'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yuppiaa..

hayırlısı olsun canım benim.... saglıklı huzurlu otur yuvanda inşallah

saol kuzummm benimmmmmm

ooo süper .. varmı fotosu linki bizlerde bakalımmm . hayırlı olsunnnnn.

özlemcim link yazarım şi,mdi bakarsın...bu arada görmedin diye gelinlik ve kına kıyafetimi yükledim...albüm olusturdum...profilime girip albüme bakabilirsin canımmm....

saol kuzummm benimmmmmm

özlemcim link yazarım şi,mdi bakarsın...bu arada görmedin diye gelinlik ve kına kıyafetimi yükledim...albüm olusturdum...profilime girip albüme bakabilirsin canımmm....

canım gelinliğinede kına kıyafetinede bayıldım gerçekten çok yakışmış tam kıvamında bir hatunsun ...
herşey gönlünce olsun ....
ayrıca evinde çok kullanışlıya benziyor çok güzel...

çok teşekkür ederim canım benim...daha güzelleri senin olsun inş

Canım nurbanu hanım şaka gibi yarısını peşin verelim dediğimiz halde 100 tl indirim yaptı
Çünkü gelinliği giydim perde açıldığı anda annemler hep bir ağızdan ayyy müthiş oldu sakın başka deneme bunu alalım hemen... gibi tepkiler verdikleri için kadın nasıl olsa alıcaklar diyerekten nuh dedi peygamber demedi ki normalde 200-300 kapora veriliyo biz yarısını verdik Neyse inş çok güzel olurda helali hoş olsun ama Benden size tavsiye beğendiğinizi ve alıcağınızı bu kadar bbelli etmeyin satıcıya

Malesef cnm resim çekemedim
Ben bahçelievlerde oturuyorum Ama gelinliği kadıköy nurbanu moda evinden diktiriyoruz Satın alma fiyatı 2150 tl Biz baya kazıklandık ama sen beğendiğini ve alıcağını çok belli etmezsen satıcıya indirim yaptırabilirsiniz

Öyle durumlarda annemin taktiği aa çokk pahalı biz biraz daha gezelim düşünelim o zaman, sonra satıcı gel abla gel bak ne diyeceğim diye peşimizde :)) Tabi bu her zaman işlemiyor paşa paşa azcık dolaşıp dükkana geri dönüyoruz, bak bu kadar dolaştık yine de burdan alacağız orta yolu bulalım şeklinde oluyor

Eminim çoook güzel olmuştur o an çok duygulu oluyor insan ya gözleri doluyor valla :))

çağloşşşşşşşşşşşşş hadi hayırlı olsun kuzummm sonunda ev arama çilesi bitti yaaa
büyük yük kalktı üstünden çok sevindim canım benim
ağız tadıyla oturun inşallah

Yapmaz olur muyuz k.valide pazarlık yaptı okadar 100 tl indirince çok bozuldu Bende boşver anne başka yere bakalım dedim çıktık dükkandan ama kadına hiç işlemedi bu numara
K.validem de bizde sinir olduk resmen alıcağımızı anladığı için fazla söyledi Sonra başka yerleride dolaştık ama hiç biri okadar içimize sinmedi Kv dediki kızım bir kere giyceksin hayatında ben 200-300 lirasında değilim yeterki senin içine sinsin hiç bişey aklında kalmasın ama kadın tam bi fırsatçı inadımdan çıktım dedi Hepimiz onu beğendik git al onu ben gelmiyim sinir oldum okadına dedi
Çok duygulu bi an cnm Bide gelinliğini bulduğun an heehh işte bu benim gelinliğim diye hissediyosun çok ilginç

ezgim ay dönümünüz de yıl dönümünüz de kutlu olsun canım
pelinin elbisesi çok güzellll, o renk çok yakışçak ki onaaa
plum hayırlı olsun gelinliğinnn, turkuaz senin sevdiceğin işe gitmesi de hayırlı olsun
hep güzel haberler var bugün ne güzel

zehroşşş ben çok emrak ettim orayı bak şimdiiiii
en kısa zamanda gidip talan etmem lazım

Uyuz kadın fırsatçı bak bende sinir oldum ne var sanki yardımcı olsa ki ne güzel birşeye vesile oluyor halbuki, bazen öyle oluyor ya nasip kısmet böyleymiş..İçine sinsin de önemli olan o :)

Son düzenleme:
Ya kıslar hiçbiriniz zayıflamak için etkili ve kolay bir yöntem uygulamıyormu aşk olsun kimse cevap yazmadı baaaanaaaa

ben zayıflama işini askıya aldım
nisana kadar kendime zaman tanıdım, nisanda ciddi anlamda diyet yapçam ve ben de 5 kilo falan vercem inşallah
nisanmıııııı ama o tarihte gelinlik seçmek lazım zayıflamış olmak gerekmiyormu özgem aynı tarihte evlencez...

sandaloz sakızı ve elma sirkesi kullanan oldumu ?

bende 2013 gelinmiyim. henüz gün almadık ama büyük ihtimal mayıs olacak. zayıflamam lazım o yüzden hala gelinlik bakmadım :) umarım yetişir :)

nisanmıııııı ama o tarihte gelinlik seçmek lazım zayıflamış olmak gerekmiyormu özgem aynı tarihte evlencez...

sandaloz sakızı ve elma sirkesi kullanan oldumu ?

ben gelinliğimi aldım ki canım o nedenle rahatım
hep zayıflasam da arkası ipli olduğu için sıkıntı olmucak
hiç duymadım o dediklerini canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…