiç biri okadar içimize sinmedi Kv dediki kızım bir kere giyceksin hayatında ben 200-300 lirasında değilim yeterki senin içine sinsin hiç bişey aklında kalmasın ama kadın tam bi fırsatçı inadımdan çıktım dediHepimiz onu beğendik git al onu ben gelmiyim sinir oldum okadına dedi
Çok duygulu bi an cnm Bide gelinliğini bulduğun an heehh işte bu benim gelinliğim diye hissediyosun çok ilginç
oslemys düğün tarihi ne zaman senin ?
Ya kıslar hiçbiriniz zayıflamak için etkili ve kolay bir yöntem uygulamıyormu aşk olsun kimse cevap yazmadı baaaanaaaa
nisanmıııııı ama o tarihte gelinlik seçmek lazım zayıflamış olmak gerekmiyormu özgem aynı tarihte evlencez...ben zayıflama işini askıya aldım
nisana kadar kendime zaman tanıdım, nisanda ciddi anlamda diyet yapçam ve ben de 5 kilo falan vercem inşallah
nisanmıııııı ama o tarihte gelinlik seçmek lazım zayıflamış olmak gerekmiyormu özgem aynı tarihte evlencez...
sandaloz sakızı ve elma sirkesi kullanan oldumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?