Merhaba kızlar nasılsınız bakalım?
bende hem kendime hemde sizlere tarif defteri yapıyorum
bitirince mail adreslerinize yollarım
kardelenciğim evet ya bugün çok yağmur varmış adana ve mersin'de nişanlım mersin'e gitti işi için sabahtan beri durmadı yağmur demişti kıyamam.hiç sevmiyorum yağmuru
bana da bana dabende hem kendime hemde sizlere tarif defteri yapıyorum
bitirince mail adreslerinize yollarım
ole yapcam en sounda askımmm simdi sen de bana o zimennn agvadan istanbula ne kadar zmanda donulur.. cunku odaya giriş saat 2 ya ne kdar somurebilcez ona bakıcam
ne kadar gec donebilirsek o kadar iiyiiiivalla paşaprensim bayılcak mest olucakk ayarlayabilirim umarımm
kıymetim cok teşekkür ederim canım benim...darısı sanakaç gündür giremedim geçmişi de okuyamadım keyifler yerindedir umarımmm
Çağla evini tutmuşsun hayırlı olsun inşallah musmutlu günler yaşayacağın yuva sıcaklığında bir ev olur
günaydın kızlarr
sonunda boya işimiz bitti ,evimiz çok aydınlık oldu bayıldık. pazar günü temizlik var
Salı yatak odası geliyor
ve hala erkek tarafı salon takımıyla ilgili harekete geçmedi sinir oluyorum44 gün kaldı şurda..
Günaydın canlarımmmmm...nasılsınız?dün cok konusamadık yaaa,özledim sizleriiiiisizsiz bi hayat düsünemiyorum yawwww
Mügecimmm hadi hayırlısı senin hazırlıklar hızlanıyo desenebizde dün gittik mutfak dolabının ölçüsünü aldık,içine örtüler dikilecek...yalnız buzdolabımız sıgmıcak gibi yerine....bişeyler yapcaz artık...mobilyanın gelmesaine de cok var daha...19 ocak..pöfff... salon takımını almadılar mı daha kuzum....?:26:
almadılar canım
vallahi biz kendi başımıza herşeyimizi hallediyoruz , annesinde sorun yok ama onun babası işin içine girdiğinde işler aksıyor . sonra vay efendim niye acele ediyomuşuz
bide nalbur babası . tüm ıvır zıvır onların dükkandan geliyor.
örnek iki tane batarya için 1 haftadır bekliyoruz adam gelicekte takıcakmış. yahu evde tamirat var zaten , ver muslukları evdeki adamlar taksın işte
böyle gıcık gıcık şeyler..
mobilya içinde bi tanıdıkları varmış onu bekliyolarmış . adam gelicekmişte yönlendirecekmiş onları . öyle gidip alıcakmışız :26: böyle saçma şey görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?