'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende nişan evde olsun istiyorum.. nekadar kalabalık olur bilmiyorum ama

ben nasıl denicem ya 42 bedenden 40 a düsmüs biri olarak

gelinlikler hep 38 beden

ben hala 42 yim

ilk nişanlandığım zaman
nişanlık bakmaya gittik
çok kötüydü yaa
hayatımda kilolarıma ilk kez o zaman takılmıştım
44-46 beden giyiyordum
daha doğrusu üst kısım öyleydi
denettikleri gelinliklerin altı öyle böyle oluyordu ama üst tarafların arkası hep açık kalıyordu

şimdi 42 bedenim
arkası ipli nişanlık denedim tam oldu sayılır üzerime
hiçç sıkma yani canını
bu 38 beden di ufak tefek ayarlama yapıldı üzerinde tam oldu üstüme

Eki Görüntüle 579352
Eki Görüntüle 579353

Son düzenleme:

Canım maşallah çok zarif gelinliğin sana da çok yakışmış benimde kilom aynı senin gibi zayıfım ama bende aynen eski kiloma dönmek istiyorum Benim gelinliğim starplez oyüzden özellikle kollar çok önemli bnm için Şuan kollarım biraz hamurumsu bi kıvamda Acilen sıkılaştırmam lazım onları
Muhakkak 50 olmam lazım düğüne kadar :26:

CANIM YAA ben gerçekten çok beğendim yaniiii ....
çokta yakışmıştıııı ne şanslısın nasılda haberin olmuş almışsın hemen..

bu arada boy-kilo kaç özgecim

Herkese merhabalar
Baya hareketli bir topik varmış meğer burda.Bende 1,5 yılı nişanlılıkla geçen 8 yıllık ilişkim ardından haziranda evleniyorum inşallah.
herkese mutluluklar diliyorum bu arada

Bende 38 bedenim ama 36 da oluyor biraz daha zayıflasam tam 36 beden olurum.

Bende 38 bedenim ama 36 da oluyor biraz daha zayıflasam tam 36 beden olurum.

ohh maşallah ne güzel yawww bende 38 olsam ne güzel olur... şimdi kendimi hayal ettim de!!!! mağazaya gidiyorum olur mu olmaz mı derdi yok... bedeniniz kaç hanımefendi ben 38 deyip alıyorum direkt.... 44 deyip de büyük beden yok maalesef demelerinden oyle sıkılmıştım ki anlatamam

hehe hayırlı olsun torununuz Allah düğününüde göstersin

ekmek parası hatrına ne cins insanlarla uğraşıyom ya çok canım sıkkın
bu meslekte insanın çok geniş olması gerekli ama ben hemen üzülüyorum ya utanmasam ağlıcaktım valla

kuzum noldu???

kızlar bnm morhipoda hemoend ürünlrine özel 50 tl hediye çekim var bişey beğenen olursa verebilirim ben bişey alamıcam çünkü çeyiz hazırlığında olanlara duyurulur

Herkese merhabalar
Baya hareketli bir topik varmış meğer burda.Bende 1,5 yılı nişanlılıkla geçen 8 yıllık ilişkim ardından haziranda evleniyorum inşallah.
herkese mutluluklar diliyorum bu arada

ahahaha tesadüfün bu kadarı bende 7 yıllık ilişkimizin yıldönümünde nisan da evleniyorum 1,5 yıllık nişanlı olarak Şükür bugünleri görebildik
Bu arada hoşgeldin tam tarih belli mi?

act restt çok sevindim evi tutmuşsunuzz
ağız tadıyla oturun inş

allegria gelinliğine bayıldımmmmm
kol şekli çok hoşuma gitti
straplez giyemiyorum kollu yaptırırım diyordum ama böyle bişey de yaptırabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…