'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

donuk pudra http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/580949-2012-kk-enleri-yarismasi-aday-listesi-oylamalar-1.html

adını gördüm sanki

pamuk prensesi görmemek kötü olurdu herhalde

bende en komikler arasındaymışım (adaylar arasında olmak bile çok güzelllll )
komikmiymişim ki ben çok pis gaza geldim

dünü özetleyeyim.

kendimi bu topiğe ait hissetmememe rağmen (hem 2012 geliniyim, hem artık evliyim falan filan) buradan çıkmıyorum ya hani,hani siza ayrı bir sevgi duyuyorum ya hani
neyse dün topiğe bakmamak için kk ya girmedim. girdim sonra çıktım yani hee güya iş yapıcam, artık tüm işler bana kaldığı için...
tabiki nerdeeeee, oturdum tarif aradım.buldum, yazdım falan.. eve giderken marketten malzemeleri aldım. eve gittim ki tarif yok
sinir oldum bugün misafirimiz var, cheeskek yapacaktım güya, neyse Allah yüzüme güldü, yoksa malzemeler ziyan olacaktı

zaten calar saatim erkene kurulu maviscimmm erkene kurdum olmuyo tam vaktine kurdum olmuyo hiçbi turlu olmuyo

pastam 12 yi buluyo yatmam her halukarda... 9 da geliorum eve yemek ye ustunu basını deiştir uzan biraz derken bakıyorum 10-10.30 olmus

sonra da böğürtlen arıyo en az kafadan 1 saat konusuyoruz minimum... e haliyle saat oluyo 12 ben yatana kadar... hiçbişey yapmasam da saati 12 ediyorum yani bu da eve gec gelmenin yüzünden hep

Meraktan çok baktık,galba ondan oldu lavicim yaa şimdi kafesi daha sessiz biyere koymuş sevdiceğim 2 tanecik yavru çıksa biri bana biri sevdiceğime ne güzel olur ya

normal kuzum ya vuct 1-2 ıdare edıo ama sonradan kalkamaz oluyo ınsannn:/ ben uyandıgımda bıdaha uyuyamamm kolay kolaayy o yuzden alarmı duyar duymaz kalkıorumdaaa sonrası işkencee etim doğranmış gibiyim halaa acabaa ablam falan gece ebni dövüyoo mu

benımkı konusmuoo yaaa öpücük atıoo bıde sureklı puuff pufff dıorum sankı bii huuuufff gibi bişi dioo :))))))

Canım dişi konuşmaz erkek konuşur bide yavru olacak ben çok uğraştım kaset doldurdum anca o kadar konuştu beyimiz artık baş göz etmenin vakti geldi

Sor babacığına kuzum everelim senin kızı da ama senin ki daha küçük değilmiydi çiftleşmesi için 7 aylıktan büyük olması gerekiyo diye biliyorum minnağımm

Bu arada açamıyorum uykumu bi türlü demişsin ya kuzum bunun için kesinlikle yeşil çay tavsiye ediyorum.Ben zayıflamak için içmeye başlayarak farkettim bunu.Dün gece mesela 2,30 da uyudum ben ama şuan gayet dinçim.Öğlene doğru yine uyuklamaya başlıorum bi yeşil çay daha yapıorum kendime geliyorum ki kahve çay falan uykumu açmaz benim genel de ama yeşil çay çok iyi geliyo

benımkı konusmuoo yaaa öpücük atıoo bıde sureklı puuff pufff dıorum sankı bii huuuufff gibi bişi dioo :))))))

Nazlimuğğğğğ koptumm yaa

oyamm napıyorsun

ev ,iş düzenini oturtabildin mi

yok canım yaa oturtamadım hala.
uyku düzenim alt üst. biriyle uyumaya alışık olmadığım için, senelerdir çift kişilik yatakta ve yorganda tek ben yattığım için yatak ve yorgan savaşımız sürüyor. her dönüşüme uyandığı için o ayrı bir sıkıntı. alışıcaz umarım
görümcelerime gitmekten dert yanıyordum neyse o işten kurtuldum, şimdi de misafir ağırlama işlerim var
buyursunlar başımın üstlerinde yerleri var ama anacım ben puding çırpmayı bile unutmuşum öğrenciyken daha becerikliydim

işte tarifler peşinde koşturuyorum bu aralar, sizin derdiniz başınızdan aşkın olduğu için sizin muhabbeti bozmak istemiyırum aslında

ayy benim dünyadan haberim yok en güzel nicke sahip ve en ilginc nicke sahip kategorisindeymişim

oyam söylemesen ayakta uyuyom ya.

evet sen komiksin. espiri süper. ben senin bu yönünü cok seviyorum. güldürebilmek zor .

bende cheesekek isterim

Son düzenleme:
pastam kopardın resmen beniiiiiii düşünseneee aslında gece birilerinden dayak yedigimiziii

benim paşaprensim gelince ona cicik bi supriz hazırlıyım diorummmm... sole cok cicik asla unutamayacagı bi kahvaltı olabilir ya da basbasa gecirebilecegimiz guzel bi gun...

önerileriniz var mı kızlarrr

canım benim ya
gel yaz sen. bakıp gitme. ben seninle sohbeti özledim

102 gün sonra ben de tarif pesinde olcam :26::26:

anneme kulak verip azıcık işleneyim evde bari

Hım kuzum o zaman başka bişey düşünmek lazım ama ne senin rahat uyanman için

benceeee 1 guuunn gecırınnnn askım cok ıhtıyacınız vaar bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben ablamdan şüphe etmeye basladımm vallllaaahh bu acıların bı sebebı olmalıı
Canım dişi konuşmaz erkek konuşur bide yavru olacak ben çok uğraştım kaset doldurdum anca o kadar konuştu beyimiz artık baş göz etmenin vakti geldi

yaa oyleymıs cıddeenn olsun ben onun opucuk atan gagasını yerııımmm

ay kuzumm bana yeşilçay işlemiyoo artık bağışıklıkmı kazandım nedirr hoş bu ara benım uyku düzenımde cok bozuldu bi hadmkoy bı lalelı nezaman uyuoorm nezman kalkıorum bılemez oldum

benım pufum huffluyoo abbaaasııı yada anne sus artık demek içinde huuuffluyo olabılır daha inikçeek yaa 5 aylık falandır heralde dimi 3 ay olmuştur kurbaaamm pamuk kızımı annesiiyee getirelii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…