'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

O zaman uyku düzenini tekrar oturtman lazım kuzucum ben senelerdir çalışıyorum ama oturtamadım bi türlü,erken yatamıyorum nedense :26:

Senin pufunu yerim benn bence de 5 aylık falandır minnağım sen onu everme daha büyüsün accuk

merhaba yeni gelin adayları nasıl gidiyor hazırlıklar giremedim 2 -3 gündür
size birşey sorucam kız tarafı olarak neler alacaksınız?
yada kredi çekip beraber mi ödüceksiniz?
nasıl olcak sşizde ev döşeme işleri falan?
yardımcı olursanız sevinirim
bu arada bizim düğün inşaallah apustos 15-1 eylül arası diye konuşuldu birşey omaz ise inşaallah

merhaba hayırlısı olsun şimdiden

yatak odası ve mutfak kıza ait. aklına gelecek herseyi. avize,perde,halı vs vs.. geri kalanı erkege. beyaz esyada sadece tv ve buzdolabını erkek alıyor.

tabii o karşılıklı konuşmaya da bağlı.nasıl iserseniz.

Son düzenleme:
canım benim ya
gel yaz sen. bakıp gitme. ben seninle sohbeti özledim

102 gün sonra ben de tarif pesinde olcam :26::26:

anneme kulak verip azıcık işleneyim evde bari

kesinlikle.... dinlemiyeceksen; ya anneni çeyize koy... ya da annenin yaptıklarından buzluğuna koy

ayy bende görünce pek bi şaşırdım sankim oscarda hissettim kendimi aday olmak bilem güzel

eşya işini daha konuşmadık biz ama bizde mutfak mutfağın halısı perdesi aynı şekilde yatak odası ve onun halısı perdesi beyaz eşyalar kıza aittir.. buzdolabını erkek alır... kalan oturma salon hepsi oğlanındır

timam azcık daha bekletııımm kızımııı oyle hemen yar etmim kimselere benım en gec 11de yatmam lazımda nerdeeeeeeeeeee beyiim gececii oldugundan kelli konuşmalar hep gecee oluyooo maşallah Allah'ta bize bi çene vermişkiii dur durak bılmıoruz

kızlarrrrrrrrrrrrrr evimiziii tuuutttukkkkkkk bugün:) yerimde duramıyorum,sığamıyorum,çalışasım falan yok evime gitmek istiyorumppppppppp

Allah muhabbetinizi arttırsın kuzumm maşallah size

merhaba canım ,
kısa öz... ben ve nişanlım çalışıyoruz mümkün mertebe herşeyimizi iğneyi bile ortak alıoruz alabildiğimiz kadarını halledicez..
bazı şeyleride aileler bilmek zorunda değil diye düşünüyoruz o yüzden bazen ortak alsak bile ben anneme nişanlım aldı diyorum neticede kuracağımız hayatta ortak olucazk 6 ay sonra çalışıp getirdiğimde evim için harcanacak mutfak yatak odası salon tuvalet vs şeklinde ayrım yapmak bana göre değil ....

en son mobilyalarımızı aldık 2000 tl peşin verdik kalanı kk dan çekilcek mesela 500 tl ben verdim o ay o kadar arttırabildim 1500 ü nişanlım halletti. kredi, kartıda ertelemeli olcak nikahım haziranda biz nisanda ödemeye başlıcaz taksitleri onlarıda her ay ortak halletcez..

biz beyaz eşya çam mak. bul. mak. ve buzdolabınıda ortak alıp ödedik sevgiliyken.. küçük ev aletlerinide.. yorgan yastığıda..... o yüzden sıkma canını bu gibi şeylerle...
onun cebi senin cebin demek unutma..

hee şöyle birşey var...
eğer aileden gelen maddi bir güç varsa zaten herşey güzelce olur ikinizde aklınızı kullanın mış gibi görünün ama yinede mutluluğunuzu zedelemeyecek şekilde ilerleyin..
yani dediğim gibi herşeyi aileler olması gerektiği gibi oldu bilsin ama siz aranızda ortak almış olun mesela .. onun gibi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…