aynenn kuzuummm oleggggde oleeeg dedik gittik bulduk elbiseyii bayrampaşadakındeepelotuun gelınlıkcı bı arkadasıda vardı oda begenmedı hiç kalıtesınıı gelınlıklerııınn
Çokkk sağol canımmm daha konuşamadık valla bilmiyorum ki ama biran önce olsun istiyorum....
İlk maaşını alsın bir de, ocak sonu şubat başı gibi yaparız herhalde :)
ben senden önce evlencem gelinligim yok daha ortada
dolastım bana ocak basında gel yeni modeller cıkacak dediler.. hos istedigim model belli aslında ama
aşkooo zaten oraya burun kıvırıorum ki ne guzel dantelli gelinlikler varbegenemiorum artık oranın gelinlikleriniiiiiiiiiiiii
aaa o kadar cabuk mu canımhemen 2 aya yetişebilcekmi hazırlıklar falannnn
evet canım nurbanu yu çok beğendim Bence kadıköydeki en iyi moda evi Ona alternatif olarakta Gül Erdem de çok iyi ve ilgiliydi
Nerelerden baktın cnm sen ?
Bana bütün gelinlikçiler kafandaki model belliyse ocağı bekleme dedi Ocaktan sonra daha pahalı oluyomuş Bide biz son zamanda ev tutucaz mobilya bakıcaz büyük koşuşturma olucak bari gelinliği halledymde o çıksın aradan die düşündüm
Seninde modelin belliyse şimdiden ver siparişini benceAceleye getirme sonradan :44:
hadi gözünüzaydınn.benimde sevdicek sonunda iş durumunu düzeltti güzel bir işe girdi.bizimde tüm engellerimiz kalktı ama malesef ki hala bekliyoruzzKızlar bende bugün çook mutluyum aşk işe başladı bugün artık tarihin kesinleşmesi için tüm engeller kalkıyor :))
çok sevindim kusummmmmmmmmmmmmmmmmmm ne zaman dusunuyosunuz peki aklınızdaki tarih neee
ezgotumm sabır tasım catladı galba benimmm yeaaay ve yıl donumleriniz kutlu olsun cılgınlar
nazar degmesin kusummm masallahhh
bizim bir ayımız kaldı işte kuzucummm 18 inde dönecek ama yanıma gelmesi 19-20 sini bulur sanırımmmm şafağım 34 olarak sayıyorum o yuzden ben
ahhh bi gecseydi artıkkk yaa yolcam sacımı basımı
yagmur plum hayat hosgeldiniz kuzular
plummm gelinligini cok merak ettim canım
hadi gözünüzaydınn.benimde sevdicek sonunda iş durumunu düzeltti güzel bir işe girdi.bizimde tüm engellerimiz kalktı ama malesef ki hala bekliyoruzz
sağol çağlakuşumm..ben napıyım anacım belirsiz bir tarihi beklemekten ömür tükettim. en sonunda kafama huni takıp gezecem o olacak
Nurbanu bence de en iyisiydi ne kadara anlaştınız kiralık mı? senin mi olacak, hazırlardan mı beğendin yoksa, kendi istediğin modeli mi diktireceksin? Ayyy ne çook soru sordum :))
ah ahh aminnnn canım inşallahhhhSağol cnm sende bendensin bizim de daha hiç bir şeyimiz belli değil ve bende çıldırmak üzereyim, umarım artık herşey yoluna girer her ikimiz içinde :)))
bizim tanıdıgımız var aslında. nişanlımın akrabası.
o dedi görmüs olursun aklında kalmaz hem diye. belli olmazüstümde görünce fikir değiştirebilirim
dikim süresi 1 ay..
hatta sıksalar 1 haftada bile dikiliyor.
Tabi cnm orası öyle gelinlik 1 haftadada dikilir önemli olan senin karar vermenBenim gibi kararsızsan yandın ama 5 kişi 2 hafta baktık öyle karar verebildim
Cnm hazırdan beğendim üzerime göre dikilicek cnm satın aldım yarısını peşin vermek suretiyle 2.150 tl ye aldık ama diğer gelinlikçilere göre çoook pahalıya aldık
Çünkü çoook sade bi model Prenses etek ultra kabarık kuyruklu üst kısmı drapelerden oluşuyo kalp yaka. taş boncuk dantel hiç bişey yok sadece drape. çok ufak belinde bi ayrıntı var sadece
Gözünaydın canım.
Bu 6500 kaç aylık kira canım? hayırlı uğurlu olsun inşallah bakalım güzel.olur inşallah.. mutfağa bayildim kocaman
canım senelik kira diye biliyorum ben
act-rest canım evi tuttunuzmu bilmiyorum ama inşallah tutmuşsunuzdur bayağ büyük eve benziyor adana'daki evler zaten büyük hayırlısı olsun canım ...
ıyı aksamlar kuzularımmm
aslıcanımmm ellerıne saglık bıtanem lıste ıcınnn ben yarın da yapamıcam lısteyı malesef
caglammmm ıns evı tutmussunuzdurrr fotolara bakamadım ama kızlar begenmıs emınım guzeldır
bız sevdıcegımle hobbıt e gıttık mutluyum :)
hepınızı operımmm
günaynnnnn.....
çağlaaa ev mi tuttunuz naptınız? çok güzel bir ev orası
evdeki mutfak dolaplarınızın sayısı, benim evdeki mutfak dolaplarının sayısının 5 katının 2 fazlası kadarherşeyini yerleştirirsin ne güzel
Kızlarrr herkese günaydınlarrr
Çooooookk mutluyum
Ben bu haftasonu gelinliğimi seçtim siparişimi verdiiimm çok içime sindi Darısı hepinizin başına
çağlam hosgeldin ne oldu ev işi ?
Kızlarrr herkese günaydınlarrr
Çooooookk mutluyum
Ben bu haftasonu gelinliğimi seçtim siparişimi verdiiimm çok içime sindi Darısı hepinizin başına
düğünden sonra bekliyorum kahve cay köfte kısırrr ohhhhh...tuuttuk Aslım tuttukkk...benimde bi evim var Allah'a şükürrrrr...darısı olmayanlaraa
düğünden sonra bekliyorum kahve cay köfte kısırrr ohhhhh...tuuttuk Aslım tuttukkk...benimde bi evim var Allah'a şükürrrrr...darısı olmayanlaraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?