Hım kuzum o zaman başka bişey düşünmek lazım ama ne senin rahat uyanman için
çok düşünmeye gerek yok aslında kusummmm, rahat uyumam için bana AŞK lazımmmm...
Aşk neyle bitio? K ile, Clark neyle bitiyo? o da K ile... O zaman clark=aşk aşk=clark hepsi=süperman süperman=Ben... Ben=Biz
işte yine yaktım beynimi..
hem mayaların işi bunlar
hahaha dünküü sıyırmada cok guzeldııı pastaaammmayalaaar mayalaaar bozulmasın aralaaaar
özgem o listeyi tekrar düzenlesek mi bu topiğe gelmeyen cok arkadasımızın adı listede var. :26:
çok düşünmeye gerek yok aslında kusummmm, rahat uyumam için bana AŞK lazımmmm...
Aşk neyle bitio? K ile, Clark neyle bitiyo? o da K ile... O zaman clark=aşk aşk=clark hepsi=süperman süperman=Ben... Ben=Biz
işte yine yaktım beynimi..
hep mayaların işi bunlar
valla çok iyi olur canım benim
değişenler de var
bi de gelinliğimi rüyanda görmüşsün ya bak bi foto daha koydum onda kolları daha belirgin
beğendiysen alabilrsin bunu miss defneden aldım ben aynısını bulursun canım
dantel aşığı biri olarak bayıldım.. hemen bakıyorum.
çağlanınki de öyleydi. hepsi ayrı güzel ama senin kol detayın beni benden aldı
oyanın prenses eteği ile harikaydı. ayy bende gelinlik giyeyim yahuu
özge gelinliğinin kodu ne olarak geçiyor ? miss defneye gittiğimde ne dicem mesela
kızlarrrrrrrrrrrrrrr
sizin fotoları çok merak ettim
bari ekleyin de burdan görelim
albümü göremiyom ben
olmaz mı ki:18:
ben öyle ekliyom fotoları
özge gelinliğinin kodu ne olarak geçiyor ? miss defneye gittiğimde ne dicem mesela
hmmm kodunu hiç bilmiyom kuzum ya ama kadınlar bunun adı 'lady model' demiştine kadar doğru bilemem
ben de seni görmek istiyorum kiiiiii
özgem o listeyi tekrar düzenlesek mi bu topiğe gelmeyen cok arkadasımızın adı listede var. :26:
şimcik ayar çekçem listeye canlarım ciğerlerimmm
şu KK nın enleri için oy kullanıyodum ben debitsin o listeyi halletçem
aslım zehroşum oyum sizlereee
ben de aday olmuşum heee en duygusal,en güzel yorum yapan, en tanışmak istenilen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?