- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Hoşgeldinizz..... bu arada kızlar 21-22-23 haziranda ne kadar çok evlenen oldu demi :)
benceeee 1 guuunn gecırınnnn askım cok ıhtıyacınız vaar bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben ablamdan şüphe etmeye basladımm vallllaaahh bu acıların bı sebebı olmalıı
yaa oyleymıs cıddeenn olsun ben onun opucuk atan gagasını yerııımmm
ay kuzumm bana yeşilçay işlemiyoo artık bağışıklıkmı kazandım nedirrhoş bu ara benım uyku düzenımde cok bozuldu bi hadmkoy bı lalelı nezaman uyuoorm nezman kalkıorum bılemez oldum
benım pufum huffluyoo abbaaasıııyada anne sus artık demek içinde huuuffluyo olabılır daha inikçeek yaa 5 aylık falandır heralde dimi 3 ay olmuştur kurbaaamm pamuk kızımı annesiiyee getirelii
evet aynı günde evlenenler de bayagı var listede
merhaba yeni gelin adayları nasıl gidiyor hazırlıklar giremedim 2 -3 gündür
size birşey sorucam kız tarafı olarak neler alacaksınız?
yada kredi çekip beraber mi ödüceksiniz?
nasıl olcak sşizde ev döşeme işleri falan?
yardımcı olursanız sevinirim
bu arada bizim düğün inşaallah apustos 15-1 eylül arası diye konuşuldu birşey omaz ise inşaallah
bizde de ben evleniyorum.. corap sökügü gibi arkamdan 3 kuzenim evleniyorBenim de arkadaşım 23 haziran düşünüyormuş :) valla ne kısmetli tarih çıktıbenle aynı gün yok ama kına gecemde evlenen var 19 mayısta tekim
canım benim ya
gel yaz sen. bakıp gitme. ben seninle sohbeti özledim
102 gün sonra ben de tarif pesinde olcam :26::26:
anneme kulak verip azıcık işleneyim evde bari
donuk pudra http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/580949-2012-kk-enleri-yarismasi-aday-listesi-oylamalar-1.html
adını gördüm sanki
pamuk prensesi görmemek kötü olurdu herhalde
bende en komikler arasındaymışım(adaylar arasında olmak bile çok güzelllll )
komikmiymişim ki bençok pis gaza geldim
dünü özetleyeyim.
kendimi bu topiğe ait hissetmememe rağmen (hem 2012 geliniyim, hem artık evliyim falan filan) buradan çıkmıyorum ya hani,hani siza ayrı bir sevgi duyuyorum ya hani
neyse dün topiğe bakmamak için kk ya girmedim. girdim sonra çıktım yanihee güya iş yapıcam, artık tüm işler bana kaldığı için...
tabiki nerdeeeee, oturdum tarif aradım.buldum, yazdım falan.. eve giderken marketten malzemeleri aldım. eve gittim ki tarif yok
sinir oldumbugün misafirimiz var, cheeskek yapacaktım güya, neyse Allah yüzüme güldü, yoksa malzemeler ziyan olacaktı
bizde de ben evleniyorum.. corap sökügü gibi arkamdan 3 kuzenim evleniyor2 ser ay ara ile
kesinlikle.... dinlemiyeceksen; ya anneni çeyize koy... ya da annenin yaptıklarından buzluğuna koy
bu arada bizim düğün inşaallah apustos 15-1 eylül arası diye konuşuldu birşey omaz ise inşaallah
Benimde bi amcamın kızı nişanlı ama onun daha tarih belli değil nişnalısı yurtdışınca konsoloslukta çalışıyor.. onun durumlarına göre bakacaklar bakalım benden önce de olabili sonra da
O zaman uyku düzenini tekrar oturtman lazım kuzucum ben senelerdir çalışıyorum ama oturtamadım bi türlü,erken yatamıyorum nedense :26:
Senin pufunu yerim benn bence de 5 aylık falandır minnağım sen onu everme daha büyüsün accuk
ayy bende görünce pek bi şaşırdımsankim oscarda hissettim kendimi aday olmak bilem güzel
bizde şimdi eszamanlı ne giysek derdi var
timam azcık daha bekletııımm kızımııı oyle hemen yar etmim kimselerebenım en gec 11de yatmam lazımda nerdeeeeeeeeeee beyiim gececii oldugundan kelli konuşmalar hep gecee oluyooo maşallah Allah'ta bize bi çene vermişkiii dur durak bılmıoruz
Allah muhabbetinizi arttırsın kuzumm maşallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?