ayy zehra sabah uyandım nasıl gülüyorum kendi kendime görsen
ona sovalye ruhlu bi kocik lazım kusummm
ona sovalye ruhlu bi kocik lazım kusummm
benimde rüyamda annem çeyizimdeki misafir tabklarımı ödünç birine vermiş.. ondan istemeye gidiyorum 3 hafta oldu getirmedi diyorum..
Bende geldimmm25 nisan kına 27 nisan düğün sonunda ohh bee
Canım aynı ilde olsaydık bende şımarıga eş arıyorum gelir isterdik benim muhabbet kuşu konuşuyor ama önüne gelene aşkım canım diyor
günaydın çikolatalarımmmmmm
atak dönemi hala geçmedi bıktım artık migrenden yaaa,her gün ilaç içiyorum ama tık yok kafamı koparasım var.
gülinom ne oldu senin bebişlerine yaaa, acaba hayvanı korkutan bir şey mi oldu,psikoloji mi bozuldu:26:
zaten calar saatim erkene kurulu maviscimmm erkene kurdum olmuyo tam vaktine kurdum olmuyo hiçbi turlu olmuyo
pastam 12 yi buluyo yatmam her halukarda... 9 da geliorum eve yemek ye ustunu basını deiştir uzan biraz derken bakıyorum 10-10.30 olmus
sonra da böğürtlen arıyo en az kafadan 1 saat konusuyoruz minimum... e haliyle saat oluyo 12 ben yatana kadar... hiçbişey yapmasam da saati 12 ediyorum yani bu da eve gec gelmenin yüzünden hep
benımkı konusmuoo yaaaöpücük atıoo bıde sureklı puuff pufff dıorum sankı bii huuuufff gibi bişi dioo :))))))
ay valla bilemıyorum babasına sorucam eğer razı olursa bi istemeye gelsinler diyoorumm pek bi cilveli benim kızdaa öpücük yağmuruna tutuoo beniii
ayırmayııınn kuzum yaa onlar sizin canlı çeyizleriniiizz
pastaaaamm yaa sapıtık benim kuş ayna koydum aynayı gagalaya gagalaya harap ettii kocişinee şimdiden açıyoruuumm
benımkı konusmuoo yaaaöpücük atıoo bıde sureklı puuff pufff dıorum sankı bii huuuufff gibi bişi dioo :))))))
oyamm napıyorsun
ev ,iş düzenini oturtabildin mi
yok canım yaa oturtamadım hala.
uyku düzenim alt üst. biriyle uyumaya alışık olmadığım için, senelerdir çift kişilik yatakta ve yorganda tek ben yattığım için yatak ve yorgan savaşımız sürüyor. her dönüşüme uyandığı için o ayrı bir sıkıntı. alışıcaz umarım
görümcelerime gitmekten dert yanıyordumneyse o işten kurtuldum, şimdi de misafir ağırlama işlerim var
buyursunlar başımın üstlerinde yerleri var ama anacım ben puding çırpmayı bile unutmuşumöğrenciyken daha becerikliydim
işte tarifler peşinde koşturuyorum bu aralar, sizin derdiniz başınızdan aşkın olduğu için sizin muhabbeti bozmak istemiyırum aslında
zaten calar saatim erkene kurulu maviscimmm erkene kurdum olmuyo tam vaktine kurdum olmuyo hiçbi turlu olmuyo
pastam 12 yi buluyo yatmam her halukarda... 9 da geliorum eve yemek ye ustunu basını deiştir uzan biraz derken bakıyorum 10-10.30 olmus
sonra da böğürtlen arıyo en az kafadan 1 saat konusuyoruz minimum... e haliyle saat oluyo 12 ben yatana kadar... hiçbişey yapmasam da saati 12 ediyorum yani bu da eve gec gelmenin yüzünden hep
pastam kopardın resmen beniiiiiiidüşünseneee aslında gece birilerinden dayak yedigimiziii
benim paşaprensim gelince ona cicik bi supriz hazırlıyım diorummmm... sole cok cicik asla unutamayacagı bi kahvaltı olabilir ya da basbasa gecirebilecegimiz guzel bi gun...
önerileriniz var mı kızlarrr
Canım dişi konuşmaz erkek konuşur bide yavru olacak ben çok uğraştım kaset doldurdum anca o kadar konuştu beyimiz artık baş göz etmenin vakti geldi
Sor babacığına kuzum everelim senin kızı da ama senin ki daha küçük değilmiydi çiftleşmesi için 7 aylıktan büyük olması gerekiyo diye biliyorum minnağımm
Bu arada açamıyorum uykumu bi türlü demişsin ya kuzum bunun için kesinlikle yeşil çay tavsiye ediyorum.Ben zayıflamak için içmeye başlayarak farkettim bunu.Dün gece mesela 2,30 da uyudum ben ama şuan gayet dinçim.Öğlene doğru yine uyuklamaya başlıorum bi yeşil çay daha yapıorum kendime geliyorum ki kahve çay falan uykumu açmaz benim genel de ama yeşil çay çok iyi geliyo
Nazlimuğğğğğ koptumm yaa
Benımde 21 hazıran 2013 kına 22 hazıran 2013 dugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?