'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Özgemmmmm saol canımın içiiii.hakkaten rahatladım...ev tutulduktan sonraki heyecan daha bi başkaymışşş...

ben gelinliğimi aldım ki canım o nedenle rahatım
hep zayıflasam da arkası ipli olduğu için sıkıntı olmucak
hiç duymadım o dediklerini canım yaa

özgem bu hızzzzzz....
hangi arada aldın maşallah ee hani resimler ben görmedim hiççççççç...
ee nerden aldın ne kaadra yaptırdın ?

özgem bu hızzzzzz....
hangi arada aldın maşallah ee hani resimler ben görmedim hiççççççç...
ee nerden aldın ne kaadra yaptırdın ?

sen o sıralar girmiyodun sanırım canım yaa çok oldu alalı
ekim ayında aldım valla
kampanya vardı miss defnede, 2900 yeni sezon fiyatıydı ben 1500 e aldım

sen o sıralar girmiyodun sanırım canım yaa çok oldu alalı
ekim ayında aldım valla
kampanya vardı miss defnede, 2900 yeni sezon fiyatıydı ben 1500 e aldım

muhtemelen ben girmiodum ..
hiç araştırmadım ama ben .... bu miss defne dediğin nasıl bir marka nerde şubeleri varki ;?

senin gelinliğinin fotosunu görebilirmiyim varmı herhangi bir yerde?

Son düzenleme:
Kızlar elma sirkesi lafı geçmiş dalıyorum konuya hemen

Ben de zayıflamak için binbir şey yapanlardanım.Bir ara sabah aç karınla içiyodum elma sirkesini 1 hafta içtim ama o 1 hafta mahvetti beni.Midemi çok fena yapmıştı 1 hafta boyunca sürekli mide ağrısı ve yanma çektim asitli olduğu için zarar veriyo sanırım.

Kimileri o yanma ve ağrı hissi içtikçe azalıyo diyo ama ben dayanamayıp bırakmıştım.Aklınızda bulunsun

muhtemelen ben girmiodum ..
hiç araştırmadım ama ben .... bu miss defne dediğin nasıl bir marka nerde şubeleri varki ;?

senin gelinliğinin fotosunu görebilirmiyim varmı herhangi bir yerde?

güzel bi marakadır canım bi çok yerde de şubesi var
bakayım pcde varsa albüme koyayım canım

Ezgii canım yeniş ayınız kutlu olsun
Özgem kuzum gel bir gün gezelim ben çok beğendim içindekileri ve daha tam yerleşmemişler açmadığımız çok ürün var diyordu kadın

Ezgicimmm canım benim nice nice aşk dolu aylar yıllar beraber musmutlu olursunuz inşallah

Ezgii canım yeniş ayınız kutlu olsun
Özgem kuzum gel bir gün gezelim ben çok beğendim içindekileri ve daha tam yerleşmemişler açmadığımız çok ürün var diyordu kadın

fıstıklarımm teşekkür ederimm. gülibikim aminnn inşallah hepimiz sevdiceklerimizle musmutlu olalım inşallahh

özgemmmmmm gelinliğine bayıldım bayıldım

Aşk la giymek nasip olsun inşallah

tam dantelli istediğim tarzda kolları da farklıymış fikir oldu bana da

Kızlarrr biz kavuşamıoruz bari kuşlarımız kavuşsun diye benim kuşumu sevdiceğime götürmüştüm.Daha 3 hafta falan oldu ama benim kızım fazla cilveli çıktı galba hemen hamile kaldı bile Dün yumurtlamış 1 tane ve hala göbişi şiş daha da yumurtlıycak galba

Evlenemeden torun sahibi olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…