'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aynı kafadayız valla oya , kim uğraşıcak örtüyle diyorum annem çoktan ölçüleri almaya başlamış bile
aklıma geldi acaba mutfak perdelerimin aynısından kestirip dolap içlerine yaptırsam çokmu saçma durur

21 Aralık'ta sözde kıyamet kopacak ya ..

o gün biz tam 99 olcaz (iki basamaklara inişimiz)

bari o günü göreyim yahuu Rabbimm nolurr

hoşbulduk çağlam
eniştecana süpriz düşünüyon hee süper olur inşallah ayarlayabilirsiniz canım benim ikinizin de çok fazla ihtiyacı var buna

upppsss acaba çok mu sürdüler silikonu :26:
silikon kolay çıkar çünkü veya başka yapıştırıcı kullandılar

mügeciğim demek ki napıyoruz direk dolaba sürmüyormuşuz bende evdeki hazır dolap örtülerini silikonlamayı planlamıştım. ama azar azar sürülebilir sanki, birer damla köşelere :44:

Günaydınlarrrrrr
Aşk dolu mutlu günlerrrrr herkeseeee

günaydın erkanz hosgeldin

hoşbulduk çağlam
eniştecana süpriz düşünüyon hee süper olur inşallah ayarlayabilirsiniz canım benim ikinizin de çok fazla ihtiyacı var buna

evet kusummmmmmmmmm asırı asırısı değişik bi sürpriz düşünüyorum paşaprensimeee... donusunden birkaç gün sonra da dogum gunu zaten hem dogum gununu hem sefer donusunu kutlayacak tarzdan bir şey istiyorummm bakalım gerçekleştirebilirim umarım aklınıza baska supersonik fikirler gelirse de soyleyinnn lütfeeen

evet canımmm ama cok bişey de gelmiyo aklıma işte ne yapabilirim diye dusundukcee

basbasa kalmak ona en guzel supriz olur cunku özgişiminde dedigi gibi cok ihyiacımız varrr... dün ofisteki kızlar beni resmine bakarken yakaldı hatta karsımda oturan arkadas baya güldü çağla gercekten tanıdıgım en aşık insanlardan birisin sen... adamın resmine bakarken gözlerindeki ışığı ve ifadeyi bi görsen diye...

gözleriniz kamaştı dimiiiii özlemden o işte o kadar cok özledim dedim ben de son bir ay bunca bekleyişi güzel bi surpizle taclandırmalıyım

yok kız kalın perdeydi benimki rustikli olcak mutfağın ki
ahanda böyle

Eki Görüntüle 581183

gözükmüyecek ki ama sarkıtmalı yapılacaksa gözükür, gözükebilir...
gene de aynısından değil de ona uygun tonlarda bir kumaş ile yapılabiilir. perdenin desenini her ölçüye tutturamayabilirler.

aslı ben boşuna mı koşa koşa evlendim 21 aralıkta koparsa evlenmiş olayım bari dedim

şaka maka ya koparsa :26: bir tek bizim türkler ciddiye almıyor bu mayaları sanırım

kızlar ya ben bu aralar çok yorgun düşüyom her yanım çok ağrıyo
hayatımda hiç vitamin hapı falan almadım acaba alsam mı bu aralar

aslı ben boşuna mı koşa koşa evlendim 21 aralıkta koparsa evlenmiş olayım bari dedim

şaka maka ya koparsa :26: bir tek bizim türkler ciddiye almıyor bu mayaları sanırım

en iyisi yapmıssınn aahh nişanlımı dinleyeydim ben de evleneydim mürvetimi görelerdi.

ben inanıyorum Mayalara şu anlamda. dünya yeni bir boyuta geçiyor bence de

kızlar ya ben bu aralar çok yorgun düşüyom her yanım çok ağrıyo
hayatımda hiç vitamin hapı falan almadım acaba alsam mı bu aralar

bende bir grip oldum.. dediğin haldeyim. dikkat et canım havalar fena..

yataktan kalkamıyorum işe gitmek için sümüklü böcek gibi yatagıma yapısıyom

ay bizim evdede iyice makara yapıyoruz bu konuyu :26:
evin muslukları takılsın ondan sonra kopsun diyorum tövbe tövbe

şaka bi yana kıyamet değilde frekanslar değişecekmiş kızlar.
yani şu çekim olayı varya iyi düşünürsen iyi , kötü düşünürsen kötü olur olayları.
21 aralıktan sonra frekanslar değişeceği için nasıl düşünürsek öyle olacakmış..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…