'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaaayyyddıııınn bebeklleeriiim benııımmmm

Pastaaamm benım kalkmada bı sorunum yokta kendımeeee gelemıorum su son 1 bucuk haftadırr
güllbiikk yaaa kıyamammm ben o kuşlaraa benim pufudaa bakkalın oğluyla çiftleştirim diorum ama kızım kime cektıyse cooooook kıskaaannncc!!!! oyuncak kuşu bile didikleye didikleyee gebertttiiii

Günaydınnnn güzeller güzelimmm

Benim ki hiç kıskançlık yapmadı kuzu ya halbuki kafesine hiç bişey istemezdi oyuncak falan sokunca cırlıodu hemen o yüzden ilk başta alışsınlar diye kafeslerini yan yana koymuştuk ama 1 saat sonra bi baktık tellerin arasından gagalarını uzatıp öpüşmeye çalışıyolar Hemencecik alıştılar birbirine ama zamanı gelince nasıl ayırcaz onu bilmiyorum :26:

Kızını yabancıya bakkalın oğluna verme minnakımmm yaa güven olmaz

Kuşlarımızın aşkına bile nazar değiyo

Kızım yumurtasını kırıp folluktan atmış Tekrar 1 tane daha yumurtamış bunu atmaz inşallah :26:

günaydın çikolatalarımmmmmm

atak dönemi hala geçmedi bıktım artık migrenden yaaa,her gün ilaç içiyorum ama tık yok kafamı koparasım var.

gülinom ne oldu senin bebişlerine yaaa, acaba hayvanı korkutan bir şey mi oldu,psikoloji mi bozuldu:26:

biolog vitamin eksikligi oldugunu sanmıyorum acıkcası tembellik olabilir bilemiyorum biraz miskin bi tipim ama boyle olmak istemiyorum işte enerjik olmak sabah çivi gibi yataktan fırlamak dipçik gibin olmak istiyorummmm yoksa ben evliligi yürütemem biri bana yardım etsin yeaaaa

pufuummmmmmmm ben bi uyansam kendime geliorum ama sorun uyanmakta senle sorunlarımız tam tersiiii kusikona da koptummm sen ona yakısıklı bi aday bul ba nası gecer kıskanclıgı

kardelencim evet 9 da baslıo ama benim gelmem 9 bucugu gecio 10 a gelio nerdeyse ayıp denen bişe var gerci aksam da gec cıkıorum aksam cıkıs 6 ama ben cogu zaman 7 ye kdr burda oluorum erken gelsem erken cıksam iyi olcak

Kuzum biraz bünyeni alıştırsan süper olur kalkarsın zorlanmadan ben 6 yıldır böyle çalıştığım için pazar dahil 6da kalkıyorum bakıyorumm bugün pazar geri uyuyorum kış mesaisi 7-16.30 yaz mesaisi 7.15-17.30 erken kalkan çok yol alıyor

ne köftehor bi bunyem varsa 1 yılı devirdim hala alısamadı yaaa

bende bi sorun mu var ki.. hep zayıf bunyemmm

ay valla bilemıyorum babasına sorucam eğer razı olursa bi istemeye gelsinler diyoorumm pek bi cilveli benim kızdaa öpücük yağmuruna tutuoo beniii

ayırmayııınn kuzum yaa onlar sizin canlı çeyizleriniiizz

pastaaaamm yaa sapıtık benim kuş ayna koydum aynayı gagalaya gagalaya harap ettii kocişinee şimdiden açıyoruuumm

KK nın En 'lerine 4 dalda adayım

Özgemm oylarım sana.. İçinde adım yazan hiçbir en' e oy vermedim

Vayyyy enlerin içinde adaylarımız varmış da haberimiz yokmuş. bakacağım mutlaka.

kızlar bu arada geçen gün kk yılbaşı çekilişi başlığına baktım çok özendim. biz de çekiliş yapsak ne güzel olur????????

alegria da var enlerde.. başka gözüme çarpan olmadı liste uzundu zati hızlı hızlı geçtim üzerinden

evet ya ne güzel olurrr

ona sovalye ruhlu bi kocik lazım kusummm

[SUB][/SUB]
ne köftehor bi bunyem varsa 1 yılı devirdim hala alısamadı yaaa

bende bi sorun mu var ki.. hep zayıf bunyemmm

Kuzum bilmem ki çalar saat olsa biraz erkene kur ki yatakta oyalanma vaktini de koy hesaba
Benimde bünyem zayıf ama isim çok yorucu değil o yüzden belkide rahatım biraz bilmiyorum ben sadece şuan başımda olan patronla anlaşamıyorum gelen gideni aratır derlermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…