'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydınnnnnnnnnn

sabahları uyanamama sorunu olup da bunu cozen var mı? bana bi el atsın yemin ederim bıktım her sabah gec kalmaktan yaaa :95::95::95::95::95::95:

kızlar bi fotograf furyasıdır gıdıyor ve ben kımsenın fotosunu goremıyorum yaa

ayrıca beni de ekleyin listeye 16 haziran düğün 14 haziran kına

Kuşlarımızın aşkına bile nazar değiyo

Kızım yumurtasını kırıp folluktan atmış Tekrar 1 tane daha yumurtamış bunu atmaz inşallah :26:

günaydınnnnnnnnnn

sabahları uyanamama sorunu olup da bunu cozen var mı? bana bi el atsın yemin ederim bıktım her sabah gec kalmaktan yaaa :95::95::95::95::95::95:

Sen kaçta kalkıyorsun canım ben 6da ayaktayım bünye alıştığı için otomatik kalkıyorum ama soğuk olunca zor kalkıyorum yataktan

Sen kaçta kalkıyorsun canım ben 6da ayaktayım bünye alıştığı için otomatik kalkıyorum ama soğuk olunca zor kalkıyorum yataktan

normalde saat 7 olmadan uyanmam lazım 7'ye çeyrek kala falan... ama bi uyanıyorum saat 7:30 haliyle işe gec kalıyorum

alarm falan hiçbişey işe yaramıyo... dedigin gibi kısın daha zor bir de işim evime cook coook uzak 2 saat yol gidiyorum o da trafik orta halliyse düşün.. trafik beni cok yoruyo resmen uzerime agırlık cokuyo haliyle aksam erken de uyusam 7 bucuktan evvel kalkamıyorummm bıktım kendimden iyice gözüne batmaya basladım milletin acilen buna bi cozum bulmalıyım ya

gulıbıkmmm kafese nazar boncugu falan takın ay kıyamam yaaa :26:

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr

Geçmiş sayfaları okudum da bedenlerden konuşulmuş.Ben de 40 bedenim ahh ahh diyorum bi 38 bedeni görsem

Bugün sevdiceğime söyliyim bari bi boncuk taksın :26:

Canım Allah yardımcın olsun ben 15 dk yola zor dayanıyorum 2 saat zor 9da mi başlıyor canım mesai

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…