hakkaten nasıl bi sacmalıktır....valla cok iyi anlıyorum yeri geliyo anne - babama öle sinir oluyorum ki...önemsemiyolar gibi geliyo bazı seylerii..yavastan yavastan....cok zoruma gidiyo...kayınvalidemden bahsetmek bile istemiyorum o derece yani...bu arada tanıdık falan boş iş...tanıdıkla mobilyacıya gittik...adam dalga gecer gibi indirim yaptı...yani tanıdıkla olmuyo...tepe home a gittik kampanyalı ürünlerden begendik aldık...beyazesyada falan kız tanıdık degildi ama öle bi indirim yaptı ki bana...insan olanla karsılastırsın Allahım...kimseden fayda yok bu devirde
oyle gercekten canım.
benim babam elinden geleni yaptı , yatak odası mutfağı aldık . ananem bile evin ufak tefek masraflarını karşıladı .
ama onlar iki musluk getiricek bide salonu alıcak o kadar.zaten geri kalanı kimseyi masrafa sokmadan biz nişanlımla yaptık
evin temizlik parasına kadar biz veriyoruz . hiç ellerini bile sürmediler.
salon perdelerini bile annem kayınvalideme söyleyince öyle baktıyaptırırız falan demedi , sinir oldum .
şuan tek istediğim bana salonda oturacak bi koltuk alsınlar .gerisini ben evlenince yaparım .
yeterki olsun bitsin . yakın oturmamakla ne doğru bi karar vermişim şimdi anlıyorum
sabah sabah ne çok döktüm içimi , başınızı ağrıttım .
iyi ki varsınız canlarım...hepinizi çok seviyorum
oyle gercekten canım.
benim babam elinden geleni yaptı , yatak odası mutfağı aldık . ananem bile evin ufak tefek masraflarını karşıladı .
ama onlar iki musluk getiricek bide salonu alıcak o kadar.zaten geri kalanı kimseyi masrafa sokmadan biz nişanlımla yaptık
evin temizlik parasına kadar biz veriyoruz . hiç ellerini bile sürmediler.
salon perdelerini bile annem kayınvalideme söyleyince öyle baktıyaptırırız falan demedi , sinir oldum .
şuan tek istediğim bana salonda oturacak bi koltuk alsınlar .gerisini ben evlenince yaparım .
yeterki olsun bitsin . yakın oturmamakla ne doğru bi karar vermişim şimdi anlıyorum
sabah sabah ne çok döktüm içimi , başınızı ağrıttım .
iyi ki varsınız canlarım...hepinizi çok seviyorum
ne baş agrıtması delimisin sennnsende iyiki varsın kuzucum benim...sıkma canını...nişanlın ne diyo bu duruma...annesine söylese...kadın da kocasını sıkıstırsa
Reklam gibi başlık attım :)
Çağla hatta müge aslı Ve diğer yakın evlenecek kizlar....
Dolap iclerinin örtüsü kaydiklarindan sikayetci iseniz fotoğrafımı inceleyin. Size özel çizdim
Resim çizme kabiliyetim sıfırın altında
Dolabın içine cırtcırt silikonluyorsunuz. Sonra ortuye de diğer tarafını. Böylece kayma yapmıyor
Taze gelinimm Maşallahhh
Allahımm nasip ederseee 2013'ün gelinciklerine üyeyimmm
benide kabul edinn nüfeeennn
oyaa bu ne güzel fikirrr
acaba cırt cırt dikmek yerine örtünün kenarına bi nokta silikon yapıştırıp direk dolap içinemi yapıştırsak.öylede olur sanki?
Reklam gibi başlık attım :)
Çağla hatta müge aslı Ve diğer yakın evlenecek kizlar....
Dolap iclerinin örtüsü kaydiklarindan sikayetci iseniz fotoğrafımı inceleyin. Size özel çizdim
Resim çizme kabiliyetim sıfırın altında
Dolabın içine cırtcırt silikonluyorsunuz. Sonra ortuye de diğer tarafını. Böylece kayma yapmıyor
nişanlımda sağolsun hep benim tarafımda.
Dün annesini aramış söylenmiş biraz.anneside beni aradı , çok üzüldüm vs vs konuştu.
tamam önemli değil siz üzülmeyin halledilir dedim bende ne diyim
Günaydın canlar :)
Serviste giderken aklıma düştünüz vallahi
Ben oylama yapmayı unuttum
günaydın kızlarr
sonunda boya işimiz bitti ,evimiz çok aydınlık oldu bayıldık. pazar günü temizlik var
Salı yatak odası geliyor
ve hala erkek tarafı salon takımıyla ilgili harekete geçmedi sinir oluyorum44 gün kaldı şurda..
günaydın canlar ciğerler kuzu sarmalarıııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?