'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aynenn kuzuummm oleggggde oleeeg dedik gittik bulduk elbiseyii bayrampaşadakındee pelotuun gelınlıkcı bı arkadasıda vardı oda begenmedı hiç kalıtesınıı gelınlıklerııınn

aşkooo zaten oraya burun kıvırıorum ki ne guzel dantelli gelinlikler var begenemiorum artık oranın gelinlikleriniiiiiiiiiiiii

Çokkk sağol canımmm daha konuşamadık valla bilmiyorum ki ama biran önce olsun istiyorum....

İlk maaşını alsın bir de, ocak sonu şubat başı gibi yaparız herhalde :)

aaa o kadar cabuk mu canım hemen 2 aya yetişebilcekmi hazırlıklar falannnn

ben senden önce evlencem gelinligim yok daha ortada

dolastım bana ocak basında gel yeni modeller cıkacak dediler.. hos istedigim model belli aslında ama

Nerelerden baktın cnm sen ?
Bana bütün gelinlikçiler kafandaki model belliyse ocağı bekleme dedi Ocaktan sonra daha pahalı oluyomuş Bide biz son zamanda ev tutucaz mobilya bakıcaz büyük koşuşturma olucak bari gelinliği halledymde o çıksın aradan die düşündüm
Seninde modelin belliyse şimdiden ver siparişini benceAceleye getirme sonradan :44:

aşkooo zaten oraya burun kıvırıorum ki ne guzel dantelli gelinlikler var begenemiorum artık oranın gelinlikleriniiiiiiiiiiiii

aaa o kadar cabuk mu canım hemen 2 aya yetişebilcekmi hazırlıklar falannnn

Canım daha bizim isteme olmadı ki, düğün için değil daha dur yetişemem tabiki o kadar kısa sürede :))

evet canım nurbanu yu çok beğendim Bence kadıköydeki en iyi moda evi Ona alternatif olarakta Gül Erdem de çok iyi ve ilgiliydi

Nurbanu bence de en iyisiydi ne kadara anlaştınız kiralık mı? senin mi olacak, hazırlardan mı beğendin yoksa, kendi istediğin modeli mi diktireceksin? Ayyy ne çook soru sordum :))

bizim tanıdıgımız var aslında. nişanlımın akrabası.

o dedi görmüs olursun aklında kalmaz hem diye. belli olmaz üstümde görünce fikir değiştirebilirim
dikim süresi 1 ay..

hatta sıksalar 1 haftada bile dikiliyor.

Kızlar bende bugün çook mutluyum aşk işe başladı bugün artık tarihin kesinleşmesi için tüm engeller kalkıyor :))
hadi gözünüzaydınn.benimde sevdicek sonunda iş durumunu düzeltti güzel bir işe girdi.bizimde tüm engellerimiz kalktı ama malesef ki hala bekliyoruzz
çok sevindim kusummmmmmmmmmmmmmmmmmm ne zaman dusunuyosunuz peki aklınızdaki tarih neee

ezgotumm sabır tasım catladı galba benimmm yeaa ay ve yıl donumleriniz kutlu olsun cılgınlar

sağol çağlakuşumm..ben napıyım anacım belirsiz bir tarihi beklemekten ömür tükettim. en sonunda kafama huni takıp gezecem o olacak

Aminn kuzum Rabbim tüm aşıkları nazarlardan korusun

1 ay da çabucak geçicek kuzumm merak etme bi bakmışsın sevdiceğin yanında

işteee pelimiminn nişannnlıgıı

Eki Görüntüle 578867

Ahh benim pelmiğime ne de çok yakışır bu renkkkk,çok güzel olucak çoookk

Sağol cnm sende bendensin bizim de daha hiç bir şeyimiz belli değil ve bende çıldırmak üzereyim, umarım artık herşey yoluna girer her ikimiz içinde :)))

Nurbanu bence de en iyisiydi ne kadara anlaştınız kiralık mı? senin mi olacak, hazırlardan mı beğendin yoksa, kendi istediğin modeli mi diktireceksin? Ayyy ne çook soru sordum :))

Cnm hazırdan beğendim üzerime göre dikilicek cnm satın aldım yarısını peşin vermek suretiyle 2.150 tl ye aldık ama diğer gelinlikçilere göre çoook pahalıya aldık
Çünkü çoook sade bi model Prenses etek ultra kabarık kuyruklu üst kısmı drapelerden oluşuyo kalp yaka. taş boncuk dantel hiç bişey yok sadece drape. çok ufak belinde bi ayrıntı var sadece

Tabi cnm orası öyle gelinlik 1 haftadada dikilir önemli olan senin karar vermen Benim gibi kararsızsan yandın ama 5 kişi 2 hafta baktık öyle karar verebildim

Tabi cnm orası öyle gelinlik 1 haftadada dikilir önemli olan senin karar vermen Benim gibi kararsızsan yandın ama 5 kişi 2 hafta baktık öyle karar verebildim

kararsızım. o yüzden görmek istiyom ne yaptılar yeni sezona sonradan aklımda kalmasın bari

Biz de aşağı yukarı aynı fiyatları söylemişlerdi, arkadaşımda prenses etek beğenmişti üstü dantel olacaktı 2000 civarı söylemişlerdi bize yanlış hatırlamıyorsam ama sıkı pazarlık yapılsaydı 1600-1800 e falan yapılırdı herhalde. Sende çok sade beğenmişsin biraz daha indirim yaparlardı sanki. İnşallah çoook güzel olacak cnm :))

Günaydın canlarım...evetttt,evimizi tuttuk...bugün anahtarı alcak sevdiğim....elektrik-su actıracak hafta içi....klimaları taktıracak....sonra da temizliğe giriscez...mobilyalar da 19 ocaakta teslim edilecek...dün koçtaşa gittik...evimize avize lamba duy falan aldık...bi kaç eksiğimiz vardı....onları aldık...elektirkli battaniye aldı sevdicegim...klima yetmezmiş bana çok üşüyomuşummmmsalon hariç diger halılarımızı aldık....perdeci de ölçü almaya geldi miii tamamdırr

Gözünaydın canım.

saol hümeyrammm

Bu 6500 kaç aylık kira canım? hayırlı uğurlu olsun inşallah bakalım güzel.olur inşallah.. mutfağa bayildim kocaman

evet kuzum mutfak büyük...valla birsürü mutfak esyası var...aslında böle bi mutfak lazımdı...iyi oldu yani...6500 yıllık kira canım....12 aylık işte

canım senelik kira diye biliyorum ben

act-rest canım evi tuttunuzmu bilmiyorum ama inşallah tutmuşsunuzdur bayağ büyük eve benziyor adana'daki evler zaten büyük hayırlısı olsun canım ...

tuttuk canım tuttuk....hepimiz için hayırlısı olsunnn

Özgemmmm hayırlayabilirsin evimi...tuttuk...

Oyammmm güldürdün beniiiinş kendi evin istedigin gibi olur kuzum benimmm...

Kızlarrr herkese günaydınlarrr
Çooooookk mutluyum
Ben bu haftasonu gelinliğimi seçtim siparişimi verdiiimm çok içime sindi Darısı hepinizin başına

hayırlı olsun canım

Kızlarrr herkese günaydınlarrr
Çooooookk mutluyum
Ben bu haftasonu gelinliğimi seçtim siparişimi verdiiimm çok içime sindi Darısı hepinizin başına

kızla herkese günaydınlaaaaaaaa....
benim için güzel bir haftasonu oldu 3 kız arkadaşımı çağırdım liseden beri birlikteyi,z yedik içtik sohbet muhabbet güzel geçtiii ...

hayırlı olsun arkadaşım çok mutlu ollllll...
resmini görecekmiyiz gelinliğinin..
ayrıca nerede oturuyorsun ?
istanbulsa eğer nereden aldın ve ne kadara nisn sonuna doğru benimde o işi halletmem lazımm

kızlarrrr nolur bana bi yardım edin...
benim zayıflamam gerekiyor mümkünse 4 kg kadar ama olmuyorrrrrr.
şuanda 55 gk boy 1,60 ama genetik yapı diyelim göbekten kilo alıyorum kocaman bir göbeğim var...
forumda sandaloz sakızı ile elma sirkesi kullananlar var ama emin olamadım.
siz gelincikler neler yapıyorsunuz o güzel gelinlikleere girebilmek içinnnnn ???*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…