'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ekmek parası hatrına ne cins insanlarla uğraşıyom ya çok canım sıkkın
bu meslekte insanın çok geniş olması gerekli ama ben hemen üzülüyorum ya utanmasam ağlıcaktım valla

Evet canım benimde kafam da iyice oturmaya başladı model olarak ama denemek lazım vücuduma hangisi güzel olur bilemem

Hurremcim hoş geldin canım
Demek nişana karar verildi artık

aynen canım dıger topıkten en hızlı bız cıktık:) Allah ın ıznıyle ınsallah..
bakalım subatta ıstemeye gelıcekler zaten aılesı baska memlekette 2-3 gun sonrada ewde yuzuk takarız pasta keserız bırkaç akraba cagrırız dıe dusunuyorum ewde yapıcam nısanı zaten dugun bu yaz ıstedıgımiz için arada cok zaman yok dısarda nısana gerek yok dıe dusundum.sen buyuk nısan yapıcakmısın canm

ay ne guzel gelınlıkler bıle bellı demek darısı basımıza.bn ıstemeyle nişan gunu gıyecegımı belırledım kafamda anca

Hakikaten ha diğer topicten önce bizler gidicez
Bende dışarıda nişan düşünmüyorum şöyle bi düşüncem var :
Aileler ve bi kaç yakın dostla birlikte bi kafede ve yahut restoranda yemek yenir sonra orda yüzük takılır diye düşündüm. Hem birazda eğlence olur yoksa evin içine zor sığarız
Aman gerçi evde de olsa fark etmez düğünde bol bol kurt dökeriz

ben nasıl denicem ya 42 bedenden 40 a düsmüs biri olarak

gelinlikler hep 38 beden

Bende 42den 40 a düştüm düşünüyorum şu an 40.5 um etek aldım bu hafta 40 çok mutluyum valla... yok mu kız hiç bize göre.... bi zamanlar 46 giydiğim olmuştu yaaa dobiktim aman Allah korusun.. düğüne kadar 38 olur muyum acep

ben biletini kasım başında aldım yanlış hatırlamıyorsam canım... 17 ocak 12.05 e , 13.05 de ben onu havaalanından karşılayacam :=) askere gönderirkende ben göndermiştim..

Benimki 17 ocakta çıkacaktı son 5 güne kadar Allah tan almamışız bilet... 18 ocakta çıkacak o günde uçak yok balıkesirden.... mecbur otobüsle gelecek 8.30 da binip akşam 5te burda inşallah... ben gideceğim kaşrılamaya

ay benimde ya.. sağlık sorunlarımdan .Allah yasatmasın bir daha da.

düsübilir miyiz bilemicem ama 40 bile iyi .vücut toparladıktan sonra

Benimki 120 kişilikti dışarda oldu ki bu sadece çekirdek kısım çok kalabalık anne babalar 6 şar kardeş bizde valla zor oluyor evde sözde bile 25 kişi falan vardı hatta daha fazla nişanı evde yapsaydık çökme tehlikesi olabilird,

o fıkırde mantıklı canım.inşallah her sey gönlümüzce olsun

canım ya asker beklemek zordur bilirim bende bekledim 5.5 ay allah tez vakitte kavuştursun canım...

allegriacığım bende gelinliğine bayıldım ayrıca zayıflamana gerek yok ki maaşallah fiziğin harika gelinliği çok güzel taşımışsın
act-rest adına çok sevindim canım ışık hızıyla evinizide döşeyin inşallah canım
bu arada kışın gelinlik dikimi falan daha uygun oluyor bayanlar ben bunu anladım 4 bin tl lik gelinlik iniyor 2.500tl ye vay beee bende diyorum diktirsem yavaş yavaş benim sıpa daha erken demesede

Abooooo o ne öyle kız
Bizde anne baba kardeş açısından sıkıntı yok tam çekirdek aileyiz nişanda max 40 kişi oluruz gibi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…