'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gulibigimmmm masallah kuslaraaa yaaa cidden fena hızlı cıkmıslarrrrrrrrrr bu ne askkkkkk

özgecim gecen hafta da aynı seyi biz yasadık coguncası arkadasım, ben onun yerinde olsam kesin aglardım mesela o da kendini zor tuttu... meslekle ilgisi yok, insanla ugrasmanın gecerli oldugu her yerde olabiliyor malesef boyle durumlar

ne iş yaptıgına bakmaksızın geniş olabilmeyi ogrenmek gerekiyor... iş hayatı maalesef

yazarın teki kadınları erkekleştirdiler dengeleri deiştirdiler sonra da millet bosanıyor aldatıyor diye cıgırtknlık yapılıyor diye gazlıyor bazı kesimleri...

ama su hale bakınca kadınlar da isteyerek erkekleşmiyor...

ya evde oturup koca parası bekliceksin zat-ı muhteremin dedigi gibi... ya da calısıp ayaklarının ustunde durcaksın ve guclu olmayı ogreniceksin... erkekleşiceksin yeri gelicek baska care bırakmıolar insanda

cunku iş dunyasındaki adamlar da asimile olmus... kadın erkek ayrımı yapmıyo cogu zaman kimse

aman allahım herkes gelinlik muhabbetinde bende denemek istedim bianda ççokk istedim ama 38 bedenim ama koca bir göbeğim var maalesef onu eritmeden giyersem mutsuz olucam diye korkuyorum

anlaşmalı boşanma yapacaktık bugün, adamın vekiliyim
o kadar saat bekledik bi sorun yoktu hakim karşısına çıktık hakim emin misin falan dedi kadına kadın delirdi birden
bağırdı çağırdı hakime ters davrandı.. hakime hanım da bu şekilde olmaz sakinleşip öyle gelin dedi
çıktık dışarı kadınla konuşmaya çalıştım bana da atarlandı, hatta defol dedi bana
ben de benimle böyle konuşamazsınız dedim konuşurum kimse umrumda değil falan bağrındı
polisi çağırdım adliyedeki.. konuştu kadınla.. sonra yutkundum tekrar kadınla konuşmaya çalıştım hazırsanız girelim içeri diye
girdik, yine atarlandı ama hakim anladı manyak olduğunu da tamam dedi çok şükür boşadı
bana defol dedi densiz ama ben sırf vazgeçmesin diye sineye çektim o gücüme gitti..

ahahaha tesadüfün bu kadarı bende 7 yıllık ilişkimizin yıldönümünde nisan da evleniyorum 1,5 yıllık nişanlı olarak Şükür bugünleri görebildik
Bu arada hoşgeldin tam tarih belli mi?

Hşbulduk canım.Hakkaten güzel tesadüf oldu :)
16 haziran düşünüyoruz.Resmileştirmedik ama büyük ihtimal öyle görünüyor.
Sana da hayırlı olsun canım bu arada.

özgecim üzüldüm ama böyle manyaklar için kendini üzmene değmez...
bazen kafa sallayıp işini yapıp paranı almaya bakacaksın derler ya işte seninkide o misal olmalı bazen zaten kadının kalitesi ortada ve psikolojisi tabi

hadi hayırlı olsun gülinimmmm

ekmek parası hatrına ne cins insanlarla uğraşıyom ya çok canım sıkkın
bu meslekte insanın çok geniş olması gerekli ama ben hemen üzülüyorum ya utanmasam ağlıcaktım valla

bbeğim noldu ya kim üzdü seni :26:

özgecim senin ne kadar hassas olduğunu biliyorum canım ama malesef ki bunlar hatta bazen (Allah esirgesin) daha kötüleri gelicek başımıza. alışmak zorundayız elimizden gelen bu sadece...keşke değiştirebilsek bu düzeni...

canımmmm çok teşekkür ederim...şükürler olsun tuttuukkk

CANIM YAA ben gerçekten çok beğendim yaniiii ....
çokta yakışmıştıııı ne şanslısın nasılda haberin olmuş almışsın hemen..

bu arada boy-kilo kaç özgecim

canım boy 165 kilo da sanırım 55..1-2 kilo fazla da olabilir yani emin değilim
uzun zamandır tartılmıyom bi ara 53.5 olmuştum sonra saldım kendimi yine kilo aldım
geçen sene 51 kilo idim o günlerimi çok özlüyo ve istiyorummm
hem göbeğim var hem de yanlarım çok çıktı dar giyince çok kötü çıkıyo valla

kız 55te nasıl göbek oluyor yawwww....

haklısınız kızlar sağolasınız
çok çabuk kırılan bi yapım var, ve de en kötüsü bişey diyemiyosun ya o canımı sıktı
şeytan görsün zaten yüzünü artık hiç işim olmaz o kadınla
adam yarın paramı getircek bakalım belki bu biraz can sıkıntımı hafifletir

Son düzenleme:
Hşbulduk canım.Hakkaten güzel tesadüf oldu :)
16 haziran düşünüyoruz.Resmileştirmedik ama büyük ihtimal öyle görünüyor.
Sana da hayırlı olsun canım bu arada.

Çok tşkler
Seninde az kalmış hazirana ne kaldı şurda cnm 6 ay Hele bide düğün yapıcaksanız biran önce tarihi kesinleştirmeniz gerekir mekanlar tutulmaya başlandı çoktan

canım ne yazık ki hayatımızın her köşesinde bu tip manyaklar var..
insanlarla uğraşmayı gerektiren meslekler dahada yıpratıcı.. içinde insan olmayan tek meslek veterinerliktir herhalde..
üzme tatlım sen kendini.. o densizin tekiymiş belliki..

kuzu naber ya görüşemiyoz neler yapıyon

nerdesin sen kuzum yaaa

koşturmacaya devam işte yaa
bi oraya gidiyoz bi buraya

onu alalım bunu yapalım diee diyee geçiyor zaman

birde yılsonu geliyor
işlerin enn yoğun olacğaı zaman şimdiden bunalımdayım

Evet canım bayağı toplarlanmaya başladım çok şükür... herkes diyor böyle iyisin ne yapacan zayıf oluppppp.... ay sizene Allah Allah

bana da diyorlar aynı şeyi sinir olluyorum

allegria gelinliğine bayıldımmmmm
kol şekli çok hoşuma gitti
straplez giyemiyorum kollu yaptırırım diyordum ama böyle bişey de yaptırabilirim

bende straplez giyemiyorum ve kollarım bıngıl bıngıl ama bu kol hosuma gitti benim de

kızlar yeni foto ekledim bende albümümee
kuşağındaki çiçeği çıkarttırsammı diye düşünüyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…