'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

herkese selam,

günlerdir girememe rekoru kırıyorum, ama Peliniminn isteme söz merasiminden haberdarım, elbisesine de baaaa - yıııılllll - dıııımmm

kaç gündür giremedim geçmişi de okuyamadım keyifler yerindedir umarımmm

Çağla evini tutmuşsun hayırlı olsun inşallah musmutlu günler yaşayacağın yuva sıcaklığında bir ev olur

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım?

sen nerdesin bakıyım, ne zamandır ortada yoksun, aklımdan geçiyorsun her girdiğimde sorucam unutuyorum ??

bende hem kendime hemde sizlere tarif defteri yapıyorum
bitirince mail adreslerinize yollarım

bende talibimm :104:

Son düzenleme:
çağlaaam çağlam çeyizindeki popcorn kaseleri uğruna bu karda bu soğukta bu buzda bu çamurda kendimi migros yollarına vurdum veeee bi kırmızı bi mavi o cicik kaseler benim olduuuu

bu arada dün de 3 lü çelik tencere ve bernardodan kahvaltı takımımın çaydanlığını aldııımmm

Son düzenleme:
Seviyorum sevdiceğimi ya Adanada felaket yağmur yağıyor ıslanmayım diye kıyamadi bana iş yerinden çıkma geliyorum dedi geldi aldı eve getirdi seviyorum ya ışte seviyorum hemde çok

kardelenciğim evet ya bugün çok yağmur varmış adana ve mersin'de nişanlım mersin'e gitti işi için sabahtan beri durmadı yağmur demişti kıyamam.hiç sevmiyorum yağmuru

Kızlarrrr damdan düşer gibi söylüyorum ama benimde düğün tarihim belli oldu sonunda. 20 Ağustos 2013 Düğün+Kına olacak, 31 Ağustos 2013 Düğün+Nikah olucak hayırlısıyla inşallahhhhhh =)

Kızlar merhabalar...
Akşamları kimseleri göremiyorum burda.. Nasıl kaynasıcam sizlerle...

aşkoom biz haremden 139 A'ya binmiştik, önce şileye gitti ordan ağvaya gitti saat başı kalkıo diye biliyoorum

otobus saatlerınıde bullduumm

İETT - İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlügü

Günaydın canlar günaydın size yağmurlu bi Adana sabahından günaydın yağmuru biraz sevmeye başladım çünkü bu sabahta sevdicegim erkenden kalktı beni ise getirdi hadi cümleten herkese hayırlı işler bol stressiz rahat kazançlar evde uyuyanlara tatlı rüyalar

Günaydın canlar :)
Serviste giderken aklıma düştünüz vallahi

Ben oylama yapmayı unuttum

günaydın kızlarr
sonunda boya işimiz bitti ,evimiz çok aydınlık oldu bayıldık. pazar günü temizlik var
Salı yatak odası geliyor
ve hala erkek tarafı salon takımıyla ilgili harekete geçmedi sinir oluyorum 44 gün kaldı şurda..

Günaydın canlarımmmmm...nasılsınız?dün cok konusamadık yaaa,özledim sizleriiiiisizsiz bi hayat düsünemiyorum yawwww

kaç gündür giremedim geçmişi de okuyamadım keyifler yerindedir umarımmm

Çağla evini tutmuşsun hayırlı olsun inşallah musmutlu günler yaşayacağın yuva sıcaklığında bir ev olur
kıymetim cok teşekkür ederim canım benim...darısı sana

Mügecimmm hadi hayırlısı senin hazırlıklar hızlanıyo desenebizde dün gittik mutfak dolabının ölçüsünü aldık,içine örtüler dikilecek...yalnız buzdolabımız sıgmıcak gibi yerine....bişeyler yapcaz artık...mobilyanın gelmesaine de cok var daha...19 ocak..pöfff...salon takımını almadılar mı daha kuzum....?:26:

almadılar canım
vallahi biz kendi başımıza herşeyimizi hallediyoruz , annesinde sorun yok ama onun babası işin içine girdiğinde işler aksıyor . sonra vay efendim niye acele ediyomuşuz
bide nalbur babası . tüm ıvır zıvır onların dükkandan geliyor.
örnek iki tane batarya için 1 haftadır bekliyoruz adam gelicekte takıcakmış. yahu evde tamirat var zaten , ver muslukları evdeki adamlar taksın işte
böyle gıcık gıcık şeyler..

mobilya içinde bi tanıdıkları varmış onu bekliyolarmış . adam gelicekmişte yönlendirecekmiş onları . öyle gidip alıcakmışız :26: böyle saçma şey görmedim

hakkaten nasıl bi sacmalıktır....valla cok iyi anlıyorum yeri geliyo anne - babama öle sinir oluyorum ki...önemsemiyolar gibi geliyo bazı seylerii..yavastan yavastan....cok zoruma gidiyo...kayınvalidemden bahsetmek bile istemiyorum o derece yani...bu arada tanıdık falan boş iş...tanıdıkla mobilyacıya gittik...adam dalga gecer gibi indirim yaptı...yani tanıdıkla olmuyo...tepe home a gittik kampanyalı ürünlerden begendik aldık...beyazesyada falan kız tanıdık degildi ama öle bi indirim yaptı ki bana...insan olanla karsılastırsın Allahım...kimseden fayda yok bu devirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…