tembellik yok yıkamaya sıra geldiğinde ''ama oya olur demişti, şimdi gene mi silikonluyacağım bunları'' dersin
her seferinde silikonlarım sorun değil dersen olabilir aslında. zaten her hafta yıkanmaz kiyoksa yıkanır mı
bu arada ben en tembel :26: dolap içi örtü yaptırmadım :26: kim uğraşacak onlarla dedim, birde yaptırmaya vakit yoktu onlar için. mutfağa olabilirdi aslında
hala geç kalmış da sayılmam
aynı kafadayız valla oya , kim uğraşıcak örtüyle diyorum annem çoktan ölçüleri almaya başlamış bile
aklıma geldi acaba mutfak perdelerimin aynısından kestirip dolap içlerine yaptırsam çokmu saçma durur
Oyam evet kaymaması acısından muhteşem bi fikir....fakat dün eve gittik...dolap ölçülerini aldık örtüler için...önceki kiracı da öyle yapmıs...nasıl zorladık cıkarmak için...neyle yapıstırdıysa...anlayacagın temizlik yaparken cektirecek bana:18::18:
:
Günaydınlarrrrrr
Aşk dolu mutlu günlerrrrr herkeseeee
hoşbulduk çağlam
eniştecana süpriz düşünüyon hee süper olur inşallah ayarlayabilirsiniz canım benim ikinizin de çok fazla ihtiyacı var buna
günaydın erkanz hosgeldin
Hoşbuldumm çok teşekkürlerrr =)
Süpriz yapmak güzel insanı dinç tutuoo bide sevdiğine yapıncaaa deyme keyfıneee =))))
aslı ben boşuna mı koşa koşa evlendim21 aralıkta koparsa evlenmiş olayım bari dedim
şaka maka ya koparsa :26: bir tek bizim türkler ciddiye almıyor bu mayaları sanırım
kızlar ya ben bu aralar çok yorgun düşüyom her yanım çok ağrıyo
hayatımda hiç vitamin hapı falan almadım acaba alsam mı bu aralar
gözükmüyecek ki ama sarkıtmalı yapılacaksa gözükür, gözükebilir...
gene de aynısından değil de ona uygun tonlarda bir kumaş ile yapılabiilir. perdenin desenini her ölçüye tutturamayabilirler.
aslı ben boşuna mı koşa koşa evlendim21 aralıkta koparsa evlenmiş olayım bari dedim
şaka maka ya koparsa :26: bir tek bizim türkler ciddiye almıyor bu mayaları sanırım
yeaaaaaaaaaaaa bu kk benı neden 2de 1 atıyoo sitedeeenn!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?