ahahaha tesadüfün bu kadarı bende 7 yıllık ilişkimizin yıldönümünde nisan da evleniyorum 1,5 yıllık nişanlı olarak Şükür bugünleri görebildik
Bu arada hoşgeldin tam tarih belli mi?
act restt çok sevindim evi tutmuşsunuzz
ağız tadıyla oturun inş
allegria gelinliğine bayıldımmmmm
kol şekli çok hoşuma gitti
straplez giyemiyorum kollu yaptırırım diyordum ama böyle bişey de yaptırabilirim
anlaşmalı boşanma yapacaktık bugün, adamın vekiliyim
o kadar saat bekledik bi sorun yoktu hakim karşısına çıktık hakim emin misin falan dedi kadına kadın delirdi birden
bağırdı çağırdı hakime ters davrandı.. hakime hanım da bu şekilde olmaz sakinleşip öyle gelin dedi
çıktık dışarı kadınla konuşmaya çalıştım bana da atarlandı, hatta defol dedi bana
ben de benimle böyle konuşamazsınız dedim konuşurum kimse umrumda değil falan bağrındı
polisi çağırdım adliyedeki.. konuştu kadınla.. sonra yutkundum tekrar kadınla konuşmaya çalıştım hazırsanız girelim içeri diye
girdik, yine atarlandı ama hakim anladı manyak olduğunu da tamam dedi çok şükür boşadı
bana defol dedi densiz ama ben sırf vazgeçmesin diye sineye çektim o gücüme gitti..
hadi hayırlı olsun gülinimmmmKızlarrr biz kavuşamıoruz bari kuşlarımız kavuşsun diye benim kuşumu sevdiceğime götürmüştüm.Daha 3 hafta falan oldu ama benim kızım fazla cilveli çıktı galba hemen hamile kaldı bileDün yumurtlamış 1 tane ve hala göbişi şiş daha da yumurtlıycak galba
Evlenemeden torun sahibi olduk
ekmek parası hatrına ne cins insanlarla uğraşıyom ya çok canım sıkkın
bu meslekte insanın çok geniş olması gerekli ama ben hemen üzülüyorum ya utanmasam ağlıcaktım valla
act restt çok sevindim evi tutmuşsunuzz
ağız tadıyla oturun inş
straplez giyemiyorum kollu yaptırırım diyordum ama böyle bişey de yaptırabilirim
CANIM YAA ben gerçekten çok beğendim yaniiii ....
çokta yakışmıştıııı ne şanslısın nasılda haberin olmuş almışsın hemen..
bu arada boy-kilo kaç özgecim
canım boy 165 kilo da sanırım 55..1-2 kilo fazla da olabilir yani emin değilim
uzun zamandır tartılmıyom bi ara 53.5 olmuştum sonra saldım kendimi yine kilo aldım
geçen sene 51 kilo idim o günlerimi çok özlüyo ve istiyorummm
hem göbeğim var hem de yanlarım çok çıktı dar giyince çok kötü çıkıyo valla
Hşbulduk canım.Hakkaten güzel tesadüf oldu :)
16 haziran düşünüyoruz.Resmileştirmedik ama büyük ihtimal öyle görünüyor.
Sana da hayırlı olsun canım bu arada.
anlaşmalı boşanma yapacaktık bugün, adamın vekiliyim
o kadar saat bekledik bi sorun yoktu hakim karşısına çıktık hakim emin misin falan dedi kadına kadın delirdi birden
bağırdı çağırdı hakime ters davrandı.. hakime hanım da bu şekilde olmaz sakinleşip öyle gelin dedi
çıktık dışarı kadınla konuşmaya çalıştım bana da atarlandı, hatta defol dedi bana
ben de benimle böyle konuşamazsınız dedim konuşurum kimse umrumda değil falan bağrındı
polisi çağırdım adliyedeki.. konuştu kadınla.. sonra yutkundum tekrar kadınla konuşmaya çalıştım hazırsanız girelim içeri diye
girdik, yine atarlandı ama hakim anladı manyak olduğunu da tamam dedi çok şükür boşadı
bana defol dedi densiz ama ben sırf vazgeçmesin diye sineye çektim o gücüme gitti..
kız 55te nasıl göbek oluyor yawwww....
kuzu naber ya görüşemiyoz neler yapıyon
Evet canım bayağı toplarlanmaya başladım çok şükür... herkes diyor böyle iyisin ne yapacan zayıf oluppppp.... ay sizene Allah Allah
öyle bi oluyo ki kuzum
valla en az 5 aylık hamiş göbeği gibi hem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?