'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Çok tşkler
Seninde az kalmış hazirana ne kaldı şurda cnm 6 ay Hele bide düğün yapıcaksanız biran önce tarihi kesinleştirmeniz gerekir mekanlar tutulmaya başlandı çoktan

Evet ya düğün mekanları dolmaya başlamış bile.Birde fiyatlar uçmuş gitmiş.Nikah yapıp üstüne güzel sazlı sözlü küçük çaplı düğün gibi bir organizasyo yapmayı düşünüyoruz.

kızlar yeni foto ekledim bende albümümee
kuşağındaki çiçeği çıkarttırsammı diye düşünüyorum :26:

mügee çok şık gelinliğinde
belinkdeki çiçek değilde el çiçeğinin tülü çok beyaz geldi

resimde mi öyle çıkmış yoksa hakkaten o kadar beyaz mı

o çiçek çok fazla göze batmıyor

Aslım ben seni görmedim ama ben seni hep böyle 38 beden ama gelinlik için 36 yapmak isteyen fiziği çok güzel bi kız diye hayal ediyordum

sağol beni onurlandırdın.

kilolarım cok olsa da vücuda dağılımı orantılı oradan yırtıyorum ben

yani göze batmıyor karsıdan bakınca.

basenlerim benim derdim

benim 1,60 kilo 55 ben hep 53,5 tum ama şuanda intihar edecem bu kilo yüzünden göbek kötü oldu

kızlar yeni foto ekledim bende albümümee
kuşağındaki çiçeği çıkarttırsammı diye düşünüyorum :26:

Aslaaaa Çok güzel bi hava vermiş o kuşakla çiçek bence Zaten sade bi gelinlik bence durmalı çiçek Buarada daha önce gelinliği koymuştun sadece böyle üzerinde daha da bi hoş geldi gözüme cnm
Mutlulukla giy inşallah

mügem fıstıksın fıstık

kusak biraz çiğ kalmış sanki hiç olmasa daha iyi gibi :26:

canım çok güzel olmuş gelinliğin.Belki dediğin gibi çiçeği çıkarabilirsin.ama kollara bayıldım....

Kuşak önden bağlanıyo , arkada uzuyo o yuzden çıkarınca çokmu sade kalır hiç bilemedim.. :26:
tamamen gelinliği bozmaktan korktum açıkcası.
Ececim çiçek bej rengi , ama orda fazla bi aydınlık çıkmış

güzel yorumlarınız için teşekkürler canlarım

ımmm tabi şunu unutuyoruz boy faktörünü!!!... ben 64üm ama boyum da 1.67 o yüzden ideal kilom 58miş benim haydi 6 kilo gideceksin düğüne kadar!!!!!!!!!!!!!

evet benim 50 olmam lazım Ki üniversitedeyken 46 kg ya bile düşmüştüm bi ara o kadar zayıflık yakışmıyo bana en iyi 50 kg da oluyorum Düğüne 4 buçuk ay var heray 1 kg versem ideal kiloma ulaşabilrim aslında
Bide son aylara güveniyorum herkes koşturmacadan 2-3 kg gidiyo diyo

yaaaaaaaa ikea manstad kose takımını kaldırmıs mııııııııııııııııı

sitesinde cıkmıyor valla aglarımmmm biz onu calısma odasına alcaktıkkkk

neyse suan bu mesajı yazrken aklıma geldi... supermancan onu da yaptırırız diodu...

aynı mesaj icinde kendim sordum kendim cevapladım böle de bi insanım evet

kilolardan boylardan bahsetmişken bende fikir danışayım sizlere.Benim boy 1,70 kilo ise 48.şimdi karar veremiyorum kabarık bir gelinlik mi giysem yoksa sade bişeyler mi balık model yada a model mi giysem ne dersiniz??????????????

her iki modelde gider. zayıf oldugun icin. kabarık giysen fazla kilon olmadıgı icin güzel durur.

ama zayıf olmana ragmen vücut hatların belirgin ise balık etek de harika durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…