Günaaayyyddıııınn bebeklleeriiim benııımmmm
Pastaaamm benım kalkmada bı sorunum yokta kendımeeee gelemıorum su son 1 bucuk haftadırr
güllbiikk yaaa kıyamammm ben o kuşlaraa benim pufudaa bakkalın oğluyla çiftleştirim diorum ama kızım kime cektıyse cooooook kıskaaannncc!!!! oyuncak kuşu bile didikleye didikleyee gebertttiiii
Kuşlarımızın aşkına bile nazar değiyo
Kızım yumurtasını kırıp folluktan atmışTekrar 1 tane daha yumurtamış bunu atmaz inşallah :26:
günler çabuk geçsin, topikteki bütün kızlar evlensin
günler çabuk geçsin, topikteki bütün kızlar evlensin
günaydınlarrrrrr
biolog vitamin eksikligi oldugunu sanmıyorum acıkcası tembellik olabilir bilemiyorum biraz miskin bi tipimama boyle olmak istemiyorum işte enerjik olmak sabah çivi gibi yataktan fırlamak dipçik gibin olmak istiyorummmm yoksa ben evliligi yürütemem biri bana yardım etsin yeaaaa
pufuummmmmmmm ben bi uyansam kendime geliorum ama sorun uyanmakta senle sorunlarımız tam tersiiiikusikona da koptummm sen ona yakısıklı bi aday bul ba nası gecer kıskanclıgı
kardelencim evet 9 da baslıo ama benim gelmem 9 bucugu gecio 10 a gelio nerdeyse ayıp denen bişe vargerci aksam da gec cıkıorum aksam cıkıs 6 ama ben cogu zaman 7 ye kdr burda oluorum erken gelsem erken cıksam iyi olcak
senin gelinlik benim rüyama girdinişanlıma diyorum ki rüyamda : onu bulman lazım bana o bende cok hos olcak o benim gelinliğim
Kuzum biraz bünyeni alıştırsan süper olur kalkarsın zorlanmadan ben 6 yıldır böyle çalıştığım için pazar dahil 6da kalkıyorum bakıyorumm bugün pazar geri uyuyorum kış mesaisi 7-16.30 yaz mesaisi 7.15-17.30 erken kalkan çok yol alıyor
Günaydınnnn güzeller güzelimmm
Benim ki hiç kıskançlık yapmadı kuzu ya halbuki kafesine hiç bişey istemezdi oyuncak falan sokunca cırlıodu hemen o yüzden ilk başta alışsınlar diye kafeslerini yan yana koymuştuk ama 1 saat sonra bi baktık tellerin arasından gagalarını uzatıp öpüşmeye çalışıyolarHemencecik alıştılar birbirine ama zamanı gelince nasıl ayırcaz onu bilmiyorum :26:
Kızını yabancıya bakkalın oğluna verme minnakımmm yaa güven olmaz
KK nın En 'lerine 4 dalda adayım
Özgemm oylarım sana.. İçinde adım yazan hiçbir en' e oy vermedim
Vayyyy enlerin içinde adaylarımız varmış da haberimiz yokmuş. bakacağım mutlaka.
kızlar bu arada geçen gün kk yılbaşı çekilişi başlığına baktım çok özendim. biz de çekiliş yapsak ne güzel olur????????
ay valla bilemıyorum babasına sorucam eğer razı olursa bi istemeye gelsinler diyoorumm pek bi cilveli benim kızdaa öpücük yağmuruna tutuoo beniii
ayırmayııınn kuzum yaa onlar sizin canlı çeyizleriniiizz
pastaaaamm yaa sapıtık benim kuş ayna koydum aynayı gagalaya gagalaya harap ettii kocişinee şimdiden açıyoruuumm
ne köftehor bi bunyem varsa 1 yılı devirdim hala alısamadı yaaa
bende bi sorun mu var ki.. hep zayıf bunyemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?